Sevgilimin ailesi pis mi ben mı abartıyorum yardım

Burada bu tur konular açıldığında şaşırıyorum.
Herkesin görgüsü , temizlik anlayışı , adabı ayrıdır.

Size nasıl geliyorsa öyledir. Tuhafsa tuhaftır.
Küçük görmek ya da pis diye nitelendirmek yerine hayatınıza uygun kişilerle birliktelikler kurmalisiniz.

Eğer ileriye dönük düşünüyorsanız , sevgililik zaten bunun içindir.

Sorun olmayacak gibi gözükse de kendi aile içimde de böyle bir durumla karsılastım. Sevgılınız ne kadar ailesinden rahatsız olsa da o da o ailede bunları görerek yetıstı. İlerde ikiniz arasında olmasa da aileler arasında puruz cıkabılır. Bilemiyorum iyi dusunulmelı

Tabiki öyle bana tuhaf geldi. özellikle ilk kez ağırlanan bir misafir söz konusu. birbirimizi çok seviyoruz bu durum yüzünden emeklerimizi harcama konusu kafamı karıştırıyor yalnızca

zaten değişik huyları var yetiştirmeden kaynaklı diye düşünüyorum. babaannesi büyütmüş Allahtan da temizlik konusunda çok titiz.

Öyle alışmışlar demekki titiz değiller

Biraz daha gözlemleyin. Mutfaklarina dikkat edin. Bence cok onemli bir durum. Bu insanlar ileride sizin evinize gelecekler, kalacaklar. Sevgiliniz de o ailede buyudu sonucta, iyi dusunun

Biraz daha gözlemleyin. Mutfaklarina dikkat edin. Bence cok onemli bir durum. Bu insanlar ileride sizin evinize gelecekler, kalacaklar. Sevgiliniz de o ailede buyudu sonucta, iyi dusunun
göz yumdukça zaman geçirdikçe daha da salarlarsa bi de

çeyizlik bir şeyler bakıyoruz avm de gezerken. çeyiz alışverişinde kayınvalide hediye alabilir belki şunu dedim küçük ev aletiydi. annem düşünmez bilmez öyle şey diyor. biz nasıl evlencez bilmiyorum kızlar

göz yumdukça zaman geçirdikçe daha da salarlarsa bi de
Iste siz de herhangi bir ciddi adim atmadan gozlemleyin bakalim salacaklar mi iyice? Temizlik cok onemli. Evlilik 2 kisinin evlenmesi degil ki ayni zamanda ailesiyle de evleniyorsunuz. Ben olsam kabul edemezdim. Tiksinerek baktigim bi ailenin gelini olamazdim. Bir de sizin aileniz de kabul etmeyebilir.

benim annemde ilk kez çocuk evlendırcek ama her şeyi bilir bilmese de öğrenir. bilmezle olmaz ki her şeyin bir adabı var

annemin ilk lafını tahmin edebiliyorum zaten.. sevgilimi sevdi sakin beyefendi biri diye. ama ailesi için aynı şeyi düşünemiycek gibi geliyor

Ailesi ile yaşamayacaksanız tırt gerisi. Pis olmaları, özensiz olmaları da onları bağlar bana kalırsa.
Eş adayın titizmiş ya ona bak sen boşver.

Boyle insanlar cimri olur tecrubelerime dayanarak soyluyorum. Insan kendi yasam tarzina onem vermiyorsa giyim kusamina dikkat etmiyorsa cimri oluyor

cimri insan sigara alkol bunlarda da cimrilik yapmaz mı
Onlar bagimlilik. Su zamana kadar evlilik niyetiyle gorustugum insanlarin yuzde 80 i cimriydi. Adam gunde 2 paket sigara iciyor. Giydigi kiyafetlere bakiyorsun yillanmis gitmis. Yemege gidiyorsun yemegin hesabini yapiyor. Tek kisilik menu soyleyip ikimiz yiyelim diyor. Yasadigim seyler bunlar benim. Sigara ve alkolu ayri tutuyorum onlar bagimlilik

temizlik ve düzenin kesinlikle maddiyatla olduğunu düşünmüyorum ve bende onemsiyorum bu tarz seyleri. demekki biraz özensiz ve pasaklılar ama yapcak bişey yok değişmez böle tipler

Ben bu konuya inanmadim. Detay verdikce de inanasim gelmiyor.
İnanın inanın benim kaynanalar da bu ayarda.. görüştüğümüz günlerde ben düzenlerdim onlar dağıtır yayar bırakırdı.. mutfak tezgahının üstünde yer olmaz mı yok işte.. bi de elimin altında dursun onlar dolaba kaldırma derlerdi..

ocağın yanında ufak bi koliyi doldurcak poşet poşet ilaçlar. Bozulur bunlar burda zehirlenirsiniz derdim hiç takmazlardı bile..

koltukların konçları, sırt yasladığınız yerin üstü yiycek ve kıyafetle dolu.. koltukların altı yarım kalmış veya yenip atılmış şeylerin ambalajıyla dolu... iğrenç ötesi. Eski evini fareler basmıştı bu evini de hamam böcekleri bastı.. bi de sıfırdan döşeyip geçtiler ama insan pis olunca...

yıkanmak nedir bilmezler inanın apartmana sinmiş kokuları evin iç kokusunu demiyorum bile.. eşim bile tuvalete girmez orda.. bende artık görüşmediğim için kafam rahat. Hasta oluyodum bi bardak su içemiyodum o derece.

işte ben de bunlara takıyorum. şimdiden beni de çağırıyolar ailecek olcak şeylere. sevgilim evlenince pek görüşmeyi düşünmüyor üstelik onlarla
Eger bir erkek ailesiyle gorusmeyecegini cok samimi olmayacagini soyluyorsa evlenince anasinin totosunun dibinden ayrilmayacak demektir

Adami seviyordan ve kayinvalidelerle yasamayacaksan sorun etme. Sonucta adam temiz.
Onemli olan sana iyi davranmalari geresi seni ilgilendirmesin takma kafana bosver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…