• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin ailesi pis mi ben mı abartıyorum yardım

Arabaya binerken kapı açacak görgüde insanlar masaya gazete kağıdı sermez olağan şartlarda

Acaba bir deneme mi yaptılar

Sevgiliniz de tuvaleti yıkadım vs neden diyor evde iş yapmış o da o evde yaşıyor

Bu arada evet çok temiz titiz olmayabilirler giyime gelince onların giyim anlayışı odur

Annemin de vardır dolap dolusu giysisi bir pantolonla yapışır hep onu giyer yaş ilerleyince böyle oluyor galiba

Arabaya binerek kapı açacak görgüde insanlar masaya gazete kağıdı sermez olağan şartlarda

Acaba bir deneme mi yaptılar

Sevgiliniz de tuvaleti yıkadım vs neden diyor evde iş yapmış o da o evde yaşıyor

Bu arada evet çok temiz titiz olmayabilirler giyime gelince onların giyim anlayışı odur

Annemin de vardır dolap dolusu giysisi bir pantolonla yapışır hep onu giyer yaş ilerleyince böyle oluyor galiba
özellikle söylemedi. beni almak için gecikti. aradım böyle böyle dedi. kız kardeşi var genç kız o saçını bile toplamamış yataktan çıkıp gelse daha düzenli olur buruşuk bir gömlek. yaşla ilgisi yok ki pantolonu da mı yok yani 1 tane tişötü

özellikle söylemedi. beni almak için gecikti. aradım böyle böyle dedi. kız kardeşi var genç kız o saçını bile toplamamış yataktan çıkıp gelse daha düzenli olur buruşuk bir gömlek. yaşla ilgisi yok ki pantolonu da mı yok yani 1 tane tişötü
deneme de değil canım kaç oldu böyle

Ama belki pantolon giymez
Ya da yakın diye rahat giyinmeyi sever

Oğlumun arkadaşının annesi var rahat 45 yaşında Eti'ne de dolgun

Kadın her ortamda tayt giyiyor bildiğin penye tayt LCW'de de 15 tl olanlar gibi

Kadın zengin de temiz titiz de ama tarzı öyle

Canım ilk önce cekiniyorsun sonra ailen ilk önce şok oluyor sonra şok etkisi geçince kabulleniyorlar ama görüşmüyorlar bana yıkanması yüz havlusu vermişlerdi üstündeki etiket yüzümü çizmişti o kadar düzensiz ve pisler

daha da bitmedi. çamaşır makinası salonda. yanında kırık bir sebep çamaşırların kimi yerde :( sobayı kaldırmamışlar sobanın telinde bir adet don :( sevgilimin odasında üstü çarşaf örtülü yamuk düzensiz bir yığıntı :( ayy fena oluyorum

Ama belki pantolon giymez
Ya da yakın diye rahat giyinmeyi sever

Oğlumun arkadaşının annesi var rahat 45 yaşında Eti'ne de dolgun

Kadın her ortamda tayt giyiyor bildiğin penye tayt LCW'de de 15 tl olanlar gibi

Kadın zengin de temiz titiz de ama tarzı öyle
taytı anlarım ben de giyerim ama evde 2 kez üstünde gördüm ev şeyi yani rengi kaçmış. gittiğimiz yer de arabayla yarım saat yan komşu değil ki

kınamamak lazım .
Ama temiz olmayan aileyle zor söyleyeyim .
Eninde sonunda öğreniyorlar ama sen erir gidersin .
Sevgiline alttan alttan sor bakalım hep mi böyle .

Bir de arabada kapını açan aile sana neden sana don göstersin ?
Acaba sen arabanın kapısını çarparsın korkusuna mı açıyorlar :KK70: ( Annem bir ara bunu yapmıştı da :KK70: )

Canım ilk önce cekiniyorsun sonra ailen ilk önce şok oluyor sonra şok etkisi geçince kabulleniyorlar ama görüşmüyorlar bana yıkanması yüz havlusu vermişlerdi üstündeki etiket yüzümü çizmişti o kadar düzensiz ve pisler
ben bir kabullenebilsem. düşünmeden edemiyorum. istemeye nasıl gelcekler. ailemi onlara nasıl götürcem diyorum. soğudum sankı iyice düşündükçe

daha da bitmedi. çamaşır makinası salonda. yanında kırık bir sebep çamaşırların kimi yerde :KK43: sobayı kaldırmamışlar sobanın telinde bir adet don :KK43: sevgilimin odasında üstü çarşaf örtülü yamuk düzensiz bir yığıntı :KK43: ayy fena oluyorum

bence çok kötü yaa
hiç mi misafire saygı yok
ben olsam öyle bir aileye girmem
nişan isteme vs. olsa Allah bilir nasıl gelecekler
düşüncesi bile korkunç
sonuçta hiçbirimiz kraliyet ailesi değiliz ama insan birazcık da özenli düzenli olmalı

kınamamak lazım .
Ama temiz olmayan aileyle zor söyleyeyim .
Eninde sonunda öğreniyorlar ama sen erir gidersin .
Sevgiline alttan alttan sor bakalım hep mi böyle .

Bir de arabada kapını açan aile sana nedendon göstersin ?
Acaba sen arabanın kapısını çarparsın korkusuna mı açıyorlar :KK70: ( Annem bir ara bunu yapmıştı da :KK70: )
hahah :)) evet hep böyleler sevgilim eve götürmedi beni 1.5 sene. düzensizler ev kötü falan dedi

kasıt aramıyorum kesinlikle.. ama çok tuhaf geldi. takıyorum çok moralim bozuluyor. hiç mi misafir ağırlamamı bu insanlar hiç mi ayıp olur diye düşünmediler

Anlıyorum tuhaf bulmanızı ama işte hepimiz farklı kültürlerde yetişiyoruz, alışkanlıklarımız farklı, yaşayışlarımız farklı, beğenilerimiz farklı. Kısacası herkesin aynı olmasını, bizim gibi olmasını ummak gerçekçi olmaz. Zarar verici bir durum olmadığı sürece farklılıklara saygı duymak zorundayız. Bizler ve onlar sadece biraz farklı rutinlere sahibiz diye düşünürseniz bu kadar takılmazsınız. Olduğu gibi kabul etmeye çalışın, zaten düzeniniz eşinizle olacak.

Çok rahat ve doğal insanlar bence. Gazete sermek falan.yok silemedik diye rahatca söylemesi.. ilerde sıkıntı olur. Sürekli kafana takarsın
Çünkü onlar asla değişmeZ.. .

bence çok kötü yaa
hiç mi misafire saygı yok
ben olsam öyle bir aileye girmem
nişan isteme vs. olsa Allah bilir nasıl gelecekler
düşüncesi bile korkunç
sonuçta hiçbirimiz kraliyet ailesi değiliz ama insan birazcık da özenli düzenli olmalı
ben de öyle düşünüyorum. zengin değiliz evde bir ben çalışıyorum ama evimiz çiçek gibi çok şükür her şeyimiz var. her şeyin en güzelini bütçemize göre alırız. hele misafire en güzel şeyler yapılır. sevgilim bize gelceğinde halıları bile değitirdim daha yenileri yaydı. ben gittim don gördüm off :(

daha da bitmedi. çamaşır makinası salonda. yanında kırık bir sebep çamaşırların kimi yerde :KK43: sobayı kaldırmamışlar sobanın telinde bir adet don :KK43: sevgilimin odasında üstü çarşaf örtülü yamuk düzensiz bir yığıntı :KK43: ayy fena oluyorum
ben de öyle düşünüyorum. zengin değiliz evde bir ben çalışıyorum ama evimiz çiçek gibi çok şükür her şeyimiz var. her şeyin en güzelini bütçemize göre alırız. hele misafire en güzel şeyler yapılır. sevgilim bize gelceğinde halıları bile değitirdim daha yenileri yaydı. ben gittim don gördüm off :KK43:

Ben bu konuya inanmadim. Detay verdikce de inanasim gelmiyor. :işsiz:

Maddiyatla temizligin alakasi yok insanin içinden gelicek. Gazete sermek cok sacma 5 lirada uydurukta olsa bir masa ortusu olur insanin.

Çok rahat ve doğal insanlar bence. Gazete sermek falan.yok silemedik diye rahatca söylemesi.. ilerde sıkıntı olur. Sürekli kafana takarsın
Çünkü onlar asla değişmeZ.. .
sevgilimden soğuyorum sanki nasıl olcak böyle yol yordam bilmeden diyorum erkek tarafı onlar sonuçta.

Back
X