- 15 Haziran 2017
- 53
- 23
- 3
- 33
- Konu Sahibi helphelphelp
ben mi abarttım diye düşüyordum fikir almak istedimo zaman sorun ne anlamadım. pislerse pisler. 50 yaşından sonra titiz olacak halleri yok ya.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben mi abarttım diye düşüyordum fikir almak istedimo zaman sorun ne anlamadım. pislerse pisler. 50 yaşından sonra titiz olacak halleri yok ya.
özellikle söylemedi. beni almak için gecikti. aradım böyle böyle dedi. kız kardeşi var genç kız o saçını bile toplamamış yataktan çıkıp gelse daha düzenli olur buruşuk bir gömlek. yaşla ilgisi yok ki pantolonu da mı yok yani 1 tane tişötüArabaya binerek kapı açacak görgüde insanlar masaya gazete kağıdı sermez olağan şartlarda
Acaba bir deneme mi yaptılar
Sevgiliniz de tuvaleti yıkadım vs neden diyor evde iş yapmış o da o evde yaşıyor
Bu arada evet çok temiz titiz olmayabilirler giyime gelince onların giyim anlayışı odur
Annemin de vardır dolap dolusu giysisi bir pantolonla yapışır hep onu giyer yaş ilerleyince böyle oluyor galiba
deneme de değil canım kaç oldu böyleözellikle söylemedi. beni almak için gecikti. aradım böyle böyle dedi. kız kardeşi var genç kız o saçını bile toplamamış yataktan çıkıp gelse daha düzenli olur buruşuk bir gömlek. yaşla ilgisi yok ki pantolonu da mı yok yani 1 tane tişötü
özellikle söylemedi. beni almak için gecikti. aradım böyle böyle dedi. kız kardeşi var genç kız o saçını bile toplamamış yataktan çıkıp gelse daha düzenli olur buruşuk bir gömlek. yaşla ilgisi yok ki pantolonu da mı yok yani 1 tane tişötü
taytı anlarım ben de giyerim ama evde 2 kez üstünde gördüm ev şeyi yani rengi kaçmış. gittiğimiz yer de arabayla yarım saat yan komşu değil kiAma belki pantolon giymez
Ya da yakın diye rahat giyinmeyi sever
Oğlumun arkadaşının annesi var rahat 45 yaşında Eti'ne de dolgun
Kadın her ortamda tayt giyiyor bildiğin penye tayt LCW'de de 15 tl olanlar gibi
Kadın zengin de temiz titiz de ama tarzı öyle
ben bir kabullenebilsem. düşünmeden edemiyorum. istemeye nasıl gelcekler. ailemi onlara nasıl götürcem diyorum. soğudum sankı iyice düşündükçeCanım ilk önce cekiniyorsun sonra ailen ilk önce şok oluyor sonra şok etkisi geçince kabulleniyorlar ama görüşmüyorlar bana yıkanması yüz havlusu vermişlerdi üstündeki etiket yüzümü çizmişti o kadar düzensiz ve pisler
daha da bitmedi. çamaşır makinası salonda. yanında kırık bir sebep çamaşırların kimi yerdesobayı kaldırmamışlar sobanın telinde bir adet don
sevgilimin odasında üstü çarşaf örtülü yamuk düzensiz bir yığıntı
ayy fena oluyorum
hahah :)) evet hep böyleler sevgilim eve götürmedi beni 1.5 sene. düzensizler ev kötü falan dedikınamamak lazım .
Ama temiz olmayan aileyle zor söyleyeyim .
Eninde sonunda öğreniyorlar ama sen erir gidersin .
Sevgiline alttan alttan sor bakalım hep mi böyle .
Bir de arabada kapını açan aile sana nedendon göstersin ?
Acaba sen arabanın kapısını çarparsın korkusuna mı açıyorlar( Annem bir ara bunu yapmıştı da
)
kasıt aramıyorum kesinlikle.. ama çok tuhaf geldi. takıyorum çok moralim bozuluyor. hiç mi misafir ağırlamamı bu insanlar hiç mi ayıp olur diye düşünmediler
ben de öyle düşünüyorum. zengin değiliz evde bir ben çalışıyorum ama evimiz çiçek gibi çok şükür her şeyimiz var. her şeyin en güzelini bütçemize göre alırız. hele misafire en güzel şeyler yapılır. sevgilim bize gelceğinde halıları bile değitirdim daha yenileri yaydı. ben gittim don gördüm offbence çok kötü yaa
hiç mi misafire saygı yok
ben olsam öyle bir aileye girmem
nişan isteme vs. olsa Allah bilir nasıl gelecekler
düşüncesi bile korkunç
sonuçta hiçbirimiz kraliyet ailesi değiliz ama insan birazcık da özenli düzenli olmalı
daha da bitmedi. çamaşır makinası salonda. yanında kırık bir sebep çamaşırların kimi yerdesobayı kaldırmamışlar sobanın telinde bir adet don
sevgilimin odasında üstü çarşaf örtülü yamuk düzensiz bir yığıntı
ayy fena oluyorum
ben de öyle düşünüyorum. zengin değiliz evde bir ben çalışıyorum ama evimiz çiçek gibi çok şükür her şeyimiz var. her şeyin en güzelini bütçemize göre alırız. hele misafire en güzel şeyler yapılır. sevgilim bize gelceğinde halıları bile değitirdim daha yenileri yaydı. ben gittim don gördüm off![]()
sevgilimden soğuyorum sanki nasıl olcak böyle yol yordam bilmeden diyorum erkek tarafı onlar sonuçta.Çok rahat ve doğal insanlar bence. Gazete sermek falan.yok silemedik diye rahatca söylemesi.. ilerde sıkıntı olur. Sürekli kafana takarsın
Çünkü onlar asla değişmeZ.. .
yemin ediyorum bu ramazan günü olanlar böyleBen bu konuya inanmadim. Detay verdikce de inanasim gelmiyor.![]()