İlk açtiğinız konuyu bilmiyorum ama burda okuduğum kadarıyla bence iyi yapmışsınız ben olsam heralde bende bu şekilde davranırdım ailesinin istemediği bi adamla niye göürüceksiniz ki bile bile bi savaşa girmenin anlamı yok.Babaannemin bir lafı vardır istendiğin yere erinme, istenmediğin yere görünme diye.Herkese merhaba 4 gün önce bir konu açmıştım sevgilimin ailesi beni istemiyor diye ..beni daha görmeden böyle söylemeleri çok gururuma dokundu erkek arkadaşımın da hiç tanıştırma çabasına girmeden direk bu şekilde söylemesi çok zoruma gitti üstelik konuşuyoruz sürekli tanışma olacak diye ..ben de hiç ailenle kötü olma ben de bu şekilde bi davranışı haketmiyorum keşke en baştan söyleseydin 1 yıldır beraberiz dedim ben sonunu görmediğim bişeyi devam ettiremem ikimiz için de hayırlısı olsun Allah yolunu açık etsin diyip ayrıldım hiç cevap bile yazmadı .. sizce ben doğru olanı mı yaptım yoksa mücadele mi etmem gerekiyordu zaman geçtikçe biraz kendimde suç arıyorum galiba ..
niye mücadele edesin senin kendini zorla kabul ettirecek kadar ne kusurun var? Kendinde suç arama çok doğru bir hareket yapmışsın aferin . Tüm ilişki koçları ve terapistleri de bu tarz konularda bu davranışı öneriyor. Sana yazık değğil mi bir suçun varmış gibi ezilip büzülüp kendini sevdirmeye çalışacaksın onlarda kabarıp kabarıp şişecekler kendilerini bi mok zannedip. Burda 2 yol var ya sevgilin geri döner ki senin tavrını görmüş oldu buna göre davranır ne sana baskı yapar ne laf taşır. Yada geri dönmez zaten gidişini bekliyordur ama delikanlı gibi ayrılacak çapı yoktur sende bu durumda vakit kaybetmemiş olursun. Üzülme sakın senden 1 adet varHerkese merhaba 4 gün önce bir konu açmıştım sevgilimin ailesi beni istemiyor diye ..beni daha görmeden böyle söylemeleri çok gururuma dokundu erkek arkadaşımın da hiç tanıştırma çabasına girmeden direk bu şekilde söylemesi çok zoruma gitti üstelik konuşuyoruz sürekli tanışma olacak diye ..ben de hiç ailenle kötü olma ben de bu şekilde bi davranışı haketmiyorum keşke en baştan söyleseydin 1 yıldır beraberiz dedim ben sonunu görmediğim bişeyi devam ettiremem ikimiz için de hayırlısı olsun Allah yolunu açık etsin diyip ayrıldım hiç cevap bile yazmadı .. sizce ben doğru olanı mı yaptım yoksa mücadele mi etmem gerekiyordu zaman geçtikçe biraz kendimde suç arıyorum galiba ..
Neyin mücadelesini yapacaktınız?Herkese merhaba 4 gün önce bir konu açmıştım sevgilimin ailesi beni istemiyor diye ..beni daha görmeden böyle söylemeleri çok gururuma dokundu erkek arkadaşımın da hiç tanıştırma çabasına girmeden direk bu şekilde söylemesi çok zoruma gitti üstelik konuşuyoruz sürekli tanışma olacak diye ..ben de hiç ailenle kötü olma ben de bu şekilde bi davranışı haketmiyorum keşke en baştan söyleseydin 1 yıldır beraberiz dedim ben sonunu görmediğim bişeyi devam ettiremem ikimiz için de hayırlısı olsun Allah yolunu açık etsin diyip ayrıldım hiç cevap bile yazmadı .. sizce ben doğru olanı mı yaptım yoksa mücadele mi etmem gerekiyordu zaman geçtikçe biraz kendimde suç arıyorum galiba ..
Ne mücadelesi kardeş yaaaHerkese merhaba 4 gün önce bir konu açmıştım sevgilimin ailesi beni istemiyor diye ..beni daha görmeden böyle söylemeleri çok gururuma dokundu erkek arkadaşımın da hiç tanıştırma çabasına girmeden direk bu şekilde söylemesi çok zoruma gitti üstelik konuşuyoruz sürekli tanışma olacak diye ..ben de hiç ailenle kötü olma ben de bu şekilde bi davranışı haketmiyorum keşke en baştan söyleseydin 1 yıldır beraberiz dedim ben sonunu görmediğim bişeyi devam ettiremem ikimiz için de hayırlısı olsun Allah yolunu açık etsin diyip ayrıldım hiç cevap bile yazmadı .. sizce ben doğru olanı mı yaptım yoksa mücadele mi etmem gerekiyordu zaman geçtikçe biraz kendimde suç arıyorum galiba ..
Demek ki neymiş gerçekten seni sevseydi bu sevginin arkasında adam gibi durmayı bilirdi evlat.Herkese merhaba 4 gün önce bir konu açmıştım sevgilimin ailesi beni istemiyor diye ..beni daha görmeden böyle söylemeleri çok gururuma dokundu erkek arkadaşımın da hiç tanıştırma çabasına girmeden direk bu şekilde söylemesi çok zoruma gitti üstelik konuşuyoruz sürekli tanışma olacak diye ..ben de hiç ailenle kötü olma ben de bu şekilde bi davranışı haketmiyorum keşke en baştan söyleseydin 1 yıldır beraberiz dedim ben sonunu görmediğim bişeyi devam ettiremem ikimiz için de hayırlısı olsun Allah yolunu açık etsin diyip ayrıldım hiç cevap bile yazmadı .. sizce ben doğru olanı mı yaptım yoksa mücadele mi etmem gerekiyordu zaman geçtikçe biraz kendimde suç arıyorum galiba ..
Herkese merhaba 4 gün önce bir konu açmıştım sevgilimin ailesi beni istemiyor diye ..beni daha görmeden böyle söylemeleri çok gururuma dokundu erkek arkadaşımın da hiç tanıştırma çabasına girmeden direk bu şekilde söylemesi çok zoruma gitti üstelik konuşuyoruz sürekli tanışma olacak diye ..ben de hiç ailenle kötü olma ben de bu şekilde bi davranışı haketmiyorum keşke en baştan söyleseydin 1 yıldır beraberiz dedim ben sonunu görmediğim bişeyi devam ettiremem ikimiz için de hayırlısı olsun Allah yolunu açık etsin diyip ayrıldım hiç cevap bile yazmadı .. sizce ben doğru olanı mı yaptım yoksa mücadele mi etmem gerekiyordu zaman geçtikçe biraz kendimde suç arıyorum galiba ..
Ayrılmışsın, bitmiş gitmiş, daha neyin peşindesin. Hayatına bak. Biz buradan hata yapmışsın git barış, ailesine şunu yap bunu yap kendini kabul ettir desek yapacak mısın? Bizim dememizle yapacaksan o ilişkiyi yaşayan sen değilsindir.Herkese merhaba 4 gün önce bir konu açmıştım sevgilimin ailesi beni istemiyor diye ..beni daha görmeden böyle söylemeleri çok gururuma dokundu erkek arkadaşımın da hiç tanıştırma çabasına girmeden direk bu şekilde söylemesi çok zoruma gitti üstelik konuşuyoruz sürekli tanışma olacak diye ..ben de hiç ailenle kötü olma ben de bu şekilde bi davranışı haketmiyorum keşke en baştan söyleseydin 1 yıldır beraberiz dedim ben sonunu görmediğim bişeyi devam ettiremem ikimiz için de hayırlısı olsun Allah yolunu açık etsin diyip ayrıldım hiç cevap bile yazmadı .. sizce ben doğru olanı mı yaptım yoksa mücadele mi etmem gerekiyordu zaman geçtikçe biraz kendimde suç arıyorum galiba ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?