Sevgilimin ailesi (tekrardan )

Sevgilinin niyeti belli sen bu işi kolaylastirmisin sadece
Eğer ciddi miyette biri olsaydı ailesinin dediğini getirip sana demezdi ailesini ikna etmeye çalışırdı
Ister isteyin ister istemeyin ben istiyorum der resti çekerdi
O yüzden çok doğru bir karar hiç üzülmeyin aksine şükür edin mutlu olun yolunuza bakın size değer vermeyine sizde vermeyin

Çok doğru yapmışsın umrunda olan adam ugrasirdi senin için cevap bile yazmamış kurtulmuşsun

Herkese merhaba 4 gün önce bir konu açmıştım sevgilimin ailesi beni istemiyor diye ..beni daha görmeden böyle söylemeleri çok gururuma dokundu erkek arkadaşımın da hiç tanıştırma çabasına girmeden direk bu şekilde söylemesi çok zoruma gitti üstelik konuşuyoruz sürekli tanışma olacak diye ..ben de hiç ailenle kötü olma ben de bu şekilde bi davranışı haketmiyorum keşke en baştan söyleseydin 1 yıldır beraberiz dedim ben sonunu görmediğim bişeyi devam ettiremem ikimiz için de hayırlısı olsun Allah yolunu açık etsin diyip ayrıldım hiç cevap bile yazmadı .. sizce ben doğru olanı mı yaptım yoksa mücadele mi etmem gerekiyordu zaman geçtikçe biraz kendimde suç arıyorum galiba ..
Adam resmen senin ayrilmani bekliyormuş kurtulduğun için fakire sadaka ver bence.

Çok doğru. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Cevap dahi vermemiş, doğru mu diye sormanız bile yanlış.

Back
X