Sevgilimin ailesi ?

Askyuvam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2019
126
52
48
28
Sevgilimle 1 yıldır beraberiz sürekli ailemle tanıştırcam sözü dönüyor ama bir türlü olmadı artık ben de biraz konunun üstünde durunca bana “ailem olumlu bakmıyor istemiyor “dedi onlar kapalı ben açığım ama sadece saçım açık onun dışında açık bir giyimim yok şok oldum üstelik beni daha görmediler bile .Sevgilim ise arada kalmış ve ailesinin baskısı altında belli ama bana bunca zaman bahsetmedi ben aileme söyledim tanışma olacak diye çok üzgünüm inanın ben bu durumda ne yapmalıyım ?

Bu tarz seyler cok ince nuanslar. Türk aileleri kendi yapılarına uygun gelin adayları istiyorlar tanimaya bile tenezzül etmeden. Sevgiliniz acaba bir gelecek dusunuyor mu hani ailenle tanışmadan nasil bir yere varacağız gibi birsey sormadıniz mı?

Böyle başlayan ilişkilerin genellikle devamı gelmiyor, biraz iteleyerek devam ettirsen de tıkanır, sonra biter. yıpranırsın.

Tekmeyi basacaksın ne yapacaksın!
Kendi isteğini yapamayan, iradesi olmayan biri seni mi destekleyecek, dag gibi yanında mi duracak?

Bana ailem seni görse önyargıları kırılacak eminim dedi ama tanıştırma bile olmadan istemiyorlar olumlu bakmıyorlar dedi sonradan ama ben sevgilimin çabalamadığını düşünüyorum çünkü insan oğlunun hatrına 1 saat bile olsa görmek istemez mi ne bu katılık ben anlam veremiyorum

Ben erkek arkadaşımın çabalamadığını düşünüyorum kötü aile de olsa insan oğlunun hatrına bi görelim nasıl kızmış demez mi
Doğru düşünüyorsun. Ama sadece cabalamiyor değil. Kendine saygısı yok ki sana saygı beklesin. Emzikli anladın mı? Onay almadan hareket edemiyor. Yani sana gerçekten değer vermiyor

Ön yargılı bir aile zaten sende gitme. Belli ki dışarı kapalı insanlar kendi etrafından isterler senide çok isteseydi zaten sevgilin bunu sana yansıtmadan kendi ailesine seni sevdirebilirdi, kabul ettirebilirdi.

Sevgilinizi tanımadığım için yorum yapamam. Ama madem böyle düşünüyorsunuz araya mesafe koyun eğer gerçekten seviyorsa hatasını anlayıp çözüm arayacaktir. Insallah hersey gönlünüzce olsun.

Erkek isterse her şekilde kabul ettirir çevremde her türlü örnek var. Bırak bu korkağı ailesinin uygun gördüğüyle evlenir bu anca.
muhafazakar aile hadiseyi bile kabul etti yahu.konu sahibinin sevgilisi gerçekten evlenmek istemiyor.istese bu sorunu çözerdi

Seni beğenmeyen daha tanımadan istemeyen bir aileye gelin olmakta kararlı mısın?? Sevgilin madem ailesinin sözüne bu kadar bağlı o zaman ailesi ona kız bulsun.Boşa kürek cekmelerin zamanını götürüyor senden farkına var bunun.

muhafazakar aile hadiseyi bile kabul etti yahu.konu sahibinin sevgilisi gerçekten evlenmek istemiyor.istese bu sorunu çözerdi
Aynen öyle. Kuzenim sevdiği kızı kabul ettirdi daha yeni nişanlandılar. Asla vazgeçmemişti kızdan. Seven erkek kendini belli ediyor.

Erkeğin duruşuyla alâkalı Ceycey, yuları ailesinin elinde bir sünepeyse eğer, bir şekilde oldursa bile sonradan çok sıkıntı yaşanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…