Sevgilimin ailesinin yanında kendime hakim olamadım

Ben hiçbir şekilde bir bebeğe ve hayvana vurulmasını masun göremem. Canı yanmasa bile o çocuğa siz şiddeti göstermişsiniz sorunlar böyle çözülmez benim saygısızlık mınoldu dediğim şahsa değil ailesine karşıydı

Hiç sanmıyorum hayatta şanslı olduğum nadir konulardan biri sevgilimin ailesi ama dünyanın her türlü hali var umarım böyle olmaz

Herkes gerildi tabi ablamın da çok zorunda gitti ama o an hoş olmadı tabi ama ben avuttum kızımı hadi çay getireyim diye ortamı yumuşattı erkek arkadaşımın kardeşi ve abisinin eşi de hiç böyle yapılır mı neden vurdun korktu çocuk hadi biraz ilgilen de aklına kazınmasın dediler kıza ablam da yok unuttu zaten dedi kızla yan yana getirmek istemedi daha sonra yeğenimin uykusu geldi onu bahane ederek kalktık biz

Hemen akşamında evde donut vardı kardeşi de çok sever onu götürdüm özür diledim onlar da haklı bulduklarını söylediler ama hoşlarına gitmese bile ortada böyle bir durum varken beni üzecek insanlar değiller o yüzden içim rahatlamadı

Müdahale ettim zaten aynı renkte balon arıyordum paketten olmasa yeğenimi ikna edecektim o ara oldu
Kavga eden kucuk cocuklar " Dur teyzemiz balon ariyor, arama islemi bitene kadar ateskes ilan edelim" demez. Once cocuklara mudahale etmek gerek. Sizden baska ailenizden kimse neden araya girmedi siz balon ararken?

Kavga eden kucuk cocuklar " Dur teyzemiz balon ariyor, arama islemi bitene kadar ateskes ilan edelim" demez. Once cocuklara mudahale etmek gerek. Sizden baska ailenizden kimse neden araya girmedi siz balon ararken?
Ortada 10 tane balon var. 2 tane de bebek var. 1.bebek 1 adet balonu almis. 2. Bebek ayni balon icin aglamaya baslamis. 1 adet yetiskin 1.bebege gelip neden o balon sende. Diger bebekte olmaliydi diyip kendi bebegini kayirip 1. Bebegin eline vurmus. Bence burda soru sen napiyodun degil, bu 24 yasinda ki yetiskin ne yiyip icmis ki bu kadar beyinsiz olmus olmali. Bak ilkokul seviyesinde anlatttim ayrica.

Kucuk cocuga vurmak zaten sacma. Onu bir onceki yorumda yazdim. Ortada bir aglayan bir de aglatan cocuk varsa once aglatan cocugun ailesinin mudahale etmesi munasip. Onceki mesajimi okumamis olabilirsiniz ama cok da gerilmenize gerek yok.

Takıldığınız şey bu gereksiz ayrıntı mı ?
Butun olay gereksiz oldugunu iddia ettiginiz ayrintidan cikmis zaten. Kucuk cocugu ortaliga salip iyi kontrol saglamamissiniz. Ne siz, ne aileniz ne ailenizden baska bir birey. Sacma sapan bir insan da gelmis vurmus. Cocuk bakimi kolay bir is degil. Emek gerektiriyor. Hem cocugun dogru davranis gelistirmesi icin hem de kendini bilmez insanlar zarar vermesin diye iyi gozlem ve mudahale yapmak gerekiyor.

ağzınıza sağlık. benimde 2.5 yaşında kızım var sıkıyosa biri vurmayı denesin.

2.5 yasinda cocuga siddet uyguluyor. Soylenis tarzinin onemi yok. Burda zarar giren sadece o cocuk. Ailesini ne dusunuyorsun. Cocugun psikolojisini dusunun. Hem siddet goruyo hemde kalabaligin icinde. Bu yuzden ne diyorlarsa dedinler. Onumu dusuneceksiniz.

Aynisini dayima yapip evden kovmuştum,yaşım onyedi falandi sanirim.
Ayip mi? Küçücük savunmasiz bebeğe siddet uygulamaya kalkmak ayiptir. İyi yapmişsiniz

İyi yapmıssınız ablanız belki ayıp olur diye susmuş olabilir. benimde 2 yasında yeğenim var biri gelecek eline falan vuracak kim oldugu umrumda olmaz yolardım saçını başını

2.5 yaşında çocuk anlamaz kı ama sızın bıraz cocuga guzellılle soylemenız lazımdı.hanı ılgılenıyor anlamında.keske bıraz guzellıkle soyleseeydın o da yaptıgına pısman olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…