Sevgilimin ailesinin yanında kendime hakim olamadım

Hayir ayip olmamis az bile demissiniz.benim cocugumun yigenimin eline vuracak biri oyle de ben dw ausacam.yok ya...iciniz rahat olsun eger o tepkiyi vermeyip sussaydiniz erkek arkadasinizin ailesi hay allah bizim akraba cocugun eline vurdu ama biz ses cikarmadik acaba ayip olmusmudur oglumuzun kiz arkadasina ve ailesine demiyeceklerdi emin ol.hem daha iyi boylece herhangi bir olay karsisinda sessiz kalip sinmeyeceginizi en bastan anlamislardir.size de ona gore davranirlar

Çok iyi yapmışsın canım.

Iyi yapmissin su hadsiz insanlardan nefret ediyorum desemb yeridir. Gecen yemek yiyoruz disarda kizim aglamaya basladi 2 yasinda daha iste ilgisini dagitmaya calisiyorum. Yan masadan kadin dondu kizima. himmm ne ayip sus bakiyim disarda aglanmaz diye laf sayiyor. Dondum kadini bir tersledim yemek yerine laflarimla doydu.

Boyle insanlara bende haddini bildiririm.

Cokta guzel yapmissin. Ben olsam bende yapardim. Hakkimi sonuna kdr ararim.
Ama tanisma asamasindayken sevgilimin ailesiyle, o an daha naif bi kiz olmaya bakardim.
Mahalle karisi diyebilirler.
Agzina laf vermemeli.

Ben olsam seni direk gelinim olarak görmek isterim. eşek kadar kız neden vuruyor

aferim kız göster dişini şimdiden bilsinler. daha yeni tanışmıssınız üstelik bir çocuk ne diye vuruyosun. erkek tarafı diye kendine her şeyi yapma hakkını mı buluyordu acaba??

İleride erkek kardeşim senin gibi gelin adayı getirse evlen derim Mıymıy kızlardan değilmişsin.

Teşekkür ederim. Benim de hoş bulduğum bir davranış değil, haklısınız ama işte bilmeyince anlık böyle yanlışlar olabiliyor.

Ayıp mı oldu :)
Keşke bi de sacını basını yolsaymıssın kızın

Başkasının çocuğuna vurmak ne demek ya çok iyi yapmışsın,ben çocuğumu gözümden sakınayım terbiyesizin teki gelsin vursun oh ne ala,lafımı yapıştırırım,tokadı yapıştırmamam için de zor zapt ederler beni. Ayıp falan olmamış,sevgilinin ailesi ayıpladıysa seni, haklarında bir daha düşün bence.

ohh çokgüzeel yapmışsınızı.o kim ki yeğeninize el kaldırıyo hadsiz.

hiç de ayıp değil aferin sana iyi yapmışsın. elin kadını gelecek bir çocuğun eline vuracak o balonu almak için zibil yöntem varken vurmayı tercih edecek sen de susacaksın?? sussaydın ayıp derdim.

Başkasının çocuğuna vurmak densizlik resmen, daha onlar küçükler. Ben de görünce sinirlerime hakim olamazdım sanırım. İyi yapmışsınız dert etmeyin.

Ben de izin vermem, 2.5 yasinda yegenimin ya da kizimin eline vurucak, ates cikartirim beyninden. Kendine gelsin az biraz. Ne demek baskasinin cocuguna vurmak. Inanilmaz sinirlendim. Gerizekali.
Aynen katılıyorum. Benim yeğenime heleki evladıma vuranın ellerimle sökerim o taş kalbini.

Müdahale ettim zaten aynı renkte balon arıyordum paketten olmasa yeğenimi ikna edecektim o ara oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…