Sevgilimin ailesiyle tanışacağım

Prenses Annesii

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Mart 2019
192
104
53
4 yıldır seviyoruz birbirimizi ilk günden beride ciddi düşünüyoruz artık ailesiyle tanışma zamanım geldi ailece evde karşılicaklar beni giderken ne almalıyım ilk tanışmada el öpmelimiyim??

Bilmiyorum ki benim eşimin ailesi ile tanışmam çok ani olmuştu
Hazırlıksız süsüm püsüm yokken elim kolum boş gitmiştim
Kimse de ayıplamamıştı

Ne alınır edilir hiç bilgim yok
Kola içiyolarsa kola ve fanta alabilirsin
Misafirliğe gidilirken alırlar bizde
Ne biliyim yaş pasta alırlar, kuru pasta alırlar ve ya.

Ama aile tanışmasına olur mu bilmem

4 yıldır seviyoruz birbirimizi ilk günden beride ciddi düşünüyoruz artık ailesiyle tanışma zamanım geldi ailece evde karşılicaklar beni giderken ne almalıyım ilk tanışmada el öpmelimiyim??
Pasta al eline hediye falan saçma olur el öpme mantıklı bence hani sırf büyük oldukları için yine öpülür

Pasta al eline hediye falan saçma olur el öpme mantıklı bence hani sırf büyük oldukları için yine öpülür
El öpme konusunda çekimserim sanırım daha ilk tanışmadan el öpmek ne kadar doğru abim sevgilisini getirdiğinde annemin elini öpmemişti mesela

El öpme konusunda çekimserim sanırım daha ilk tanışmadan el öpmek ne kadar doğru abim sevgilisini getirdiğinde annemin elini öpmemişti mesela
El öpmek oldu bitti meselesi değil ki hoşgeldin derler öpersin bayram gibi misafirlik gibi. Ama el öpmeyi sevmem dersen hiç girme o topa pastayı ver Meraba falan dersin yanağından öperler zaten yani umuyorum

El öpmek oldu bitti meselesi değil ki hoşgeldin derler öpersin bayram gibi misafirlik gibi. Ama el öpmeyi sevmem dersen hiç girme o topa pastayı ver Meraba falan dersin yanağından öperler zaten yani umuyorum
Elini uzatırsa tabiki öperim onun dışında yapamam sanırım

Bir de her aile el opturmez mesela boyle de bir durum var. Aile yapilarini az cok tahmin ediyordunuzdur, konusmussunuzdur ona gore opersiniz. Ben de opmemistim el opmeyi sevmem :)))

Bir de her aile el opturmez mesela boyle de bir durum var. Aile yapilarini az cok tahmin ediyordunuzdur, konusmussunuzdur ona gore opersiniz. Ben de opmemistim el opmeyi sevmem :)))
Bilemiyorum ama dediğim gibi uzatırsa ki sanmam öyle zoraki bişey yapcaklarını olursada öperim çok sıkıntı etmem ama onlar uzatmadan ben direk öpmeye kalkışmam

ayy heycanlandım şimdi

Bilemiyorum ama dediğim gibi uzatırsa ki sanmam öyle zoraki bişey yapcaklarını olursada öperim çok sıkıntı etmem ama onlar uzatmadan ben direk öpmeye kalkışmam

Aynen en dogrusunu dusunuyorsunuz. Diger turlu meraklilar gibi el opmeye kalkmak komik olabilir. Sakin olun en onemlisi bu. Umarim cok guzel gecer.

Karşındaki kişi senden büyükse el öpülür blz türklerin geleneklerinde bence ilkte öpülürmü demeniz çok saçma elinize pastaneden tatlı kuru pasta gibi birşey yaptırın kapıda sizi karşılayanlara yaşına göre elimi yüzümü öpülcek dikkat edin kimi nasıl öpmeniz gerekiyosa öyle öpün kasmayın kendinizi ki kötü izlenim olmasın arkanızdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…