- 24 Mart 2019
- 192
- 104
- 53
- Konu Sahibi Prenses Annesii
-
Pasta al eline hediye falan saçma olur el öpme mantıklı bence hani sırf büyük oldukları için yine öpülür4 yıldır seviyoruz birbirimizi ilk günden beride ciddi düşünüyoruz artık ailesiyle tanışma zamanım geldi ailece evde karşılicaklar beni giderken ne almalıyım ilk tanışmada el öpmelimiyim??
El öpme konusunda çekimserim sanırım daha ilk tanışmadan el öpmek ne kadar doğru abim sevgilisini getirdiğinde annemin elini öpmemişti meselaPasta al eline hediye falan saçma olur el öpme mantıklı bence hani sırf büyük oldukları için yine öpülür
El öpmek oldu bitti meselesi değil ki hoşgeldin derler öpersin bayram gibi misafirlik gibi. Ama el öpmeyi sevmem dersen hiç girme o topa pastayı ver Meraba falan dersin yanağından öperler zaten yani umuyorumEl öpme konusunda çekimserim sanırım daha ilk tanışmadan el öpmek ne kadar doğru abim sevgilisini getirdiğinde annemin elini öpmemişti mesela
Elini uzatırsa tabiki öperim onun dışında yapamam sanırımEl öpmek oldu bitti meselesi değil ki hoşgeldin derler öpersin bayram gibi misafirlik gibi. Ama el öpmeyi sevmem dersen hiç girme o topa pastayı ver Meraba falan dersin yanağından öperler zaten yani umuyorum
Sen sadece relax ol olay kendiliğinden gelişir zaten annesi kaç yaşındaElini uzatırsa tabiki öperim onun dışında yapamam sanırım
50 li yaşların başında sanırımSen sadece relax ol olay kendiliğinden gelişir zaten annesi kaç yaşında
El öpme konusunda çekimserim sanırım daha ilk tanışmadan el öpmek ne kadar doğru abim sevgilisini getirdiğinde annemin elini öpmemişti mesela
Bilemiyorum ama dediğim gibi uzatırsa ki sanmam öyle zoraki bişey yapcaklarını olursada öperim çok sıkıntı etmem ama onlar uzatmadan ben direk öpmeye kalkışmamBir de her aile el opturmez mesela boyle de bir durum var. Aile yapilarini az cok tahmin ediyordunuzdur, konusmussunuzdur ona gore opersiniz. Ben de opmemistim el opmeyi sevmem :)))
Bayağı el öpülecek yaşta ama sen durumun gidişatına göre davran. Bir Anadolu teyzesi olabilir öpmeni ister yada bir kokonadır yaşına takıntılıdır öpmeni istemez50 li yaşların başında sanırım
Bayağı el öpülecek yaşta ama sen durumun gidişatına göre davran. Bir Anadolu teyzesi olabilir öpmeni ister yada bir kokonadır yaşına takıntılıdır öpmeni istemezduruma göre bak yani ama çok yanaşma meraklı gibi
Bilemiyorum ama dediğim gibi uzatırsa ki sanmam öyle zoraki bişey yapcaklarını olursada öperim çok sıkıntı etmem ama onlar uzatmadan ben direk öpmeye kalkışmam
Teşekkür ederim umarım ben çok heycanlıyım elim ayağıma dolaşır kesinAynen en dogrusunu dusunuyorsunuz. Diger turlu meraklilar gibi el opmeye kalkmak komik olabilir. Sakin olun en onemlisi bu. Umarim cok guzel gecer.
Teşekkür ederim umarım ben çok heycanlıyım elim ayağıma dolaşır kesin
Heycanlanmamaya çalışcam ☺ teşekkür ederim tavsiyeleriniz için...Aman hic heyecan yapmayin ben cok rahattim. Sadece saygili olun yeter. Heyecan yaparsaniz merakli gibi olursunuz.
Heycanlanmamaya çalışcam ☺ teşekkür ederim tavsiyeleriniz için...
Tamam özellikle seninle paylaşıcam ☺Sonucu bize yaz bol sans :)
Karşındaki kişi senden büyükse el öpülür blz türklerin geleneklerinde bence ilkte öpülürmü demeniz çok saçma elinize pastaneden tatlı kuru pasta gibi birşey yaptırın kapıda sizi karşılayanlara yaşına göre elimi yüzümü öpülcek dikkat edin kimi nasıl öpmeniz gerekiyosa öyle öpün kasmayın kendinizi ki kötü izlenim olmasın arkanızdanEl öpme konusunda çekimserim sanırım daha ilk tanışmadan el öpmek ne kadar doğru abim sevgilisini getirdiğinde annemin elini öpmemişti mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?