Sevgilimin amacı ne olabilir ?

Ipek cigdem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2020
25
1
1
31
Merhaba ,
6 yıllık bir ilişkim var hiçbir sorunumuz yok ailesi maddi durumu vs. bi problem yok . Sevgisinden de bi şüphem yok bu zamana kadar hiçbir yanlış yapmadı . Çok değer veriyor ama hep evlenmekten uzak . Evlilik lafı açmamak için uğraşıyor . Benim de iş durumun gayet iyi benle ilgili bir sorunu da yok . Evlenmek istememesi benimle ilgili değil . Bunun çok net farkındayım . Ve her zman bana dürüst davranır benle ilgili bişe olsa bunu zaten söylerdi . Evlilik ona neden bu kadar ters sizce ?

Çünkü evleneceği insan sen değilsin. Benmde eşimden önce 5 yıllık ilişkim vardı çok iyiydi herşey. Ailesi acaip seviyordu beni. Sonuç benm evlilik ısrarlarımdan sonra. Evlilik adamı değilim ben yapamam dedi ayrıldı. Sonra başkasını buldu 6 ay içinde evlendi.

Çok sevmek ayrı evlilik sandalina binmek ayrı.
Benim de çok sevdiğim biri vardı zamanında, evlilik meraklısı da bir şeydi. Ama ben hep uzak durdum bu tarz muhabbetlerinden. Çünkü sevmediğim bir kaç özelliği vardı. Sevgiliyken sorun olmayan,evlenince de sorun olmayacağını bildiğim ama çoluk çocuğa karisinca rahatsız olacağım türden şeyler.
O yüzden hep uzak durdum onun konuyu açmasına.
Bence onun da aklında soru işaretleri var.
Konuyu hiç dürüstçe açıp sordun mu, neden olan yapmaya baslamiyoruz diye? Niyetin evlenmek de ve onun niyeti evlenmek değilse boşu boşuna zamanininizi harcamayin

Basit bize muhtemelen evlilik diyip adamı kaçırmamak için soruyorsun
Ama nerden bilebiliriz ki?
Açmıyorsa lafı size tersse bu durum önce konusun sonra baktınız olmuyor ayrılın

herkesin mevcut durumlards hayattan beklentisi farklı olabilir

Ben bu konularda çok radikal düşünmüyorum.

Efendim şimdilik evlenmeyi düşünmüyorum.

Evlilik bana göre değil.

Vb lafların sadece "laf" olduğunu düşünüyorum.

Etrafımda evliliğe uzak gibi duran ve fakat gercekten sevdiği kadıni bulunca koşarak evlenen birçok adam gördüm.

Buna inanın.

Sizi seviyordur evet ama evlenecek kadar değil.

Evlenecek kadar sevdiği kadını bulunca evlenmeyecek adam yoktur.

Bencede bunu onunla açıkça konuşup fikrini öğrenmelisiniz. Evlilik konusuna uzak gibisin acaba benimle ilerisi için böyle bir fikrin isteğin Var mı, zamanı bilemeyiz tabi nasip ama en azından zamanı gelince tabiki seninle evlenmek isterim diyebilir misin bana şeklinde bi konuşma yapabilirsiniz. Hem aceleci gözüküp onu korkutmayın hem de niyetini öğrenin. Niyetinde evlenmek yoksa boşu boşuna zamanininizi harcamayin

6 yılda bunu soramayacak kadar yakınlaşmamışsanız gerçek bir ilişki yaşamamışsınız demektir. hiç sınamamışsınız ki hiç zorlamamışsınız, elden kaçırmamak için hep kontrollü olmuşsunuz şimdiki gibi. ee ne zaman evleniyoruz, corona bitince birbirimize kavuşalım yaz denese çok sevdiğini düşünüyorsan ?

Son düzenleme:
Evlenmek istemiyor değil, seninle evlenmek istemiyor. Üzgünüm bu böyle, hiç şaşmaz

Bende esimle 6 yil beraberligin sonunda evlendim. Ilk sevgili olmaya basladigimizda evlilik lafi bile irite ediyordu onu evlenmeyi hic istemedigini soylerdi.. zamanla kendisi evlenmek istediğini israrla soyledi hatta benden daha cok istiyordu.. demem o ki o kadar zamandan sonra hala istemiyorsa uzgunum ama sizinle istemiyor olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…