- 3 Nisan 2020
- 25
- 1
- 1
- 31
- Konu Sahibi Ipek cigdem
-
Merhaba ,
6 yıllık bir ilişkim var hiçbir sorunumuz yok ailesi maddi durumu vs. bi problem yok . Sevgisinden de bi şüphem yok bu zamana kadar hiçbir yanlış yapmadı . Çok değer veriyor ama hep evlenmekten uzak . Evlilik lafı açmamak için uğraşıyor . Benim de iş durumun gayet iyi benle ilgili bir sorunu da yok . Evlenmek istememesi benimle ilgili değil . Bunun çok net farkındayım . Ve her zman bana dürüst davranır benle ilgili bişe olsa bunu zaten söylerdi . Evlilik ona neden bu kadar ters sizce ?
Çok sevmek ayrı evlilik sandalina binmek ayrı.
Benim de çok sevdiğim biri vardı zamanında, evlilik meraklısı da bir şeydi. Ama ben hep uzak durdum bu tarz muhabbetlerinden. Çünkü sevmediğim bir kaç özelliği vardı. Sevgiliyken sorun olmayan,evlenince de sorun olmayacağını bildiğim ama çoluk çocuğa karisinca rahatsız olacağım türden şeyler.
O yüzden hep uzak durdum onun konuyu açmasına.
Bence onun da aklında soru işaretleri var.
Konuyu hiç dürüstçe açıp sordun mu, neden olan yapmaya baslamiyoruz diye? Niyetin evlenmek de ve onun niyeti evlenmek değilse boşu boşuna zamanininizi harcamayin
Bencede bunu onunla açıkça konuşup fikrini öğrenmelisiniz. Evlilik konusuna uzak gibisin acaba benimle ilerisi için böyle bir fikrin isteğin Var mı, zamanı bilemeyiz tabi nasip ama en azından zamanı gelince tabiki seninle evlenmek isterim diyebilir misin bana şeklinde bi konuşma yapabilirsiniz. Hem aceleci gözüküp onu korkutmayın hem de niyetini öğrenin. Niyetinde evlenmek yoksa boşu boşuna zamanininizi harcamayinMerhaba ,
6 yıllık bir ilişkim var hiçbir sorunumuz yok ailesi maddi durumu vs. bi problem yok . Sevgisinden de bi şüphem yok bu zamana kadar hiçbir yanlış yapmadı . Çok değer veriyor ama hep evlenmekten uzak . Evlilik lafı açmamak için uğraşıyor . Benim de iş durumun gayet iyi benle ilgili bir sorunu da yok . Evlenmek istememesi benimle ilgili değil . Bunun çok net farkındayım . Ve her zman bana dürüst davranır benle ilgili bişe olsa bunu zaten söylerdi . Evlilik ona neden bu kadar ters sizce ?
Evlenmek istemiyor değil, seninle evlenmek istemiyor. Üzgünüm bu böyle, hiç şaşmazMerhaba ,
Evlenmek istememesi benimle ilgili değil . Bunun çok net farkındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?