Sevgilimin amacı ne olabilir ?

Siz evli misiniz ?

Ayyy uslubun seviyesizliği. Tartışmak için bile biraz okuduğunu anlamak kim ne yazmış bakıp algılamak lazım.. Yazık adam da fark etmiş durumu herhalde Geçmiş olsun bi bardak soğuk su öneririm direkt kib liyorum

Hiçkimse hakkında bu kadar emin konuşmayın.İnanın değmez.İnsanlar 20 yıllık evliliklerinde terkedilebiliyorlar ya da farklı şekillerde canları yanıyor.Burayı gezerseniz görürsünüz.Hani biz 6 sene falan diyoruz ama erkeklerin çok umrunda değil yani.Adam 7 yıllıktan ayrılır 7 haftalıkla nişanlanır yaşanan görülen şeyler bunlar.Adamı irdeleyin azıcık.Ve unutmayın evlenmek isteyen erkek dağları yıkıyor.Tabi önemli olan evlenirken dağları yıkması değil evlendikten sonra karşılıklı mutlu olabilmek.Ki bu erkeklerin beceremediği nokta.Gençsiniz kendinizi evlilik için endekslemeyin.Yaşayabileceğiniz çok şey var.Umarım anlatabilmişimdir.

Siz evli misiniz ?
Açıkçası ben evlenirken maddi olarak daha çok imkana sahip olmak istediğim için para biriktirecek seneye kadar evlenmeyeceğiz. Eğer sevgilimin evlilik düşüncesi açısından sorduysanız, konusunu kendi açardı daha erken olsun diye ısrar ediyordu şu zamana dek ama corona varken zaten imkansız...
Bu arada az önce bir yanıt okudum, herkese zaten sormuşsunuz ama yanıt vermiyor gibi yansıtmışsınız. Anladığım kadarıyla daha bu konuda hiç konuşmamışsınız, konu biraz yanlış anlaşılıyor olabilir mi bu yüzden?

Buradaki bazı insanların iddia ettiği "evlenecek kadar çok sevmek" ölçütüne katılmıyorum çünkü taşlanacak da olsam evliliği sevgi ölçütü olarak görmüyorum. Evlilik bir kurumdur, sağlam bir temel ve iyi bir plan gerektirir. Erkek arkadaşınız da benim gibi gözü karartıp salt duygularıyla bir şeylere atlamak istemiyor olabilir. Belli bir zemin edinmeden evlenmek istemiyorum. Bu açıdan da bakabilirsiniz.
Yaşlarınız daha genç. Doğ büyü oku iş bul sonra evlen ardından çocuk yap. Bu sıraşamayı takip etmek istemiyor da olabilir. Bu iddia ettikleri gibi sizi sevmediğini göstermez.
Kendisiyle direkt evlilik temalı değil de hayattan geleceğe yönelik beklentileri ve endişeleri hakkında konuşabilirsiniz bence

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…