- Konu Sahibi Ipek cigdem
-
evet dedıgınız gıbı evlılık ıstememesı sızle alakalı degıl ,kendısıyle alakalı ...kendısını sızınle evlılık ıcınde dusunmuyor demek kı ...sevıyordur dogrudur sız oyle dıyorsanız oyledır ama evlenmek, evlenmeyı ıstemek baska bırsey o denlı ıstemıyor demek kıMerhaba ,
6 yıllık bir ilişkim var hiçbir sorunumuz yok ailesi maddi durumu vs. bi problem yok . Sevgisinden de bi şüphem yok bu zamana kadar hiçbir yanlış yapmadı . Çok değer veriyor ama hep evlenmekten uzak . Evlilik lafı açmamak için uğraşıyor . Benim de iş durumun gayet iyi benle ilgili bir sorunu da yok . Evlenmek istememesi benimle ilgili değil . Bunun çok net farkındayım . Ve her zman bana dürüst davranır benle ilgili bişe olsa bunu zaten söylerdi . Evlilik ona neden bu kadar ters sizce ?
25Yaslarınız kac?
25Yaşlarınız kaç acaba
İnsan sevdiği adamın ne hissettiğini ne düşündüğünü nerde ne yapacağını bilir . Demekki siz kocanızın huyunu ögrenenemişsiniz . Keşke evlenmeseydiniz o adamla yazık etmişsiniz kendinize .şu eminim seviyor kesinlikle benimle ilgi değil sorunu o da şöyle o da böyle söylemleri bana çok komik geliyor
ben kırk yıllık kocam hakkında böyle emin konuşamam beynimi mi biliyorum ne bilim ben aslında ne düşünüyor
ama şunu biliyorum evlenmek isteyen adam on günde evleniyor
ötesi yok yani
sizi seviyor olabilir ama evlenecek kadar sevmiyor belli ki
Evet haklısınız teşekkürler aslında yaş olarak evlilik yaşı degil ama ilişki olarak saglam bir ilişkiye sahip olunca bi süre sonra bunu düşünmeye başladım .yaşına bakarsak 6 yıl önemli değil ki. Evliliğo düsünme yaşina daha yeni yeni gelmişsiniz. 25 yaş " yaa nie evlenmiyor bu adam?" diyecek bir yaş değil. 30, 35 olsa haklısın
Evet 19 da başladık . Ben biraz aceleci davranıyorum iş güç olayını tamamlayınca sanırım artık evlilik şart gibi odaklandım .bence 25 cok kucuk bir yas. bir de 19da baslamissiniz sanirim.
Evet haklısınız yaşımız büyük degil ama sanırım ilişkinin uzun olmasından kaynaklı artık bu olması gerek gibi düşünüyorum .yaşına bakarsak 6 yıl önemli değil ki. Evliliğo düsünme yaşina daha yeni yeni gelmişsiniz. 25 yaş " yaa nie evlenmiyor bu adam?" diyecek bir yaş değil. 30, 35 olsa haklısın
Evet bizim de bu şekilde planlarımız var tabiki .uzun ilişkiler olabilir
çevremde oldu 8-9 yıl çıkıp evlendiler ama hep niyetleri buydu okulu bitirmeyi beklediler iş bulmayı beklediler askerliği beklediler hep şunu şunu yapalım da evlenelim diye konuştular
şimdi evli çocuklu ve çok mutlular maşallah
ama belli olur yani gidişattan sizinki de oluyo işte
Evlenecek olsa zaten bu zamana kadar başkasıyla evlenirdi ilk senelerde o evlenmek istedi ben istemedim şimdi de kendi açmıyor konuyu . Yüreğinde olmasa 6 yılını benimle geçirmezdi .Evlilikle ilgili korkulanından bahsedip, evlilik kötü bir şeymiş gibi bir duruş sergilemeye çalışan erkeklere bir bakıyorsun yılı doldurmadan evleniyorlar. Bence sizinle evlenecek kadar sizi hayatında bir yere koyamamış. Ayrıca yüreğinde de belki de..
Başkasını bulmak istesem zaten bulurdum .Evlenmese evlenmesin 6 yıla yazık sende başkasını bul, aynen böyle söyle hemen gelir kapına
Özgür olmak degil derdi hertülü sorumluluğu alıyor bana karşı ilk senelerde evlenmek istedi yaşımız küçük işim yk diye ben istemedim şuanda da kendisi evlilik fikrinden uzak .Bazı erkekler evlenmek yerine rahatca gezip tozayım. Karışan olmasın takılayım. Sorumluluk bende olmasın özgür olayim kafasında. Diğer ihtimalleri kızlar yazmış bu da benden olsun . Hakkında hayırlısı
Evlenecek olsa zaten bu zamana kadar başkasıyla evlenirdi ilk senelerde o evlenmek istedi ben istemedim şimdi de kendi açmıyor konuyu . Yüreğinde olmasa 6 yılını benimle geçirmezdi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?