sevgilimin annem hakkında söyledikleri

Çok haklı sevgiliniz. El oğluysa madem 2 gün sonra bunların karşınıza geleceğini bilmeniz gerekiyordu. 40 yıllık eşiniz bile olsa anneyi şikayet etmeniz doğru değil. Sabit fikirlidir, değişime kapalıdır vs. diyende 22 yaşında sevgilisinin istediği yere oy atacak bir kız. Bi rest çektiniz madem bi daha anneniz hakkında konuşmayın. Bu hadsizliğini de unutmayın.

Sevgilin terbiyesizin teki. Hiç görmediği insan hakkında nasıl böyle düşünebilir? Hem görse de tanisa da böyle şeyler söyleme hakkını nerden elde ediyor? Ola ki ilerde evlenirseniz anne, baba, kardeş, büyüğün, küçüğün vs. tanıdığın hakkında her türlü lafı etmeye hak görecek gibi duruyor dikkat et.
Ayrıca milletin oyundan ona neymiş. Annenin oyunu geçtim sana bile "suna ver!" dememeli!!

bence bu ileride gelecek sorunların belirtisi. anne ve eş arası sıkıntı olursa o evlilik gitmek. niyetiniz evlilikse şayet bir gözden geçirin ilişkiyi.
ufak tefek anlattıklarından anneni ezmeye çalışması çok çirkin.

Annen hakkında böyle kurabilen adamdan sen hayırmı bekliyosun? Dünyamda annemden daha değerli çok çok az şey var. Anneme böyle bi saygısızlık yapan adamı parçalardım! Ayrıca bu me böyle emir kiplş konuşmalar? Ben geçen seçimlerde kararsızdım eşime sordum “ne yapsam” diye oda “içinden ne geliyosa onu yap” dedi. Böyle hangi görüşte olursa olsun fikrini başkalarına dayatan insanlardan nefret ediyorum!

Annenize laf soylemesini gectim , hangi partiye oy vereceginize bile o mu karar veriyor
Pesss
Saygisiz bir sevgiliniz var hemde cok

Erkek arkadaşınıza siz yüz vermişsiniz.genel olarak aileni kimseye anlatma,sevgilin esin olsa bile.sizin siniriniz geçmiş ama o unutmamis.bu demek oluyor ki ilerde bir gün evlenince daha da fazlasını yapacak.anlattığınız olayda da sizin hatanız.neden açıklama yapıyorsunuz uzatıyosunuz,herkesin kendi görüşü saygı duyalım diyip kestirip atacaksınız.şimdiden bu kadar açık vermeyin elin adamına

hayir hakaret asla etmedim sadece bazı ınsanlarla gercekten siyaset konusmuyor direk tartısıyor annemde bu cinsten biri. bu söylediğimden yüz bulmuş olmasına kızıyorum zaten ama hakkı değildi
Belki duygu yoğunluğundan dolayı farketmiyorsun ama erkek arkadaşın annen gibi birisi.Erkek arkadaşın ile aynı partiye oy veriyorsunuz diye bu yapılanı haklı kılmıyor.

Koşarak uzaklaşman lazım suanda bugun tanımadığı annene saygısızlık eden adam yarın birgün sana neler yapmaz oturda bir düşün.
Kimse kimsenin siyasi görüşüne karışamaz oyları boşuna mı gizli veriyoruz ne demek annene söyle x partiye oy versin.Lütfen ilişkinizi gözden geçirin ilerde bu adamla aile olmayı düşünüyorsanızda yol yakınken dönün yoksa çok üzülürsünüz

Benim eşim benim hangi partiye oy vereceğime karışmaz, karışamaz. Bizde farklı partilere oy veriyoruz Siyasi görüşlerimizde farklı ve bu konu kırmızı çizgimizdir. ne sana nede ailene karışmasına izin verme bu konuda, saygısızlık ve hadsizlik bencede . ilerde daha çok üzülürsün benden söylemesi . Herkes istediği Partiye oy verebilir ve bu herkesin kötü huyu vardır diye yaftalanamaz. Kime göre , neye göre kötü?
Siyaseti de uç noktalarda ve takım tutar gibi yaşayan insanlarla hayat zor geçer . siyaset için huzur bozulur mu hiç ya.

Annenizin hangi partiye oy vereceğini tahmin ediyorum. Benim babamda da aynı durum var. O konuda saygu duymam mümkün değil. Ancak sevgilimiz bunu içinden geçirmesiyle kalması gerekirdi. Size söylemesi aşırı saygısızlık. Hoşuma gitmedi.

Ay neler yazıcam da bişi demiyorum, oyunuz sadece sizi ilgilendirir, kimsenin karışmasına izin vermeyin. annenizin oyuna da karışamaz, baştan olaya yanlış yön vermişsiniz kusura bakmayın.

önce benim oyum beni ilgilendirir deseydiniz konu annenize ordan iticiliğe ve sevmemeye gelmezdi.

çıkartman gereken ders : sevgilin de olsa, kocan da olsa her zaman her şeyini anlatmayacaksın

erkek milleti hemen yüz bulur ve gevşer çünkü..

olan olmuş artık ne çok uzat ne de hiçbir şey olmamış gibi devam et..onun hareketlerine göre davran..ama bozuk olduğunu da belli et..

Lan mı?
Anan mı?
Herif "annen" diyecek kadar bile kibar değil.
Sakın "özünde iyi biri" falan deme konu sahibi, özünde herkes iyidir zaten önemli olan sinir anında söylenenlerdir.
Kaldı ki kimin kime oy vereceği ona ne? Aha şuraya yazıyorum sen farklı bi partiye oy vermek için diretseydin ayrılırdı senden.
Annemi sevmeyen beni de sevmesin diyip şutlasaydın o zaman haddini bildirmiş olurdun. Tepkini yetersiz buldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…