- 18 Haziran 2015
- 4.479
- 44.568
- 708
- Konu Sahibi theravenqueen
-
Aliden beş çocuğun mu var ne sebebi allasen.Ya herkes için ayrılmak bu kadar kolay olmayabilir bu konuda yanlış yaptığımı en başından tekmeyi koymam gerektiğini biliyorum ama bazı duygular ve sebepler sırf deli annesi yüzünden ilişkiyi bitirmeme izin vermiyor. Ortada bu kadar yanlış varken bu da benim yanlışım olsun kafamda tamamen bitirene kadar bu adımı atamam ve bende bunun için uğraşıyorum çabalıyorum
İckisi yok (şüpheli)Konuda evlenilebilir tek şahıs KUŞ bence.Yalanı yok iftirası yok içkisi kumarı yok.
Tamam 150 IQ dexter sen kurgu olduğuna inanmaya devam et nasıl beğendin mi bari eğlendin miya bi kere daha kuş yazmayın bayılıcam gülmekten dkxjzkjz sevgili konu sahibi çok eğlenceli bir kurgu yapmışsın tebrik ederim ama farz edelim ki değil(%1ihtimal) yavrucum ortada sevgi kırıntısı yok ali sana hiç inanmamış, savunmamış, annesini hep ilk sıraya koymuş ve 3 yıllık ilişki diyorsun böyle bi tip 3 yıl ilişki de sürdüremezki bak tam nasihat vericem yine kurgu olduğu dank etti
İçkisi olabilir. Belki balkonda kuş da vardı. Alinin anası bu yüzden okadar sinirlendiKonuda evlenilebilir tek şahıs KUŞ bence.Yalanı yok iftirası yok içkisi kumarı yok.
Cebren ve hile ile bi iki gaga almış olabilir jjİckisi yok (şüpheli)
Sor diyorsunuz da muhtarin numarasini vermediniz hala arada kaynadi shjfjsjsBiz mesela hep fındık ağaçlarının arasında üreriz jdj inanmazsan muhtara sor.
valla eğlendim ya ne yalan söyliimTamam 150 IQ dexter sen kurgu olduğuna inanmaya devam et nasıl beğendin mi bari eğlendin mi
Canım ne kadar seversen sev farkındasın. Ne sebeple olursa olsun. Bir kere geliyoruz şu dünyaya allah için kıymet değer bilmeyen insanlarla yaşayıp söndürme ışığını. Zor olacak kolay değil ama kendine değer vermeyi öğren. Annesinin tecavüz ederler inşallah demesi nasıl normal karşılanıyor ya? Ali ne yaparsa yapsın unutma aklına girerler. Yazıl etme kendine kaç git ordan allah için. Biraz kendinize değer berin ya bu nasıl bir şey ya!Ya herkes için ayrılmak bu kadar kolay olmayabilir bu konuda yanlış yaptığımı en başından tekmeyi koymam gerektiğini biliyorum ama bazı duygular ve sebepler sırf deli annesi yüzünden ilişkiyi bitirmeme izin vermiyor. Ortada bu kadar yanlış varken bu da benim yanlışım olsun kafamda tamamen bitirene kadar bu adımı atamam ve bende bunun için uğraşıyorum çabalıyorum
Ayy mağdur da!Konuda evlenilebilir tek şahıs KUŞ bence.Yalanı yok iftirası yok içkisi kumarı yok.
Bu adama mı aşık oldun, sahte konu gibi geldi.Annesinin mutluluğu için evli adamla beraber olmasına bir şey demiyordu
ahahahahaahaha ya ama bu ne ya hahahahahaAyy mağdur da!
Tanımadığın bi kadın gelip yemini suyunu verip alköl alıyor.
Sonra gece yarısı fotoğrafın çekiliyor şak diye niye sahibin Ankara da sevişirken kadının aklına geldin diye.
Ekmegine yağ sür sen sonra bali tadacaksin .yinede sen bilirsinYa bana bu kadından nasıl hınç alabileceğim hakkında yardım etseniz dalga geçmek yerine yaptıkları yenilir yutulur şeyler değil çok kinliyim kadını gidip dövmeyi bile düşündüm ben bu kadının canını nasıl yakabilirim ayrılsam göbek atar kurban keser ekmeğine yağ mı süreceğim fazla duygusal düşündüğümü davrandığımı biliyorum ama herkes mantıklı olanı yapamıyor
İckisi yok (şüpheli)
Kuşun özel hayatı ayaklar altında ,eynesilli muhtar keşke bunları okumasaAyy mağdur da!
Tanımadığın bi kadın gelip yemini suyunu verip alköl alıyor.
Sonra gece yarısı fotoğrafın çekiliyor şak diye niye sahibin Ankara da sevişirken kadının aklına geldin diye.
Üvey ana işteBu konuda kuş cok zorbalandı,iftira atıldı kendisine,aynı eve çıkmam bile denildi.İnşallah kınadığnızı yaşarsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?