Sevgilimin annesi bana iftira attı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aliden beş çocuğun mu var ne sebebi allasen.
Asıl kaçman gereken kişi ali zaten. Hala anasının memesinde. Görsene şunu

Sakın Ali’nin peşini bırakma. Seni çok seviyor anlamamak imkansız. O haset annesi sizi ayırmak istiyor, yoksa Ali dağları deler senin için öyle aşık. Sabredeceksin, 3 sene uzun bir süre, daha fazla beklemeyin hemen evlenin. Böyle seven erkek bulamazsın. Elin kızının başı yanma.. aman yani elin kızı kapmasın Aliyi.

Tamam 150 IQ dexter sen kurgu olduğuna inanmaya devam et nasıl beğendin mi bari eğlendin mi

Canım ne kadar seversen sev farkındasın. Ne sebeple olursa olsun. Bir kere geliyoruz şu dünyaya allah için kıymet değer bilmeyen insanlarla yaşayıp söndürme ışığını. Zor olacak kolay değil ama kendine değer vermeyi öğren. Annesinin tecavüz ederler inşallah demesi nasıl normal karşılanıyor ya? Ali ne yaparsa yapsın unutma aklına girerler. Yazıl etme kendine kaç git ordan allah için. Biraz kendinize değer berin ya bu nasıl bir şey ya!

Konuda evlenilebilir tek şahıs KUŞ bence.Yalanı yok iftirası yok içkisi kumarı yok.
Ayy mağdur da!
Tanımadığın bi kadın gelip yemini suyunu verip alköl alıyor.
Sonra gece yarısı fotoğrafın çekiliyor şak diye niye sahibin Ankara da sevişirken kadının aklına geldin diye.

Bu arada dalga geçiyorsunuz diye kızıyorum ama kuşu kaçırma mevzusu harbi düşünülebilir en azından kaçırıp sahiplendirsem falan uçarken balkon açık kaldı kaçtı gitti diye düşünür çıldırır. Yarabbim neler düşünüyorum ya

Ekmegine yağ sür sen sonra bali tadacaksin .yinede sen bilirsin
Anneleriniz anlaşamıyor,kadin seni sevmiyor bunlar bir işaret değil mi sizce

Ayy mağdur da!
Tanımadığın bi kadın gelip yemini suyunu verip alköl alıyor.
Sonra gece yarısı fotoğrafın çekiliyor şak diye niye sahibin Ankara da sevişirken kadının aklına geldin diye.
Kuşun özel hayatı ayaklar altında ,eynesilli muhtar keşke bunları okumasa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…