Sevgilimin annesi bana iftira attı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kaç yaşında?

Yuksek libidodur o
Siz iyi niyetinizden yanlis anlamissinizdir

Yıkıldım şu an!
İçimden bir ses Ali yine bırak kuşu bırakma diyor!

Yahu kaç mesajdır alinin kıcına tekmeyi koy denildi ama kabul etmiyorsun. Hala nosol ontokom olocom diyorsun.
Ne intikamı kımıl zararlısı bir aile bırak beraber kuşlarını beslesinler

ya bi kere daha kuş yazmayın bayılıcam gülmekten dkxjzkjz sevgili konu sahibi çok eğlenceli bir kurgu yapmışsın tebrik ederim ama farz edelim ki değil(%1ihtimal) yavrucum ortada sevgi kırıntısı yok ali sana hiç inanmamış, savunmamış, annesini hep ilk sıraya koymuş ve 3 yıllık ilişki diyorsun böyle bi tip 3 yıl ilişki de sürdüremezki bak tam nasihat vericem yine kurgu olduğu dank etti

29 yaşında ali. Annesi de 55 falan
Bu hikayedeki tek aklı başında olan kuş. Senin de o kuş kadar aklın olsa topukların popona vura vura kaçardın. Yapma hayatını yakacaksın. Ne demek seninle tanıştıktan sonra beni boynumdan öpmedi? Bunlar normal değil. O kadın evlense de üstünüzden düşmez.

Annesi işsiz kalacak oğluna iş arayacak biriyse neden kendine iş bulmak yerine annenizin yanında çalışıyor onu anlamadım.

Ay okurken kalp krizi geçirdim. Böyle bir şey olamaz canım. Bak evlilik sevgililik gibi bir şey değil. Evlenince sevgili zamanında olduğun gibi yok ayrılalım yok küselim gibi muhabbet olmuyor. Yani sana her şey gözünün önünde yaşanıyor ve görüyorsun ne kadar seversen sev sana saygı duymayan biriyle ve ailesiyle yapamazsın unutma sen sadece erkek kocanla evlenmiyorsun ailesiyle Evleniyorsun ki tekmiş annesi zaten asla bırakmaz bırakmadığını da gördün Benden sana tavsiye ne kadar üzülürsen üzül her şey geçecek ayrıl kurtul

Yahu kaç mesajdır alinin kıcına tekmeyi koy denildi ama kabul etmiyorsun. Hala nosol ontokom olocom diyorsun.
Ne intikamı kımıl zararlısı bir aile bırak beraber kuşlarını beslesinler
Ya herkes için ayrılmak bu kadar kolay olmayabilir bu konuda yanlış yaptığımı en başından tekmeyi koymam gerektiğini biliyorum ama bazı duygular ve sebepler sırf deli annesi yüzünden ilişkiyi bitirmeme izin vermiyor. Ortada bu kadar yanlış varken bu da benim yanlışım olsun kafamda tamamen bitirene kadar bu adımı atamam ve bende bunun için uğraşıyorum çabalıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…