Sevgilimin annesi bana iftira attı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kadının kuşlara zaafı var

Manita ve gülüm mü, kesin kırmızı tuborg jdhd

Niye tutuşuyo ki ali evde olmadığını anlayacak diye? Evli erkekle beraber olmasına bile annesinin mutluluğu için bir şey dememiş, sevgilisinde kaldığını öğrenince mi bir şey diyecekti Ali annesinin mutluluğu için bunu konu bile etmezdi boşuna telaşlanmış.

Dolapta soguk bira var icersin gulum yanarsin hava sicak
Gece uykudan uyandirip kusu sormalar
Ay nasil insanlarsiniz siz ayol
Yani ben ve annem tüm iyi niyetlerimize rağmen iftiralara uğradık insanlara güvendik diye sıkıntı bizde mi anlayamadım? İyilik yapanı şey ederlermiş doğru lafmış geç anladık sadece

Son zamanlarin en genis yurekli evladi Ali'ye buradan kucak dolusu ohalarımızı gonderiyoruz.

Kizim sen basini yakmaya and icmissin, biz ne desek bos, yalniz hikaye akici Turkce kullaniminda akranlarina kiyasla iyi, dilerim kendini yakmazsin.

Ne Ali'ler var gecer gider, salla emeğini.

Biz ne destekte siz bununla evleneceksiniz.bunlar daha fragman hele bı ev içine gelin gidin ki gideceksiniz asıl o zaman görün neler oluyor.siddette gelir ben soyliyim size

Neyseki dolapta bira var demis
Cekmecede fuhusturucu madde var ic gulum dese annen iyi niyetinden onu da icecekti demek ki
Sonra ters kelepce
Kuş da mor catiya

evli adamla evlenmeye çalışan kadından ne bekliyordunuz ki..
bunu öğrendiğinizde ilişkinizi bitirmeniz gerekiyordu diğer saçma şeyleri yaşamamış olurdunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…