- 18 Haziran 2015
- 4.479
- 44.568
- 708
- Konu Sahibi theravenqueen
-
öyle deme düşkünmüş amaVer mamasını suyunu çık, kuş değil sanki 3 aylık bebe
E ben yazdım ya nası intikam alıcağınıAyyy dalga geçmek yerine ciddi ciddi bir yorum yapsanız mantıklı bir fikir verseniz de bende bir kendime gelip soğumaya çalışsam sadece işin eğlencesindesiniz gerçekten bunlar beni hasta eden sıkıntıdan doktor doktor gezdiğim konular yani biraz destek olsanız elinize mi yapışır gerçekten acımasızsınız.
Her kuş aynı olur mu hiçBide kusu gece uyandiriyorlar goruntulu arama ile sahibi kusu gorecekmis
Ne kuslar gormustur o
Muhabbet kusunu gorup napacak sjdjdjk
Kus dedikleri baska birsey olmasin gizli sifre olmasin
Iskillendim ben sahsen
Eynesilköyünü deme de giresunun neresinden?
Nopşın sen giresunlu musun bacımsu
Kuş dediği acaba başka bişey mi ,kuş bir şifre olabilir mi jdjdöyle deme düşkünmüş ama
TamamAyyy dalga geçmek yerine ciddi ciddi bir yorum yapsanız mantıklı bir fikir verseniz de bende bir kendime gelip soğumaya çalışsam sadece işin eğlencesindesiniz gerçekten bunlar beni hasta eden sıkıntıdan doktor doktor gezdiğim konular yani biraz destek olsanız elinize mi yapışır gerçekten acımasızsınız.
Ben ciddi yorum yaptım işine gelmedi. Boşver sen bunla evlen her şeylerini de kabul et. Zaten ne yapsan umursamayacaklar. Annesinin evli adamla ilişkisini kabul eden herif birinin üstünde görse, you go girl der annesineAyyy dalga geçmek yerine ciddi ciddi bir yorum yapsanız mantıklı bir fikir verseniz de bende bir kendime gelip soğumaya çalışsam sadece işin eğlencesindesiniz gerçekten bunlar beni hasta eden sıkıntıdan doktor doktor gezdiğim konular yani biraz destek olsanız elinize mi yapışır gerçekten acımasızsınız.
kız akraba falan çıkar. Kadının tüm fofenklerini öğrendim.Özelden mesaj atılıyorsa ulaşın isterseniz söyleyeyim köyünü falan
Ayyy dalga geçmek yerine ciddi ciddi bir yorum yapsanız mantıklı bir fikir verseniz de bende bir kendime gelip soğumaya çalışsam sadece işin eğlencesindesiniz gerçekten bunlar beni hasta eden sıkıntıdan doktor doktor gezdiğim konular yani biraz destek olsanız elinize mi yapışır gerçekten acımasızsınız.
Yahu işime gelmez olur mu? Bir çıkış yolu arıyorum anlatacağım dertleşeceğim gerçek bir arkadaşım olmadığı için çok daraldım ve tanımadığım insanlardan medet umdum. En acı gerçeği duymaya hazırım ama neden dalga geçiyorsunuz herkesin acısı kendine büyüktürBen ciddi yorum yaptım işine gelmedi. Boşver sen bunla evlen her şeylerini de kabul et. Zaten ne yapsan umursamayacaklar. Annesinin evli adamla ilişkisini kabul eden herif birinin üstünde görse, you go girl der annesine
Acın acımızdır bacımYahu işime gelmez olur mu? Bir çıkış yolu arıyorum anlatacağım dertleşeceğim gerçek bir arkadaşım olmadığı için çok daraldım ve tanımadığım insanlardan medet umdum. En acı gerçeği duymaya hazırım ama neden dalga geçiyorsunuz herkesin acısı kendine büyüktür
bak dedim ben işte bütün kabak kuşun başına patladı fldjdldjAnnesinin mutluluğu için evli sevgilisini kabul edip,kan kusup kızılcık şerbeti içtim deyip yüreğine taş basan yüce gönüllü Ali, her nasıl oluyorsa bi anda küçük Emrah gibi annesinin yeni sevgisinde kalmasına müsade etmiyor.Kuş foto kapan olabilir mi acaba hdh
Aliyi birakTamam
Onerimle geldim
Kuşu rehin al
Kaynananin canini anca oyle acitabilirsin
Kusu kacir ve ona bira ikram et
Ya bundan tek çıkış yolu var hemen ayrılıp bi fakiri sevindirmek. Yahu böyle şey olur mu ya bunları ben sana anlatsam seviyorsan devam et mi diyeceksin?Yahu işime gelmez olur mu? Bir çıkış yolu arıyorum anlatacağım dertleşeceğim gerçek bir arkadaşım olmadığı için çok daraldım ve tanımadığım insanlardan medet umdum. En acı gerçeği duymaya hazırım ama neden dalga geçiyorsunuz herkesin acısı kendine büyüktür
Bişey diyim mi şu msjdan sonra senin kuş olduğna kanaat getirdim.Özelden mesaj atılıyorsa ulaşın isterseniz söyleyeyim köyünü falan
bunca şeyle soğumayıp bizim yorumlarla mı soğuyacaksın?Ayyy dalga geçmek yerine ciddi ciddi bir yorum yapsanız mantıklı bir fikir verseniz de bende bir kendime gelip soğumaya çalışsam sadece işin eğlencesindesiniz gerçekten bunlar beni hasta eden sıkıntıdan doktor doktor gezdiğim konular yani biraz destek olsanız elinize mi yapışır gerçekten acımasızsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?