Sevgilimin annesi bana iftira attı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
E ben yazdım ya nası intikam alıcağını

Tamam
Onerimle geldim
Kuşu rehin al
Kaynananin canini anca oyle acitabilirsin
Kusu kacir ve ona bira ikram et

Ben ciddi yorum yaptım işine gelmedi. Boşver sen bunla evlen her şeylerini de kabul et. Zaten ne yapsan umursamayacaklar. Annesinin evli adamla ilişkisini kabul eden herif birinin üstünde görse, you go girl der annesine

mantıklı fikir sana..
aliyi terk et.
evli adamla evlenmeye çalışan anasını canhıraş şekilde savunan birinde şeref yoktur.

ali ayrı eve çıksa anasına kim bakacak. Onun evi kim geçindirecek. Aklınız aldı mı

Ali adama da benzemiyor ki, anası evli adamla görüşüyor, Ali de gık yok.

Sevgilisine laf ediliyor, Ali de halen ses yok

Anası neyse Ali de o.

Nereden buldun Ali yi, çok mu aradın?

Ben ciddi yorum yaptım işine gelmedi. Boşver sen bunla evlen her şeylerini de kabul et. Zaten ne yapsan umursamayacaklar. Annesinin evli adamla ilişkisini kabul eden herif birinin üstünde görse, you go girl der annesine
Yahu işime gelmez olur mu? Bir çıkış yolu arıyorum anlatacağım dertleşeceğim gerçek bir arkadaşım olmadığı için çok daraldım ve tanımadığım insanlardan medet umdum. En acı gerçeği duymaya hazırım ama neden dalga geçiyorsunuz herkesin acısı kendine büyüktür

Acın acımızdır bacım

bak dedim ben işte bütün kabak kuşun başına patladı fldjdldj

Ya bundan tek çıkış yolu var hemen ayrılıp bi fakiri sevindirmek. Yahu böyle şey olur mu ya bunları ben sana anlatsam seviyorsan devam et mi diyeceksin?

bunca şeyle soğumayıp bizim yorumlarla mı soğuyacaksın?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…