Sevgilimin annesi bana iftira attı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani ben ve annem tüm iyi niyetlerimize rağmen iftiralara uğradık insanlara güvendik diye sıkıntı bizde mi anlayamadım? İyilik yapanı şey ederlermiş doğru lafmış geç anladık sadece
Arkadasim iyi niyet bunun neresinde?
Hic tanimadigi etmedigi evine giren cikan belli olmayan bir kadinin evinde kus bakma sebebiyle kim kalir?
Ustelik gozu tutmamasina ragmen sirketine ise aldigi biri bu
Ben herhangi bir akrabamin evcil hayvanina bile gidip onun evinde uyuyup bakmam
Kaldi ki kuş bu
Al kafesi gotur
Kedi kopek olsa yerini yadirgar deriz daha cok
Ayrica sevgilin annesinin evli erkolarla takilmasina laf etmiyor da ankaraya fofenk icin gittigine mi kizacak?
Gece gece ne kira sozlesmesinin fotosunu istiyor napacakmis
Siz normal oldugunuzu mu saniyorsunuz?
Annen milletin kusuna bakacak diye kizini evde birakiyor ustelik
Nerden tutsan elinde kalir

Ver mamasını suyunu çık, kuş değil sanki 3 aylık bebe

Ali neymiş yahu hala nasıl ayrılmadınız

Müsade etmemek değil ya yeni tanıştığı bir adam tanışmak için gidiyor zaten o yüzden söylemiyor ali onun erkek arkadaşı olmasına bir şey demiyor zaten MUTLULUĞU İÇİN

Ali değil Fatih olmalıymış ismi Annesi de onca yalana bir doğru sıkıştırmış: "Benim oğlum öylesine takılıyor ciddi değil"

Ver mamasını suyunu çık, kuş değil sanki 3 aylık bebe
Bide kusu gece uyandiriyorlar goruntulu arama ile sahibi kusu gorecekmis
Ne kuslar gormustur o
Muhabbet kusunu gorup napacak sjdjdjk
Kus dedikleri baska birsey olmasin gizli sifre olmasin
Iskillendim ben sahsen

Gittiği yerde başka kuş göremediyse kadın kendi kuşunu özledi demekki

Ayyy dalga geçmek yerine ciddi ciddi bir yorum yapsanız mantıklı bir fikir verseniz de bende bir kendime gelip soğumaya çalışsam sadece işin eğlencesindesiniz gerçekten bunlar beni hasta eden sıkıntıdan doktor doktor gezdiğim konular yani biraz destek olsanız elinize mi yapışır gerçekten acımasızsınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…