Sevgilimin annesi kiskaniyor

Durumun farkinda ama cok da fazla laf soyletmiyor. Annesiyle konusmuyor bu konuyu ama halledicem bana birak diyor hep bana. Bu sekilde olunca ben de gelecegimi goremiyorum net bir sekilde

Klasık kaynana derler ona.boş er siz kendi halinize mutlu olmanıza bakın alışacaktır bu duruma.erkek anneleri oğulları ciddi ilişkiye adım atınca kendini aldatılmış kadın gibi hissedelermiş oğlum olunca anlıcam sanırım :KK55:
Demem o ki sıkma canını içli dışlı olma.su akar yolunu bulur
Mutluluklar:KK36:

Kiskandigini sanmiyorum anlattiklarinizdan oyle bir seye varamadim.
Daha ortada fol yok yumurta yokken kendinize mobilya baktiginizi dusunmemistir herhalde, ya da tam tersi ortada fol yok yumurta yokken kendinize mobilya baktiginizi dusunse suratini asar normal olarak, kiskanclik degil bu biz kimiz de rizamiz alinmiyor diyebilir dogal olarak.
Ben mantikli dusunen bi anne gordum sadece.

Belki de gerçekten oğlunun henüz küçük olduğunu, yeterince olgun olmadığını düşünüyordur
Çok aşırı rahatsız olunacak bir durum yok, kişisel birşey de yok
Fazla mı BDV okudun bilmem şimdiden böyleyse ne demek, sana laf mı sokuyo. Açık açık 4 yıl sonra yaşınız evliliğe uyar demiş

Evlenmenizden korkuyor annesi :KK48: Tamam annedir oğlunu düşünüyor ama 4 yıl sonra evlenecek yaşa gelirsiniz ne demek. Siz aklı başında iki insansınız. Ne zaman evliliğe hazır olacağınızı kendiniz bilecek yaştasınız. Siz karar verdikten sonra ona anca saygı duymak düşer.

Belki de gerçekten oğlunun henüz küçük olduğunu, yeterince olgun olmadığını düşünüyordur
Çok aşırı rahatsız olunacak bir durum yok, kişisel birşey de yok
Fazla mı BDV okudun bilmem şimdiden böyleyse ne demek, sana laf mı sokuyo. Açık açık 4 yıl sonra yaşınız evliliğe uyar demiş
Siz saka misiniz? Koskoca iki tane meslek sahibi insan ne zaman olgunlastigini bilmyecek mi? Kadin yuzume bile bakmadan konusuyor. Sevgilim zaten kendi agziyla diyor evden gitmemi istemiyor sevgimin bolundugunu dusunuyor diye.

Evlenmenizden korkuyor annesi :KK48: Tamam annedir oğlunu düşünüyor ama 4 yıl sonra evlenecek yaşa gelirsiniz ne demek. Siz aklı başında iki insansınız. Ne zaman evliliğe hazır olacağınızı kendiniz bilecek yaştasınız. Siz karar verdikten sonra ona anca saygı duymak düşer.
Tesekkurler yorum icin. Takmamaya calisiyorum ama korkuyorum ucuncu kisiler yuzunden aramiz bozulacak diye.

Siz saka misiniz? Koskoca iki tane meslek sahibi insan ne zaman olgunlastigini bilmyecek mi? Kadin yuzume bile bakmadan konusuyor. Sevgilim zaten kendi agziyla diyor evden gitmemi istemiyor sevgimin bolundugunu dusunuyor diye.
Hiç bu kadar gerçek olmamıştım
Her mesleği olan olgunlaşsaydı ohoo yani
Yaşınızı bile yazmıyorsunuz ikide bir doktorum da doktorum diyorsunuz
O kadar eminseniz ayrılın, o onun annesi her daim olacak hayatınızda. Yol yakınken vazgeçebilirsiniz siz
Oldu, görüşürüz

Hiç bu kadar gerçek olmamıştım
Her mesleği olan olgunlaşsaydı ohoo yani
Yaşınızı bile yazmıyorsunuz ikide bir doktorum da doktorum diyorsunuz
O kadar eminseniz ayrılın, o onun annesi her daim olacak hayatınızda. Yol yakınken vazgeçebilirsiniz siz
Oldu, görüşürüz
25 yasindayim hanimefendi. Konudan saptiniz siz birsey demek istemiyorum dha fazla.

Tesekkurler yorum icin. Takmamaya calisiyorum ama korkuyorum ucuncu kisiler yuzunden aramiz bozulacak diye.
O biraz senin elinde. Sevgiline hiçbir şekilde zorlayıcı suçlayıcı şekilde davranma. Annesini kötüleme. Sonuçta o da biliyor annesini. Sen her zaman annesine karşı iyi ol. Sevgiline de tatlı dille anlat derdini. Annesi ile senin arandaki dengeyi kurmak onun görevi.

O biraz senin elinde. Sevgiline hiçbir şekilde zorlayıcı suçlayıcı şekilde davranma. Annesini kötüleme. Sonuçta o da biliyor annesini. Sen her zaman annesine karşı iyi ol. Sevgiline de tatlı dille anlat derdini. Annesi ile senin arandaki dengeyi kurmak onun görevi.
Cok haklisiniz cok tesekkurler...

Hayir ben sizin yorumunuzu atlamisim baska bir niyetim yoktu. Her ayrintiyi burada paylasamadigim icin farkli yorumlar gelecektir elbette. Veya ben yanlis dusunmusumdur yorumlara acigim.
Yok ben onu demedim benden sonra yorum yapan arkadasa biraz sert cikismissiniz gibi geldi de

Back
X