- 22 Mart 2016
- 9
- 6
- 16
- 33
- Konu Sahibi Laktobasillus
Fff
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz saka misiniz? Koskoca iki tane meslek sahibi insan ne zaman olgunlastigini bilmyecek mi? Kadin yuzume bile bakmadan konusuyor. Sevgilim zaten kendi agziyla diyor evden gitmemi istemiyor sevgimin bolundugunu dusunuyor diye.Belki de gerçekten oğlunun henüz küçük olduğunu, yeterince olgun olmadığını düşünüyordur
Çok aşırı rahatsız olunacak bir durum yok, kişisel birşey de yok
Fazla mı BDV okudun bilmem şimdiden böyleyse ne demek, sana laf mı sokuyo. Açık açık 4 yıl sonra yaşınız evliliğe uyar demiş
Tesekkurler yorum icin. Takmamaya calisiyorum ama korkuyorum ucuncu kisiler yuzunden aramiz bozulacak diye.Evlenmenizden korkuyor annesiTamam annedir oğlunu düşünüyor ama 4 yıl sonra evlenecek yaşa gelirsiniz ne demek. Siz aklı başında iki insansınız. Ne zaman evliliğe hazır olacağınızı kendiniz bilecek yaştasınız. Siz karar verdikten sonra ona anca saygı duymak düşer.
Hiç bu kadar gerçek olmamıştımSiz saka misiniz? Koskoca iki tane meslek sahibi insan ne zaman olgunlastigini bilmyecek mi? Kadin yuzume bile bakmadan konusuyor. Sevgilim zaten kendi agziyla diyor evden gitmemi istemiyor sevgimin bolundugunu dusunuyor diye.
25 yasindayim hanimefendi. Konudan saptiniz siz birsey demek istemiyorum dha fazla.Hiç bu kadar gerçek olmamıştım
Her mesleği olan olgunlaşsaydı ohoo yani
Yaşınızı bile yazmıyorsunuz ikide bir doktorum da doktorum diyorsunuz
O kadar eminseniz ayrılın, o onun annesi her daim olacak hayatınızda. Yol yakınken vazgeçebilirsiniz siz
Oldu, görüşürüz
O biraz senin elinde. Sevgiline hiçbir şekilde zorlayıcı suçlayıcı şekilde davranma. Annesini kötüleme. Sonuçta o da biliyor annesini. Sen her zaman annesine karşı iyi ol. Sevgiline de tatlı dille anlat derdini. Annesi ile senin arandaki dengeyi kurmak onun görevi.Tesekkurler yorum icin. Takmamaya calisiyorum ama korkuyorum ucuncu kisiler yuzunden aramiz bozulacak diye.
Cok haklisiniz cok tesekkurler...O biraz senin elinde. Sevgiline hiçbir şekilde zorlayıcı suçlayıcı şekilde davranma. Annesini kötüleme. Sonuçta o da biliyor annesini. Sen her zaman annesine karşı iyi ol. Sevgiline de tatlı dille anlat derdini. Annesi ile senin arandaki dengeyi kurmak onun görevi.
:))) alemsiniz.universiteyi ailesinin yaninda okudu zaten. :)Kızma yazık ,Kadıncaz 4 sene hasret gidersin uni muni ,kìz derken özlüyordur
Ben oyle dusunmuyorum aslinda ama saygi duyarim tabiki. Yani imkan varsa evlenilmeli bence sartlari cok zorlamadanErkekler 30'undan önce evlenmemeli bence.
Hayir ben sizin yorumunuzu atlamisim baska bir niyetim yoktu. Her ayrintiyi burada paylasamadigim icin farkli yorumlar gelecektir elbette. Veya ben yanlis dusunmusumdur yorumlara acigim.Begenmediginiz yorumlara boyle mi tepki gostereceksiniz?
Yok ben onu demedim benden sonra yorum yapan arkadasa biraz sert cikismissiniz gibi geldi deHayir ben sizin yorumunuzu atlamisim baska bir niyetim yoktu. Her ayrintiyi burada paylasamadigim icin farkli yorumlar gelecektir elbette. Veya ben yanlis dusunmusumdur yorumlara acigim.