- Konu Sahibi loveinnovember
yorumlara bakıyorum da sizi anlamamışlar. bende sizin gibi düşünürüm garip gelir ama böyle bir durumda ne yapardım bilmiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O mesajı başka bir konuda başka bir üyeye yazmış. Yani kendi sevgilisiyle alakası yok. Yani adama hala yazıkAl birini vur ötekine o zaman burda adama yazık yazmışım geri alıyorum. Evlenip birbirlerini yerler umarım
HI hı pisti !Ay elti piştisi!
Ne alaka yaaa ister tesettürlü olur ister olmaz.. İnsanı başındaki örtüyle yargılayacak ya da örtüsü yok diye vıkvık edecek inanlar kaldı mı Artık?? Bunları aşalı çok oldu diye düşünüyorum ben..Öncelikle sana ne diyenler de olacaktır doğrudur belki de bana ne ama ben bu aileye gireceğim için hal ve tavırlarını anlamaya çalışıyorum. Sevgilimin annesi normalde türbanlı ve batıdan memleketleri. Annesi instagram resminde türbanlı ama sevgilim birlikte fotoğrafini paylaştı kadın açık yani saçı ve kolları. Ben açığım ama annem türbanlı. Muhafazakar bir ailem var bunu gördüklerinde kafalarina takılacak eminim. Beni rahatsiz eden şey sevgilim de benden daha dindar biri ama türbana önem vermeyip annesini kapali olduğu halde öyle paylaşmasi beni rahatsiz ediyor. Yani bir çelişki var ortada ve nem kapıyorum. Saçma mi düşünüyorum? Abartıyor muyum? Bana ne mi?
yorumlara bakıyorum da sizi anlamamışlar. bende sizin gibi düşünürüm garip gelir ama böyle bir durumda ne yapardım bilmiyorum
Konu sahibinin üslubu yanlış ama bir konuda şöyle bir şey var: İnsanlar kendilerine uygun bir ailenin çocuğuyla evlenmek isteyebilirler bence. Yani mesela ben açık giyiniyorum, türbanlı bir kayınvalide beni istemez gelini olarak. Ya da ben türbanlı bir kayınvalidem olsun istemem. Çünkü sorunlar çıkar bence. Düşüncelerin aynı olması önemli. Ben böyle düşünüyorum. Haa ama eğer sana uyumsuzsa ve bundan rahatsızsan ilişkini bitirirsin. İnsanların giyimine en ufak bir laf bile söylemek kimsenin haddine değil.
Ben açığım ama annem türbanlı. Muhafazakar bir ailem var bunu gördüklerinde kafalarina takılacak eminim.
Kendisi açık mi onu anlamadım
Eğer kapali ise ve kv olucak kişi fotoğraf paylaşmış deyip duruyor ya bu fotoğrafta konu sahibi varda izinsiz paylaştıysa bu olmamaış diyecektim sordum kendisine kapalımısin diye cevap gelmedi ama
Kv adayı kendi fotosunu paylaştıysa ister açık ister kapalı ister mayolu paylaşır kime ne..
Saygı duyacaksınız napacaksınız başkayorumlara bakıyorum da sizi anlamamışlar. bende sizin gibi düşünürüm garip gelir ama böyle bir durumda ne yapardım bilmiyorum
Ben müslümanım kocamın ailesi hristiyan olsa evet zor olabilir bir ihtimalKonu sahibinin üslubu yanlış ama bir konuda şöyle bir şey var: İnsanlar kendilerine uygun bir ailenin çocuğuyla evlenmek isteyebilirler bence. Yani mesela ben açık giyiniyorum, türbanlı bir kayınvalide beni istemez gelini olarak. Ya da ben türbanlı bir kayınvalidem olsun istemem. Çünkü sorunlar çıkar bence. Düşüncelerin aynı olması önemli. Ben böyle düşünüyorum. Haa ama eğer sana uyumsuzsa ve bundan rahatsızsan ilişkini bitirirsin. İnsanların giyimine en ufak bir laf bile söylemek kimsenin haddine değil.