- 5 Mayıs 2021
- 106
- 23
- 13
- 26
- Konu Sahibi Umutsuz olma22
-
Mesafeyi seviyordur adı konmuş birsey olmadı için ayrıca sevgilinizle alakalı bu dutum birazda tanıştırsa konuştursa hayır demezdiKızlar merhaba yaklaşık 2 yıldır bi iliskim var birbirimizi de seviyoruz ama takıldıgım bi nokta var annesi hicbir şekilde iletisime geçmiyor onun yanında telefonda konuşurken bile tutupta selam söyle bile demiyor diğer sevgililer anneleri ile tanıştırıyor ama ben tanismayo bırak sadece 1 kere konustuk o da mesajda oğluna diyormus kıza iyi birşey al hediye olarak felan diomus ama neden benimle konuşmak veya tanışmak için hic bisi yapmıyor instagramdan herkesle takipslestigi halde bana istek bile atmamıştı sevgilim telefonunu alıp bana takip istegi atmıştı niye boyle yapıyor acaba oğluna benim için çok güzel felan diyipte neden benimle konuşmak tanışmak için hicbir iletisimde bulunmak istemiyor
Daha sevgilisinin şimdiden samimi olmaya gerek yok. Gerçi evlenince de samimiyete gerek yok. Mesafe her zaman iyidirKızlar merhaba yaklaşık 2 yıldır bi iliskim var birbirimizi de seviyoruz ama takıldıgım bi nokta var annesi hicbir şekilde iletisime geçmiyor onun yanında telefonda konuşurken bile tutupta selam söyle bile demiyor diğer sevgililer anneleri ile tanıştırıyor ama ben tanismayo bırak sadece 1 kere konustuk o da mesajda oğluna diyormus kıza iyi birşey al hediye olarak felan diomus ama neden benimle konuşmak veya tanışmak için hic bisi yapmıyor instagramdan herkesle takipslestigi halde bana istek bile atmamıştı sevgilim telefonunu alıp bana takip istegi atmıştı niye boyle yapıyor acaba oğluna benim için çok güzel felan diyipte neden benimle konuşmak tanışmak için hicbir iletisimde bulunmak istemiyor
Ama ayni yerde oturuyoruz zaten küçük bi yer annemle annesi arkadaş zatenDoğrusu bu zaten niye sizle konuşsun ki daha sevgilisiniz
Ay oyle ama ne biliyim ya en azından bir selam yollanmasini istiyor insanDaha sevgilisinin şimdiden samimi olmaya gerek yok. Gerçi evlenince de samimiyete gerek yok. Mesafe her zaman iyidir
O zaman yaptığı çok daha mantıklı. Evleneceğim izin garantisi yok. Kadın sizi sizden daha çok düşünmüşAma ayni yerde oturuyoruz zaten küçük bi yer annemle annesi arkadaş zaten
Ya zaten o kadar içli dışlı olalım demiyorum ki sadece en azından bir selam yollasinSizinle iletişim kurması için, ilişkinizin resmî boyuta gelme aşamasını bekliyordur
Akıllı kadınmış kv . Şimdiden kendini gelin kv polemiğine sokmamış. Yüz göz olmayıp , kendini arkasından gereksiz edilen laflara maruz bırakmamış
Sizi de böyle akıllı düşüncelere davet ediyorum. Ne gerek var şimdiden olur olmadık samimiyete
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?