Sevgilimin annesi

Daha sevgililikte ne olacaktı. Annesi ilkeli bir kadın belli ki. Belki oğluna evlenmeyeceğin sürece beni sevgililerinle tanıştırma iş ciddiye binerse tanışırız demiştir. Benim annem demişti ordan biliyorum. Anormal bir durum göremedim.

Sahsen kayinvalidemi istemede gördüm ilk defa. Dügüne kadar da öyle fazla görüsmedik. Bence ciddi bir adim atilmadan mesafeli duruyordur. Sahsen ilerde benim oglumun da kiz arkadasi olsa öyle olurum.

Dün bir konu vardı, kız kardeşinin sevgilisi sürekli evlerine geliyor diye şikayetçiydi konu sahibi, normal görülmüştü bu durum, eve girip çıkan taraf erkek olunca sorun olmuyorsa demek

Hangi taraf olduğu farketmez işler ciddiye binmeden ailelerle yüzgöz olmaya gerek yok.
Sevgilinizin annesiyle kendi anneniz tanışıyormus ekstra hassas olur böyle bir durumda.

Ayrıca arkadaşlarınıza, sosyal medyaya bakmayın siz, evlenmeden gelincilik oynamaya çok meraklı oluyor bazıları, siz onları evlendikten sonra görün asıl.

Son düzenleme:
selam yollasa mesela ne olur? ne hissedersiniz, ne düşünürsünüz ve bundan ne kazanırsınız?

Ablamda hiç konuşmuyor. Henüz resmiyete geçmediği için konuşmuyor. İşler ciddiye bindiği zaman konuşmak istiyor. Oğlu evlenme teklif etsin sonra tanışalım aileler tanışsin vs. İstiyor.

Bazı insanlar öyledir bende oğlumun bana sürekli kız tanistirsin değil de sevdiği kızı evlenecem dediği vakit getirmesini isterim

Peki neden hiç selam söylemiyorsunuz bir fikir olur konu sahibine
Kasitli bir sey degildi elbette. Zaten her telde konustugu arkadasina uzun zamandir gormedigimiz ya da cok sevdigimiz biri degilse selam yollama gibi bir adetimiz yok. Daha bir iki aydir cikiyorken bunu soylemesi buldumcuk oldugunu dusundurmustu bana sahsen. Annem de ortada fol yok yumurta yok, bakalim is ciddilesecek mi kafasindaydi. Ama tavirli vs degildi. Selam yollamamalari sizi istemedikleri veya yok saydiklari anlamina gelmiyor konu sahibi. Temkinli ve mesafeli olmayi tercih ediyor olabilirler. Hos benim kardesim ayran gonullu oldugu icin her kiz arkadasiyla kanka olsak yanmistik mesafenin gozunu seveyim, candir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…