Sevgilimin annesi

resmiyete döküleceği zaman tanisiliyor genelde. ben 2 yil sonra tanismistim. farklı sehirlerdeydik zaten.

Eşimden önce de ilişkilerim oldu ama hiç birinin anası ile tanışmadım.Eşimin annesi ile de iş ciddiye binince tanıştım.Bir de şunu anlamıyorum.Niçin evlenmeden önce erkeğin annesiyle tanışma çok önemli?Neden kendi annemle önce tanıştırmak için erkekler uğraşmıyor.Bi kendimizi beğendirme telaşı!Kesinlikle böyle olmadım.O benim aileme ve bana karşı iyi olmalı diye düşündüm.Sonuçta geleneksel Türk tabiriyle kız alıyorlar bakalım ben gelmek istiyor muyum?Siz ağırdan satın kendinizi.Bırakın o sizinle tanışmak istesin iş ciddiyse.Bir de ben annemi babamı ön planda tuttum.Sonuçta kızları biriyle geziyor,dolaşıyor.O zaman eşim önce annemle sonra babamla tanışmıştı,niyetim ciddi diye.Sonra ben annesi ile tanıştım.Sonra anneler tanıştı diye devam etti.Hala da aynı şekilde düşünüyorum.Sonra ne oluyor?Ben beğendim aldım oğluma oluyor.

Ben de sevgiliyken tanismadim. Resmiyete bineceginde tanistik görüştük. doğrusu da bu bence. Buna takılma sebebinizi merak ettim. Evlenmeyi planliyorsaniz annesi istemez falan diye mi düşündünüz?
Ya cevremde veya instagramda herkes sürekli tanışıyor içli dislilar ben bi selam bile almayınca ne biliyim

Şimdiden tanışıp telefonda konusup sosyal medya da eklesıp ne gececek elinize?

Kadın dogru olanını yapmış işleer ciddiye binince (binerse eğer) tanışılacak zaten.

Ailelerin tasinmadığı şu günlerin tadını çıkartın. ileride tanışılınca zaten ilişkinin yonu degisecek şimdiden kasılmaya ne gerek var?

O zaman daha mi baskılı oluyorlar

Tanışmayı geçtim en azından yaninda telefonla konuştuğumuz oluyor bari bi selam yollasa yada instada herkesle takiplesiyor takip isteğini bile sevgilim telefonunu alıp kendisi atti
neden selam söylemesini vs bekliyorsunuz ki.. gercekten anlamadım. söylese ne, söylemese ne..
hem neden inst ekleme vs olsun ki. benim inst yok ama olsa da k validemi eklemezdim. her anima niye tanıklık etsin. tabi bu benim bakış açım.

Bende iletişim için uğraşmiycam artik yanlış dusunuyormusum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…