- 5 Mayıs 2021
- 106
- 23
- 13
- 26
- Konu Sahibi Umutsuz olma22
-
Ay 10 senede baya fazlaymis ben 2 yılda böyle dediysemBen 10 yıllık sevgilimin ailesiyle artık isteme nişan cart curt işleri başlıyor diye tanışmıştım.
resmiyete döküleceği zaman tanisiliyor genelde. ben 2 yil sonra tanismistim. farklı sehirlerdeydik zaten.Kızlar merhaba yaklaşık 2 yıldır bi iliskim var birbirimizi de seviyoruz ama takıldıgım bi nokta var annesi hicbir şekilde iletisime geçmiyor onun yanında telefonda konuşurken bile tutupta selam söyle bile demiyor diğer sevgililer anneleri ile tanıştırıyor ama ben tanismayo bırak sadece 1 kere konustuk o da mesajda oğluna diyormus kıza iyi birşey al hediye olarak felan diomus ama neden benimle konuşmak veya tanışmak için hic bisi yapmıyor instagramdan herkesle takipslestigi halde bana istek bile atmamıştı sevgilim telefonunu alıp bana takip istegi atmıştı niye boyle yapıyor acaba oğluna benim için çok güzel felan diyipte neden benimle konuşmak tanışmak için hicbir iletisimde bulunmak istemiyor
Yok sevgilim sözlenmek istedi ama ben üniverste okuduğum için okulum bitmeden olmaz dedimSanırım siz ilişkinizde ciddi bir adım görmek istiyorsunuz fakat bu adımı sevgiliniz atacak kv adayınız değil. Beklentiniz yanlış kişide.
Ya cevremde veya instagramda herkes sürekli tanışıyor içli dislilar ben bi selam bile almayınca ne biliyimBen de sevgiliyken tanismadim. Resmiyete bineceginde tanistik görüştük. doğrusu da bu bence. Buna takılma sebebinizi merak ettim. Evlenmeyi planliyorsaniz annesi istemez falan diye mi düşündünüz?
ay güldürdün beni oyle olur derler evetO da senden bekliyor olabilir. Gelin kaynana toprağından olur derler :)
O tanışanlar hep yanlış yolda işteYa cevremde veya instagramda herkes sürekli tanışıyor içli dislilar ben bi selam bile almayınca ne biliyim
Evet doğru diyosun sevgilim direk sözlenelim oyle tanış kafasindaMesafeyi seviyordur adı konmuş birsey olmadı için ayrıca sevgilinizle alakalı bu dutum birazda tanıştırsa konuştursa hayır demezdi
Tanışmayı geçtim en azından yaninda telefonla konuştuğumuz oluyor bari bi selam yollasa yada instada herkesle takiplesiyor takip isteğini bile sevgilim telefonunu alıp kendisi attiresmiyete döküleceği zaman tanisiliyor genelde. ben 2 yil sonra tanismistim. farklı sehirlerdeydik zaten.
O zaman daha mi baskılı oluyorlarŞimdiden tanışıp telefonda konusup sosyal medya da eklesıp ne gececek elinize?
Kadın dogru olanını yapmış işleer ciddiye binince (binerse eğer) tanışılacak zaten.
Ailelerin tasinmadığı şu günlerin tadını çıkartın. ileride tanışılınca zaten ilişkinin yonu degisecek şimdiden kasılmaya ne gerek var?
neden selam söylemesini vs bekliyorsunuz ki.. gercekten anlamadım. söylese ne, söylemese ne..Tanışmayı geçtim en azından yaninda telefonla konuştuğumuz oluyor bari bi selam yollasa yada instada herkesle takiplesiyor takip isteğini bile sevgilim telefonunu alıp kendisi atti
Böylesi daha mi iyi diosunO tanışanlar hep yanlış yolda işte
Mesafe candır.
Hiç o acıdan bakmamıştım doğru dusunuosun sanirimneden selam söylemesini vs bekliyorsunuz ki.. gercekten anlamadım. söylese ne, söylemese ne..
hem neden inst ekleme vs olsun ki. benim inst yok ama olsa da k validemi eklemezdim. her anima niye tanıklık etsin. tabi bu benim bakış açım.
KesinlikleBöylesi daha mi iyi diosun
Bende iletişim için uğraşmiycam artik yanlış dusunuyormusumSizinle iletişim kurması için, ilişkinizin resmî boyuta gelme aşamasını bekliyordur
Akıllı kadınmış kv . Şimdiden kendini gelin kv polemiğine sokmamış. Yüz göz olmayıp , kendini arkasından gereksiz edilen laflara maruz bırakmamış
Sizi de böyle akıllı düşüncelere davet ediyorum. Ne gerek var şimdiden olur olmadık samimiyete
Doğru soyluyosun boylesi daha iyi düşününceKesinlikle
Çok gereksiz bi samimiyet arayışı içindesin hatta
Zaten tanıştığınız biriymiş
Komple yabancı biri değil sonuçta
Sanırım hic tecrubem yok o yüzden farklı dusunuodum ama buraya sorunca fikirlerim degistiValla en güzelini yapıyor. Sevgiliyken içli dışlı olan ilişkilerde mutlaka problemler oluyor
İnan bu mesafe için yıllar sonra şükredeceksin, kadın akıllı davranıyor ve olması gereken mesafede duruyor. Ayrıca selam yollasa ne olmuş , başınız göğe mi erecekYa zaten o kadar içli dışlı olalım demiyorum ki sadece en azından bir selam yollasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?