• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin annesi

Cesaret edemediğim neymiş o kadar açmak zaten cesaret etmek istediğim birşey değil veya büyüklere saygısızlık yapmak. Ben kimseyi kırmadan orta yol bulmaya çalışıyorum kendimden fedakarlık yapacağımı kim söyledi
O orta yol bulunmayacak, olsa da kimseleri kırmadan olmayacak. Cici gelin olmak kolay değil öyle, ya yutacaksın ya yutacaksın. Başka türlüsü yok. Karşınızdakiler sınır biliyor gibi durmuyor.

O daha kötü ya, paranızla rezil edecek bu adam sizi. Hem kuruş katkı yok hem de gelinlik bekleyecekler, her şeyinize burnunu sokacak kaynana. Şimdiden başlamış zaten.
Sadece kıyafete laf etmesinden herşeyime karışacaklaeııı nereden çıkardınız

Yanlış anladınız tabiki açar kapa kendi tericihi dediğim gibi bende açık biriyim zaten ama özellikle bunu çok marifet bişey yapıyormuş gibi bastıra bastıra anlatması dalga geçmesi garip geldi hani burda bana okumuşluğum mesleği kariyeri gezdiği ülkeleri övse yada eşiyle olan samimiyetini ilişkisini çocuğunu vs örnek gösterse feyz alırız da şuramı açtım buramı açtım kv ye hadi ordan dedimlerle pek bi itici bence
Ben kocamla iliskimi yazarsam sen oturur ağlarsın sevgilini okuduktan sonra ;) ayrıca benim mayolu fotom yok instagramda ama senin var :27: açma meraklısıda benim tamam 🤣

Siz şimdi sanıyorsunuz ki içinde olduğum durum özel, ama değil. Sevgiliniz ve ailesi gibileri sokaktan çıkınca bedava fırlatıyorlar insanın üstüne. Güzel seven yürüyüşünden bellidir. 😁

O orta yol bulunmayacak, olsa da kimseleri kırmadan olmayacak. Cici gelin olmak kolay değil öyle, ya yutacaksın ya yutacaksın. Başka türlüsü yok. Karşınızdakiler sınır biliyor gibi durmuyor.
Ya katip bırak şunu Allah aşkına hakkını savunmayı insanlara saygısızlık olarak gören birime birşey anlatamazsın ben kimseyle kavga da etmedim küsmedim de ama herkes bana karşı sınırını çok iyi bilir 😎

Selam arkadaşlar,

Forumda yeniyim. Kafama takılan bir konu üzerine bir sorun var. Güzel giden bir ilişki içerisindeyim. 3 yıl oldu. Artık sevgilimin annesiyle tanışma zamanım geldi. Fakat sevgilimin annesi beni insragramdan incelemiş. Birkaç katıldığım düğün ve mezuniyet elbisemi çok açık bulmuş. Bu konuda sevgilimi uyarmış. Bize uysun çok açık olmasın tarzında. Bir tanede mayolu fotoğrafım vardı. Ona da baya tepki vermiş. Böyle giyinip mi koyuyur diye. Şimdiden önyargı oluştu. Ne yapacağım nasıl toparlayacağım durumu bilmiyorum. Sevgilimde evlenince değişir ben uyarırım onu diyerek yumuşatmaya çalışmış. Ancak ben çok değişeceğimi sanmıyorum biraz uyum sağlayabilirim. Köprüyü geçene kadar annesini idare mi etmeliyim. Aynı durumu yaşayan birileri var mı
Erkek arkadaşınız annesi hadisiz ama erkek arkadaşınızda normal gelmedi bana. Bunları sana anlatamaması gerekirdi annesini yönetecek olan kendisi. Demekki sizden taviz bekliyor karar sizin sizi böyle sevdi böyle kabul etti sonuçta sizin aileniz bostan korkuluğumu onların ne haddine ? 🤷‍♀️

Senin konu için üyeliği aktiflestirdim. Dayanamadim:)
Bak canım, burdaki tüm konuları bir oku. Taviz tavizi doguruyor.
Senin yapacaklarını siralayim. Hangisini istersen sonuçlarını bilerek seç
1.secenek kv ve sevgilinin her dediğini yap. Şimdi kıyafet, sonra gelip gitme, ev işi , çocuk bakımı kısacası tüm hayatının iplerini başkasına ver. Evlenip kocam olacak diye Senin tavizinle seni seveceklerini zannediyorsun çok yanılıyorsun. En ufacık bir başkaldırı da en kötü gelin sen olacaksın. Tabi bu kadar tavizle kaybettigin kimliğinle o saatten sonra muhtemelen en az bir çocukla tekrar konu açarsın.

2.secenek tamam de yapma, hihi de kendi bildiğini oku, manipülatif ol, umursama. Ben hiçbir zaman böyle biri olmadım. Ki bunun da kendini seven bir insanın yapmayacagini düşünüyorum. Yılların oyun kurmak, laf sokmakla gecer. Ki böyle biri olsaydın buraya yazmazdin zaten.

3.secenek sevgiline net bir şekilde bu yaptığının hoş olmadigini evli ya da bekar kiyafetlerine annesi ya da kendisinin karisamayacagini söylersin. Evlilik ya da bekarligin farketmeyecegini, bu konuyu seninle konuşmasının saygısızlık kabul ettiğini soylersin. Evlenince değil de kilo alınca mecbur bol kiyafetlere donuluyor.

4.secenek ki benim yapacağım bu olurdu. Ayrilirsin. Arkana bakmadan kaçarsın. Senin tercihlerine saygı duymayan hiçbir zaman hiçbir tercihine duymaz. İdare etmeye çalışmak seni başka biri yapar. Bir bakmışsın daha az gülümsüyordu, daha ofkelisin.

Yolun başındasin. Tuzağı görmen çok zor. Bu konuşma anne ile oğul arasında geçebilir. Sevgilinin yapacağı şey ya gelip sana daha muhafazakar bir kızla evlenmek istediğini, ailesinin isteklerine göre davranacagini söyleyip senden ayrilmak ya da annesine gidip seni sevdiğini, kararlarına saygı duyduğunu onların da saygı duyması gerektiğini söylemek. Diğer üyeler 5.secenek görür mü bilmem.

Canım şöyle sıralayabiliriz kıyafet genelde başlangıçtır hiç şaşmaz 🤷‍♀️
Kıyafete karışılır.
Eve giriş çıkış saatlerine karışılır.
Görüştüğün insanlara gittiğin yerlere karışılır.
Mesela bekarlarla öyle görüşmek olmaz onlar oturaksızdır.
İnsanların fikri neyse zikri odur alt metinde sevgiliniz size çok mesaj vermiş önemli olan doğru okumanız. Anlattıklarınızdan verilen mesajlar;
Ben erkeğim senin kararlarının bi önemi yok.
Bugüne kadar karışmadım ama sonuçta istediğim zaman karışırım.
Annemin tercihleri önemli ama senin değil.
Evlenince değişmeni bekliyorum
Çok güzel manipüle ederim
Annemi üzemem ama seni üzerim annem sana değil sen anneme ayak uyduracaksın gibi..
Evlenince instadan fotoları da sildirirler size hu da bonus olsun 🥂

Selam arkadaşlar,

Forumda yeniyim. Kafama takılan bir konu üzerine bir sorun var. Güzel giden bir ilişki içerisindeyim. 3 yıl oldu. Artık sevgilimin annesiyle tanışma zamanım geldi. Fakat sevgilimin annesi beni insragramdan incelemiş. Birkaç katıldığım düğün ve mezuniyet elbisemi çok açık bulmuş. Bu konuda sevgilimi uyarmış. Bize uysun çok açık olmasın tarzında. Bir tanede mayolu fotoğrafım vardı. Ona da baya tepki vermiş. Böyle giyinip mi koyuyur diye. Şimdiden önyargı oluştu. Ne yapacağım nasıl toparlayacağım durumu bilmiyorum. Sevgilimde evlenince değişir ben uyarırım onu diyerek yumuşatmaya çalışmış. Ancak ben çok değişeceğimi sanmıyorum biraz uyum sağlayabilirim. Köprüyü geçene kadar annesini idare mi etmeliyim. Aynı durumu yaşayan birileri var mı
Kendinden ödün verme başkaları seni sevsin diye giyinis tarzını değiştirme ileride çok sorun olacaksa bu olayları bir gözden geçir en önemlisi sevgilin bu konuda ne düşünüyor annesinden laf duyup duyup sana gelip çatmasın sonra ayrıca seni böyle görüp beğendi namusu kıyafette aramasinlar

kuzum be kac yasındasın? yasın küçük gibi. ben de senin yaşlarındayken erkekler için fedakarlık yapmanın, onların istediği gibi olmanın sonucunda onların beni mutlu edeceğini, mutlu bir ilişkimiz olacağını sanırdım. ama hayır sen taviz verdikçe daha fazlasını isteyecekler. hem ailesi hem kendisi. bugün mayo giymeyecegim derseniz yarın denize de girmeyeceksin der.böyle böyle devam eder bi bakmıssınız boğuluyorsunuz.

kuzum be kac yasındasın? yasın küçük gibi. ben de senin yaşlarındayken erkekler için fedakarlık yapmanın, onların istediği gibi olmanın sonucunda onların beni mutlu edeceğini, mutlu bir ilişkimiz olacağını sanırdım. ama hayır sen taviz verdikçe daha fazlasını isteyecekler. hem ailesi hem kendisi. bugün mayo giymeyecegim derseniz yarın denize de girmeyeceksin der.böyle böyle devam eder bi bakmıssınız boğuluyorsunuz.
Bi de üstüne gözü dışarı kayacak, sende görüp beğendiği şeyleri kıskançlık uğruna ailesi uğruna elalem uğruna senden söküp alınca bi caziben kalmayacak çünkü. Eski sen gibi birilerine kayacak gözler. Dönüştürdüklerini önce kendileri beğenmiyorlar. Defalarca yaşandı.

Bi de üstüne gözü dışarı kayacak, sende görüp beğendiği şeyleri kıskançlık uğruna ailesi uğruna elalem uğruna senden söküp alınca bi caziben kalmayacak çünkü. Eski sen gibi birilerine kayacak gözler. Dönüştürdüklerini önce kendileri beğenmiyorlar. Defalarca yaşandı.
kesinlikle böyle oluyor…

Dogru ise 27 yasinda. Dunyaya yeni gozlerini acmis gibi dimi. Bosuna nefes tuketiyorsunuz konuda cok ayrinti vermis erkek arkadasindan zihin olarak farkli degil.

İnsanız değişiriz. Olumlu yada olumsuz sabit kalmıyoruz hiç birimiz.
Ancak her koşulda seven, her koşulda kabul edip ardına bakmayacak insanlarla birlikte olmak hayat boyu mutluluk getirir.

Dogru ise 27 yasinda. Dunyaya yeni gozlerini acmis gibi dimi. Bosuna nefes tuketiyorsunuz konuda cok ayrinti vermis erkek arkadasindan zihin olarak farkli degil.
erkek arkadaşı tarafından manipüle edilmiş. halbuki öyle biri de değilmiş. instaya mayo ile foto koyabildiğine göre. 27 yaşındaki genç bir kadının böyle saçma sapan davranıp başını yakacak olması beni çok üzüyor. 1-2 sene sonra buraya kucağında çocukla konu açıyorlar; boşanmak istiyorum diye…

Daha şimdiden bnu kafaya takıp onlara uyum sağlamaya çalışman garip 🤔bu bir .. ikincisi sevgilinin bunu sana getirmesi ayrı bir durum .. üçüncüsü sevgilinin annesine evlenince düzelir ben konuşurum demesi .. ve en önemlisi senin bunlara taviz vermen . Anneler söyler hadi annesine ona ters geleni söyledi sevgilinde annesine uygun bi dille susturmaması Garip .. bırak anneyi bence sevgilinizi bi gözden geçirip acele etmeyin bence

Selam arkadaşlar,

Aile size uygun değilse sevgilin de değil
Zamanla çok problemler çıkacaktır , bikini fotoyu koymakta müstakbel kaynana haklı bende böyle gelin olacak şahsı ne oğluma ne de aileme uygun bulurdum ,böyle ancak keyfine düşkün diye düşünürdüm ,ve çabucak 2 yıl içinde boşanacağını varsayardım, açıkça bu işi baştan sabote ederdim

Köprüden geçene kadar ayıya dayı mı desem diyorsun ya bence sevgilinde aynısını düşünüyor. Annesine evlenince değişir demesinden ve sana da evlenince bir ağırlık gelir giymezsin zaten açık demesinden belli.
Şimdiden önlem almazsan ilerde çok geç olabilir. Taviz tavizi doğurur ve bir bakmışsın sen mutlu olmadığın birine dönüşmüşsün

Back
X