Senin konu için üyeliği aktiflestirdim. Dayanamadim:)
Bak canım, burdaki tüm konuları bir oku. Taviz tavizi doguruyor.
Senin yapacaklarını siralayim. Hangisini istersen sonuçlarını bilerek seç
1.secenek kv ve sevgilinin her dediğini yap. Şimdi kıyafet, sonra gelip gitme, ev işi , çocuk bakımı kısacası tüm hayatının iplerini başkasına ver. Evlenip kocam olacak diye Senin tavizinle seni seveceklerini zannediyorsun çok yanılıyorsun. En ufacık bir başkaldırı da en kötü gelin sen olacaksın. Tabi bu kadar tavizle kaybettigin kimliğinle o saatten sonra muhtemelen en az bir çocukla tekrar konu açarsın.
2.secenek tamam de yapma, hihi de kendi bildiğini oku, manipülatif ol, umursama. Ben hiçbir zaman böyle biri olmadım. Ki bunun da kendini seven bir insanın yapmayacagini düşünüyorum. Yılların oyun kurmak, laf sokmakla gecer. Ki böyle biri olsaydın buraya yazmazdin zaten.
3.secenek sevgiline net bir şekilde bu yaptığının hoş olmadigini evli ya da bekar kiyafetlerine annesi ya da kendisinin karisamayacagini söylersin. Evlilik ya da bekarligin farketmeyecegini, bu konuyu seninle konuşmasının saygısızlık kabul ettiğini soylersin. Evlenince değil de kilo alınca mecbur bol kiyafetlere donuluyor.
4.secenek ki benim yapacağım bu olurdu. Ayrilirsin. Arkana bakmadan kaçarsın. Senin tercihlerine saygı duymayan hiçbir zaman hiçbir tercihine duymaz. İdare etmeye çalışmak seni başka biri yapar. Bir bakmışsın daha az gülümsüyordu, daha ofkelisin.
Yolun başındasin. Tuzağı görmen çok zor. Bu konuşma anne ile oğul arasında geçebilir. Sevgilinin yapacağı şey ya gelip sana daha muhafazakar bir kızla evlenmek istediğini, ailesinin isteklerine göre davranacagini söyleyip senden ayrilmak ya da annesine gidip seni sevdiğini, kararlarına saygı duyduğunu onların da saygı duyması gerektiğini söylemek. Diğer üyeler 5.secenek görür mü bilmem.