Arkadaşlaaar.. sevdigim insnin beni 7 yıldır istemeyen annesi benimle tanışmak istiyor. Ve ne yapacagimi bilmiyorum. Ben ailesiyle ailemle birlikte tanışmayi hayal etmiştim hep ama k önce benimle iletişim kurmak istemiş.
Is yerinde tanışmak istemis, benim okuluma cok yakin bir yerde idareci.. erkek arkadaşım bu hafta müsait olur musun dedi annem arasa falan dedi.
daha önce de istemisti tanismayi ama ben cok istememistim tanışmayi.. ama demiski zeynep artık son sınıf oldu ne olacaksa olsun oğlum konuşalım tanımak istiyorum falan diye..
çok panikledim ama ne yapayım sizce.. yani yanına gidip heyecandan dilim tutulsun istemiyorum. Nelerden konusmamiz uygun olur Bir de giderken elim bos gitmek istemiyorum.
Is yerine tek gideceğim erkeklerin girmesi uygun olmayan bir mekanda görevli annesi.. bu beni daha da çok korkutuyor. Aslında daha önce çok karşılaştık ama ilk kez konuşacağız gidebilme cesaretini gösterirsem..
Arkadaşlaaar.. sevdigim insnin beni 7 yıldır istemeyen annesi benimle tanışmak istiyor. Ve ne yapacagimi bilmiyorum. Ben ailesiyle ailemle birlikte tanışmayi hayal etmiştim hep ama k önce benimle iletişim kurmak istemiş.
Is yerinde tanışmak istemis, benim okuluma cok yakin bir yerde idareci.. erkek arkadaşım bu hafta müsait olur musun dedi annem arasa falan dedi.
daha önce de istemisti tanismayi ama ben cok istememistim tanışmayi.. ama demiski zeynep artık son sınıf oldu ne olacaksa olsun oğlum konuşalım tanımak istiyorum falan diye..
çok panikledim ama ne yapayım sizce.. yani yanına gidip heyecandan dilim tutulsun istemiyorum. Nelerden konusmamiz uygun olur Bir de giderken elim bos gitmek istemiyorum.
Is yerine tek gideceğim erkeklerin girmesi uygun olmayan bir mekanda görevli annesi.. bu beni daha da çok korkutuyor. Aslında daha önce çok karşılaştık ama ilk kez konuşacağız gidebilme cesaretini gösterirsem..
Ben 22, o 23.. ama liseden beri tanışıyoruz.Yaslariniz kac sen ve erkek arkadasinin?
git ve tanış ..
olduğun gibi ol ..
nasılsınız iyimisiniz ?
çalışıyor musunuz ? vs ..
tatlı tıktan ne kadar süre sonra evlilik düşünüyorsunuz?
Annesi isteye dursun benimkiside istiyor ben her seferinde red ediyorum
Marifet diye demiyorum haa sakın örnek alıp rest çekeyim deme belki benide ayıplıyodur kadın ama bu iş ben isteyince olur.
Ve ben daha evliliğe çok var diye yanaşmıyorum pek o yüzden sordum sanada yani..
Daha uzun süre varsa yüz göz olma derim zaten pek istemiyormuş seni tanışırsın abuk subuk hareketleri olur ilişkinizi yıpratır fln...
Bense panikten olduğum gibi olamamaktan korkuyorum ikizlerim ben yaa çok kararsiz ve değişken bir hâlim var
Küçük kurabiyeler, ekler alabilirsiniz. Masasinda çayla birlikte yiyebileceği, ikram edebileceği bir şey olmuş olur..
Konuşma konusunda da genelde o sorar siz cevaplarsiniz..
Eğer yaninda çok kalmak istemezseniz, ani bir şeyler olursa gitme ihtiyacı hissederseniz ya da ısrar falan ederse diye "benim artik kalkmam gerek çünkü ..." diye baslayip sağlam bir neden söyleyebilirsiniz... Kurtariciniz olur:)
Yani eger olurunu alırsak olur baslariz tatlı telaşlara..:)
Ailemin haberi yok ama evlilik konusunda destek verir.
Hmmm.. e o zaman çeşitli sebeplerle ertelenmicek ise...
Sadece annelerin tanışmasıyla bir şeylere adım atılacaksa o yaparızakti gelmiş demektir
İllaki odeğişik akit gün dimi bende süzüp rtamlarda çok çekingen birisiyim o konuda diğer arkadaşlar daha yardımcı olacaklardır
Hmmm.. e o zaman çeşitli sebeplerle ertelenmicek ise...
Sadece annelerin tanışmasıyla bir şeylere adım atılacaksa o zaman vakti gelmiş demektir
İllaki olacaktı bir gün dimi bende yeni ortamlarda çok çekingen birisiyim o konuda diğer arkadaşlar daha yardımcı olacaklardır
bir de yanina gidince dokunsal iletisime gecmekten cekiniyorum.ne yapacagim elini mi öpeyim yoksa normal bir sekilde tokalasip sarilmak mi bilemedim of of..
Ben de ikizlerim , aynı ben:)
El falan opmeyyapcam nai elini op der gibi yuzune getirmediği surece öyle bir şey yapmayın:)
İlk hamleyi o yapsın siz merhaba diyerek basinizla selamlayin ve o ne yaparsa aynisiyla karsilik verin
Çok fenalardayim yaaksam birlikteydik bu kadar buyutecegini hic bilmezdim diye. Adama bi anda ne giyincem ne yapcam deyince yazik o da bi hal oldu
Hic plan yapma o kapidan girince hicbiri gerçekleşmeyecek zaten.. Akisina birak , sakin kalmaya calis.. Hatta hic dusunmemeye calis o gün gelince giyin cik git:) ben böyle yapmistim
Heyecanını çok engellemeye çalışma bu sefer kasarsın kendini hem heyecan elbette olur onu düşünme sen kolaymı kv ile tanışacaksınErkek arkadaşım da aynı şeyi diyor. Okula nasıl gidiyorsan öylece giyin git bana nasıl davraniyorsan dışarıda is arkadaslarina hocalarina nasil davraniyorsan öyle davran diye. Ama heyecanımı tutmam gerekiyor sanirim en zoru da bu. :)
Heyecanını çok engellemeye çalışma bu sefer kasarsın kendini hem heyecan elbette olur onu düşünme sen kolaymı kv ile tanışacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?