Anladım ne kadar anlayışlı bir insanınız sevgiliniz çooooook şanslı gerçekten...arkadaşına gelince ne densiz dengesiz bir insanmış sizle tanışmamış bile ama suçlu erkek arkadaşınız ona bu cürreti vermemesi gerekiyodu
Benim zoruma giden arkadaşının yaptıkları değilde sevgilim davranışı olurdu. Ortada hiç bir sebep yokken senin hakkında böyle konuşan bir insanı hala evinde tutuyor aynısı benim başıma gelse neler yapardım tahmin edemiyorum. Bir de evlenmeyi düşündüğünüzü söylemişsin sen bu adamla evlendiğindede arkadaşı böyle konuşmaya devam eder. Bence git bi tanış çocukla seni görsün ondan sonra daha farklı davranırsın
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kovamaz çocuğu ailesi burda değil farklı şehirde hiç bir tanıdığı yok kovsa evden ben vicdan azabı çekerim çünkü sokakta kalacak biliyorum maddi durumu çok kötü kaç aydır işsiz borçları var tanışmaya gelmiyor çocuk istemiyorum tanışmak diyor dengesizliği hat safhada zaten benim kızdığım o gelsin tanışalım kaç kere kahvaltı yapalım öğlen yemeyi yiyelim diye söyledim yok gelmek istemiyormuş haspam
Hayatımda ilk defa duyuyorum böyle bir şeyi. Şu anda senin sevgiline karşıda büyük bir saygısızlık var ortada her şeyi geçtim. Evine almış yardım etmiş ve onun yaptıklarına bak. Sen sevgilinin bu duruma yeterince tepki verdiğine emin misin?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar bu kez sorun ne benim ne sevgili çok şükür bayadır iyiz sorun sevgilimin erkek arkadaşı çocuk ist dışında yaşıyordu bayadır işsiz olduğu için sevgilimin çalıştığı firmanın farklı şubesinde işe baladı sevgilimin evinde kalıyor sorun ne diyeceksiniz bizim bu çocuk hiç elektiriğimiz uyuşmuyor benim tarafımdan değil ondan kaynaklı beni tanımadan sürekli eleştiri yapıyor hakkımda konuşuyor sürekli sevgilimi beni neden çektiğini ayrılması gerektiği yönünde baskılar yapıyor bu yüzden kaç kere tartıştık hatırlamıyorum ve en son damgası sen eğer o kızla evlenirsen bizim arkadaşlığımız biter demiş hiç bi şekilde görüşmeyiz normalde iyi davranıyordum benle ilgilenme onunla ilgilen diye sevgilime kaç kez kızdım hatırlamıyorum çocuk maddi sıkıntılardan dolayı sevgilimle yaşıyacak bu yüzden çok huzursuzum kesin kavga edeceğiz bu yüzden biliyorum sizce ne yapmam gerek lütfen yardım edin 2 senelik ilişkim var ve evlenmeyi düşünüyoruz
evet veriyor kaç kere tarıştılar bu yüzden ama tamam söz diyor konuşmayacağım diyor ama gene yapıyor gene yapıyor
kızlar bu kez sorun ne benim ne sevgili çok şükür bayadır iyiz sorun sevgilimin erkek arkadaşı çocuk ist dışında yaşıyordu bayadır işsiz olduğu için sevgilimin çalıştığı firmanın farklı şubesinde işe baladı sevgilimin evinde kalıyor sorun ne diyeceksiniz bizim bu çocuk hiç elektiriğimiz uyuşmuyor benim tarafımdan değil ondan kaynaklı beni tanımadan sürekli eleştiri yapıyor hakkımda konuşuyor sürekli sevgilimi beni neden çektiğini ayrılması gerektiği yönünde baskılar yapıyor bu yüzden kaç kere tartıştık hatırlamıyorum ve en son damgası sen eğer o kızla evlenirsen bizim arkadaşlığımız biter demiş hiç bi şekilde görüşmeyiz normalde iyi davranıyordum benle ilgilenme onunla ilgilen diye sevgilime kaç kez kızdım hatırlamıyorum çocuk maddi sıkıntılardan dolayı sevgilimle yaşıyacak bu yüzden çok huzursuzum kesin kavga edeceğiz bu yüzden biliyorum sizce ne yapmam gerek lütfen yardım edin 2 senelik ilişkim var ve evlenmeyi düşünüyoruz
evet veriyor kaç kere tarıştılar bu yüzden ama tamam söz diyor konuşmayacağım diyor ama gene yapıyor gene yapıyor
Sevgilinizin evini biliyorsanız ikisininde evde olduğu bi vakit gidip yüzleşin,ben bile gerildim yani okurken.
Tanımamasına rağmen bu kadar kin niye?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bu ne yaaa...çakma kaynana...arkadaşlıktan reddedecekmişşş..bak bak lafa bak...ne tuhaf insanlar var...
bence o çocuk sizin hayatınızı alt üst edebilir. en yakın zamanda uzaklaşın derim ben.
başkalarının,arkadaşlarının özel hayatına maydanoz olanları hiç anlamıyorum.
sana ne be adam? sevdiysem,aşık olduysam gelipte ilk sana mı sormalıyım ve ya evlenmek için senden mi icazet almalıyım.
kafası güzel herhalde bu adamın.
hal ve haraketleri,konuşmaları beni tedirgin etti açıkcası.:26:
ben olsam sizin yerinizde sevgilime söylerim ve aynı evde kalmalarını bile istemem.:44:
Erkek adam nasıl sevdiğine laf söyletir dış kapının dış mandalına nasıl böyle konuşmasına izin verir :26: sevgilinizde tüm suç
Tatlim ben olsam cekmem bu kizi birak vs dedigine gore sevgilinin senle ilgili yasadigi sıkıntı lari anlatmis olmasi gerekiyor degil mi? Bence sevgilin senden nasil bahsediyor onu anla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?