sevgilimin arkadaşı geldi :(

vermiyor ama çocukluktan arkadaşlar aynı lise aynı meslek niye bana bu kadar katı anlamıyorum sürekli böyle hep sevgilime ayrıl ne çekiyorsun ne uğraşıyorsun ben olsam bırakırdım diyor benim kızdığım beni görmedi tanımadığı halde bu kadaar duvarlarının olması zoruma gidiyor

Benim zoruma giden arkadaşının yaptıkları değilde sevgilim davranışı olurdu. Ortada hiç bir sebep yokken senin hakkında böyle konuşan bir insanı hala evinde tutuyor aynısı benim başıma gelse neler yapardım tahmin edemiyorum. Bir de evlenmeyi düşündüğünüzü söylemişsin sen bu adamla evlendiğindede arkadaşı böyle konuşmaya devam eder. Bence git bi tanış çocukla seni görsün ondan sonra daha farklı davranırsın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kovamaz çocuğu ailesi burda değil farklı şehirde hiç bir tanıdığı yok kovsa evden ben vicdan azabı çekerim çünkü sokakta kalacak biliyorum maddi durumu çok kötü kaç aydır işsiz borçları var tanışmaya gelmiyor çocuk istemiyorum tanışmak diyor dengesizliği hat safhada zaten benim kızdığım o gelsin tanışalım kaç kere kahvaltı yapalım öğlen yemeyi yiyelim diye söyledim yok gelmek istemiyormuş haspam

Hayatımda ilk defa duyuyorum böyle bir şeyi. Şu anda senin sevgiline karşıda büyük bir saygısızlık var ortada her şeyi geçtim. Evine almış yardım etmiş ve onun yaptıklarına bak. Sen sevgilinin bu duruma yeterince tepki verdiğine emin misin?

evet veriyor kaç kere tarıştılar bu yüzden ama tamam söz diyor konuşmayacağım diyor ama gene yapıyor gene yapıyor

Sevgilinizin evini biliyorsanız ikisininde evde olduğu bi vakit gidip yüzleşin,ben bile gerildim yani okurken.
Tanımamasına rağmen bu kadar kin niye?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu ne yaaa...çakma kaynana...arkadaşlıktan reddedecekmişşş..bak bak lafa bak...ne tuhaf insanlar var...

evet veriyor kaç kere tarıştılar bu yüzden ama tamam söz diyor konuşmayacağım diyor ama gene yapıyor gene yapıyor

Ben senin yerinde olsam ikisinin başbaşa olduğu bir anda giderim yanlarına ve çocuğa hayırdır senin derdin ne benimle derim gerekirse kavgada ederim. seni sevmek zorunda değil ama sana saygı duymak zorunda ben bile çok sinirlendim ya yaptığı büyük terbiyesizlik

bence o çocuk sizin hayatınızı alt üst edebilir. en yakın zamanda uzaklaşın derim ben.

Ben senin yerinde olsam ikisinin başbaşa olduğu bir anda giderim yanlarına ve çocuğa hayırdır senin derdin ne benimle derim gerekirse kavgada ederim. seni sevmek zorunda değil ama sana saygı duymak zorunda ben bile çok sinirlendim ya yaptığı büyük terbiyesizlik

Erkek adam nasıl sevdiğine laf söyletir dış kapının dış mandalına nasıl böyle konuşmasına izin verir :26: sevgilinizde tüm suç

pardon da o kim?ne hakla konusma hakkini kendinde buluyor?sevgiliniz de haksiz.sert bir sekilde agzinin payini vermeli ve kapiyi gostermeli bence.belki o zaman haddine dusmeyene karismaz.vicdandan dolayi yapmiyor demissiniz de bu hem kor hem fodul adama bu layik.kokeninde de kiskanclik oldugunu seziyorum uzun yillardan beri arkadasiymis simdi hayatina siz girince kiskanmistir

başkalarının,arkadaşlarının özel hayatına maydanoz olanları hiç anlamıyorum.
sana ne be adam? sevdiysem,aşık olduysam gelipte ilk sana mı sormalıyım ve ya evlenmek için senden mi icazet almalıyım.
kafası güzel herhalde bu adamın.
hal ve haraketleri,konuşmaları beni tedirgin etti açıkcası.:26:
ben olsam sizin yerinizde sevgilime söylerim ve aynı evde kalmalarını bile istemem.:44:

evini biliyorm sevgilimin ama ikisi çok farklı zamanarda izin yapıyorlar en son çare uzarsa telini arayıp sorcam artık

Bu ne yaaa...çakma kaynana...arkadaşlıktan reddedecekmişşş..bak bak lafa bak...ne tuhaf insanlar var...

aynen öyle sanırım arkadaşını ondan alırım konuşturmam diye yapıyor kaynanamda bile bu kadar tedirgin değilim

bence o çocuk sizin hayatınızı alt üst edebilir. en yakın zamanda uzaklaşın derim ben.

bende ondan korkuyorum çünkü kaç kere tartışıp ayrıldık çok etkiliyor sevgilimi sürekli başında niye konuşuyorsun ben çekmem sen eskiden böyle değildin bu kız değiştirdi seni uzakdur diyor ama bu kez kesin tavrımı koydum eğer onun yüzünden tartışıtsak biter kesin ayrılırım dönmem dedim

çocuğun başka kalacak yeri yok maddi açıdanda hiç iyi değil sizin anlayacağınız iki ucu b..k değnek sorunda o tanımadan niye bu kadar üstüme geliyor

Tatlim ben olsam cekmem bu kizi birak vs dedigine gore sevgilinin senle ilgili yasadigi sıkıntı lari anlatmis olmasi gerekiyor degil mi? Bence sevgilin senden nasil bahsediyor onu anla

Erkek adam nasıl sevdiğine laf söyletir dış kapının dış mandalına nasıl böyle konuşmasına izin verir :26: sevgilinizde tüm suç

Aynen aynen.
Benim öküze boyle birşey deseler varya UUU.
Kan cikar saniyorum.
Suç seninkinde canim.
O azami dövüp evden atmasi lazim.

Tatlim ben olsam cekmem bu kizi birak vs dedigine gore sevgilinin senle ilgili yasadigi sıkıntı lari anlatmis olmasi gerekiyor degil mi? Bence sevgilin senden nasil bahsediyor onu anla

evet zamanında ona hakkı o verdi zamanında onun yanında benimle tartışarak tek suçlu o değil sevgilimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…