Aynen aynen.
Benim öküze boyle birşey deseler varya UUU.
Kan cikar saniyorum.
Suç seninkinde canim.
O azami dövüp evden atmasi lazim.
yapamaz çocuğun gitcek yeri yok benim yüzümden ortada kalacak bide onun için vicdan azabı cekemem
kızlar bu kez sorun ne benim ne sevgili çok şükür bayadır iyiz sorun sevgilimin erkek arkadaşı çocuk ist dışında yaşıyordu bayadır işsiz olduğu için sevgilimin çalıştığı firmanın farklı şubesinde işe baladı sevgilimin evinde kalıyor sorun ne diyeceksiniz bizim bu çocuk hiç elektiriğimiz uyuşmuyor benim tarafımdan değil ondan kaynaklı beni tanımadan sürekli eleştiri yapıyor hakkımda konuşuyor sürekli sevgilimi beni neden çektiğini ayrılması gerektiği yönünde baskılar yapıyor bu yüzden kaç kere tartıştık hatırlamıyorum ve en son damgası sen eğer o kızla evlenirsen bizim arkadaşlığımız biter demiş hiç bi şekilde görüşmeyiz normalde iyi davranıyordum benle ilgilenme onunla ilgilen diye sevgilime kaç kez kızdım hatırlamıyorum çocuk maddi sıkıntılardan dolayı sevgilimle yaşıyacak bu yüzden çok huzursuzum kesin kavga edeceğiz bu yüzden biliyorum sizce ne yapmam gerek lütfen yardım edin 2 senelik ilişkim var ve evlenmeyi düşünüyoruz
ya baksana bu oğlan eşcinsel falan olmasın
biraz uçtum ama olur mu olur
ne bileyim belki seni kıskandı
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Acaba sen onunla evlenme diye korktugu icin mi yapiyor. Hani sevgilinle ayni evde yasiyomus, maddi durumu iyi degilmis belki erkek arkadasn evlenirse napaarim diye bencilce dusunuyo olabilir :/
Böylelerinin ağzına yapıştıracaksın tuvalet terliğiyle bi tane,
Bak bakalım bi daha densizlik yapabiliyor mu?
Senin yapacagin bisey yok. Sokakta kalirsa kalsin, belki akli basina gelir dengesizin.ne bu kadar kasiyosunuz anlamadim. Neden kimsesiz oldugu belli, ayarsiz.
Bence cocuk gay ve sevgilinizden hoslaniyor, bu dangalakliga baska aciklama bulamadim
tuvalet terliğihahaaaaakoptum :hahaaaaa
aklımı okudunuz 3 gündür aynı soru benimde kafamın içinde dönüyor ama yakıştırmıyorum sevgiliside var ama benim sevgilimin üstüne bu kadar çok düşmesi de tuaf geliyor sonuçta ben bişey yapmıyorum gecen hafat görüşceğimiz zaman sormuş nereye gitcen diye oda sevgilimle görüeceğim diyince surat asmış mırın kırın yapmış tribe girmiş off
Ayy gerçekten gay mi acaba :/
gerçekten tuhaf bir durum ama gerçeklik payı illaki var
neler görüp duyuyoruz
erkek arkadaşında da bu oğlandan huylanmalar şüphelenmeler falan oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?