• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin arkadaşı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım her şey dümdüz ortada, az uyanık olun şu erkeklere karşı. Ayrıca adamın yaptığı resmen taciz. Bir daha görüşmemeni tavsiye ederim kendisiyle özellikle yalnız. Ayrıca senin de bu kişinin ne yaşayıp yaşamadığını bilmen biraz garip. Bu kadar rahatsanız konuşmalarınızda size bunu sorması rahatsız etmemeli, yok eğer rahatsız oluyorsanız bu kadar şey bilmeyin 🤷🏻‍♀️

Bu ne saçma bir ilişki siz neden sevgiliniz ark geziyorsunuz ki zaten baş başa o bu soruyu sorma cesaretini nasıl buluyor sevgilin nasıl saf? Sevgilinin arkadaşı nasil bu konularda rahat yadirgamadini biliyor
Sevgilimin arkadaşıyla toplu olarak çok kez oturduk. Baya vakit geçirmişliğimiz var. Birkaç kere çağırdı gitmedim en sonunda çıkayım dedim

Kanka ayağı bilmem ne ayağı diye boşa demiyorlar demek ki. Daha iyilerini bulabilirdin ne demek? Kimmiş daha iyisi? Kendisi mi?
Erkeğin dedikoducusu da ayrı kötü oluyor. Mümkün mertebe uzak durun, bu tiplerden her şey beklenir. Eline asla koz vermeyin.
Ben görüşmesem sevgilimin aklına girecek belki de. Nasıl uzak tutarım bu insanı?

Ne çirkin bir muhabbet bu ya? Keşke ağzının payını verseydiniz. Ayrıca ne biçim bir arkadaş bu. Uzak durun bir daha görüşmeyin sevgilinizle de aranızı bozar yoksa. Sevgilinize de anlatmayın iftira bile atabilir o bana yürüdü diye.

İlginç sorular...Fazla merak diye başlayan gayri ahlaki bir cümle var onu armağan etseydin.İletişim kurma şahsi fikrim.Kuracaksanda nerde durması gerektiğini öğret.

Canım her şey dümdüz ortada, az uyanık olun şu erkeklere karşı. Ayrıca adamın yaptığı resmen taciz. Bir daha görüşmemeni tavsiye ederim kendisiyle özellikle yalnız. Ayrıca senin de bu kişinin ne yaşayıp yaşamadığını bilmen biraz garip. Bu kadar rahatsanız konuşmalarınızda size bunu sorması rahatsız etmemeli, yok eğer rahatsız oluyorsanız bu kadar şey bilmeyin 🤷🏻‍♀️
Topluca otururken dini bir muhabbette üstü kapalı lafı geçti ordan biliyorum. Her şeyi geçtim şu “ daha iyilerini bulurdun” muhabbeti çok canımı sıkıyor. Hadi bana saygısı yok sevgilime de mi yok, o zaman neden arkadaş?

Topluca otururken dini bir muhabbette üstü kapalı lafı geçti ordan biliyorum. Her şeyi geçtim şu “ daha iyilerini bulurdun” muhabbeti çok canımı sıkıyor. Hadi bana saygısı yok sevgilime de mi yok, o zaman neden arkadaş?
bunu niye bize söylüyorsun adama söyle ? bu cümleleri ona kursaydın ya :KK14:

Kardeşim falan da diyor. Anlamıyorum ki amacı ne
önce bacım sonra gacım diye bir tabir var bilmez misiniz?
resmen alttan alta onla yattıysa benle de yatar diye düşünmüş
pis.. çirkin herif
sakın bir daha yalnız vs görüşmeyin araya mesafe koyun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X