- Konu Sahibi Cileklivanilinn
Al işte sen bunu nerden biliyorsun sevgilinin ark biriyle bir şey yaşayıp yaşamadığıniDaha önce o da kimseyle bir şey yaşamamış. İşi tuhaf yapan da bu.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Al işte sen bunu nerden biliyorsun sevgilinin ark biriyle bir şey yaşayıp yaşamadığıniDaha önce o da kimseyle bir şey yaşamamış. İşi tuhaf yapan da bu.
Daha önce o da kimseyle bir şey yaşamamış. İşi tuhaf yapan da bu.
Bunu konuşacak kadar yakinsiniz demekki neyine guveniyorsanizDaha önce o da kimseyle bir şey yaşamamış. İşi tuhaf yapan da bu.
Sevgilimin arkadaşıyla toplu olarak çok kez oturduk. Baya vakit geçirmişliğimiz var. Birkaç kere çağırdı gitmedim en sonunda çıkayım dedimBu ne saçma bir ilişki siz neden sevgiliniz ark geziyorsunuz ki zaten baş başa o bu soruyu sorma cesaretini nasıl buluyor sevgilin nasıl saf? Sevgilinin arkadaşı nasil bu konularda rahat yadirgamadini biliyor
Ben görüşmesem sevgilimin aklına girecek belki de. Nasıl uzak tutarım bu insanı?Kanka ayağı bilmem ne ayağı diye boşa demiyorlar demek ki. Daha iyilerini bulabilirdin ne demek? Kimmiş daha iyisi? Kendisi mi?
Erkeğin dedikoducusu da ayrı kötü oluyor. Mümkün mertebe uzak durun, bu tiplerden her şey beklenir. Eline asla koz vermeyin.
Dini bir muhabbet esnasında üstü kapalı lafı geçti. Baş başa yaldır yuldur konuşmadık yanitamam işte sende tecrübe etmek istiyor.
sana bakışı bu.
Dini bir muhabbet esnasında üstü kapalı lafı geçti. Baş başa yaldır yuldur konuşmadık yani
Topluca otururken dini bir muhabbette üstü kapalı lafı geçti ordan biliyorum. Her şeyi geçtim şu “ daha iyilerini bulurdun” muhabbeti çok canımı sıkıyor. Hadi bana saygısı yok sevgilime de mi yok, o zaman neden arkadaş?Canım her şey dümdüz ortada, az uyanık olun şu erkeklere karşı. Ayrıca adamın yaptığı resmen taciz. Bir daha görüşmemeni tavsiye ederim kendisiyle özellikle yalnız. Ayrıca senin de bu kişinin ne yaşayıp yaşamadığını bilmen biraz garip. Bu kadar rahatsanız konuşmalarınızda size bunu sorması rahatsız etmemeli, yok eğer rahatsız oluyorsanız bu kadar şey bilmeyin![]()
bunu niye bize söylüyorsun adama söyle ? bu cümleleri ona kursaydın yaTopluca otururken dini bir muhabbette üstü kapalı lafı geçti ordan biliyorum. Her şeyi geçtim şu “ daha iyilerini bulurdun” muhabbeti çok canımı sıkıyor. Hadi bana saygısı yok sevgilime de mi yok, o zaman neden arkadaş?
önce bacım sonra gacım diye bir tabir var bilmez misiniz?Kardeşim falan da diyor. Anlamıyorum ki amacı ne
ıyy bu konu o konu mu ? profil resmini değiştirmiş konu sahibi içim kalktı yemin ediyorum ya ,offfBu çocuk, o burnunu temizleyen çocuğun arkadaşı mi ?
Öfff..Bu çocuk, o burnunu temizleyen çocuğun arkadaşı mi ?
Rahat da değilim ki. Küfür etmem, açık giyinmem. Bıktım insanların zihniyetinden. Moralim çok bozukBu çocuk seni rahat biri olarak görüyor acaba cinsel anlamda benimle birşey yaşarmı diye düşünüyor ve seni kafalamaya çalışıyor çok saffiniz