• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin arkadaşı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi günler hanımlar. Sevgilimin arkadaşıyla aynı mahallede oturuyoruz. Dün araba yıkatmak için dışarı çıkmış beni çağırdı gel yakınlarda dolanalım uzun süredir dışarı çıkmıyorsun diye ben de tamam dedim. Dolanırken sohbet ediyorduk konu sevgilime geldi ve cinsel ilişki yaşayıp yaşamadığımıza dair ağzımı aradı. Bunu daha önce de yaptığını sezmiştim. Sevgilim bakir biri yani ön sevişmenin ilerisine geçmemiş. Uzun süredir arkadaş olduğumuz için biliyorum bunu yoksa kendi söylese inanmazdım. Sevgilim muhafazakar bir aileden geliyor, arkadaşı da öyle ben ise öyle bir ailede yetişmedim. Arkadaşı muhtemelen benim onu yoldan çıkaracağımı falan düşünüyor ama garip bir şekilde benimle sık sık iletişim kuruyor ve gayet iyi davranıyor. Bu olay çok canımı sıkmaya başladı. Dün baya ağzımı aradı, bir şekilde geçiştirdim. Bir de daha iyilerini bulabilirdin dedi birkaç kez. Bir insan arkadaşı hakkında nasıl böyle konuşabilir aklım almıyor. Sevgilime anlatsam arkadaşına çok güvenir ve biraz saftır yanlış anladığımı düşünecek muhtemelen. Ne yapmam gerek?
Not: annem ve babam pek yanımda olmadığı için ve yalnız yaşadığım için, arkadaşlarıma da her şeyimi anlatmak istemediğim için buraya danışıyorum. Acımasız yorum gelmezse mutlu olurum.
Tabi ki sevgilinize söyleyeceksiniz. Sizin bir kız arkadaşınız sevgilinize böyle yapsa ve sizden gizlese ne düşünürsünüz? Size karşı nasıl davranılmasını istiyorsanız sevgilinize öyle davranın. Arkadaşla bas basa gezmek bana çok mantıklı gelmedi, siz neden gidiyorsunuz onu da anlamadım. Ama neyin ne olduğunu gayet iyi anlamışsınız gibime geliyor.

Ortak sayılmaz ama pek çok kez toplu olarak oturmuşluğumuz var.

her toplu oturdugumuzla bas basa bulussaydik ohoooo

ayrica yukarida bir mesajinizi gordum rahat biri degilim acik giyinmem kufur etmem demissiniz bu ne perhiz bu ne lahana tursusu diyesi geliyor insanin. siz bence once kendi icinizde bazi seyleri cozun hayata karsi durusunuzu netlestirin sonra iliski boyutuna atlarsiniz.

Keşke sevgilimi tanıtabilsem burda inanın ki öyle biri değil. Beni değil kimseyi meze etmez eski ilişkilerini vs biliyorum. Arkadaşının ima ettiği gibi bir şey de yaşamadık. Her sevgilinin yaşadığı kadar öpüşme tarzı şeyler o kadar. Yani anlatacağı da bir şey yok aslında.
E üstüne katarak anlatmış olabilir? Safsa da siz saf değilsiniz herhalde madem böyle biri gezmeyiverin. Sevgilinizin haberi var mı peki arkadaşıyla böyle takılldığınızdan?

E üstüne katarak anlatmış olabilir? Safsa da siz saf değilsiniz herhalde madem böyle biri gezmeyiverin. Sevgilinizin haberi var mı peki arkadaşıyla böyle takılldığınızdan?
İlk defa oldu. Aynı mahallede olunca canı sıkıldı herhalde laflayacak birini arıyor diye düşündüm. Korona falan da olunca malum uzaktan birini de çağıramazdı. Böyle biri olduğunu da bilmiyordum bilsem gider miydim

Arabayla değil arabayı park etti site etrafı turladık. Sevgilim ailesiyle beraber olmak zorundaydı o gün ve telefonu kapalıydı ben haberi vardır diye tahmin etmiştim ama yokmuş.
Canım benim o arkadaşla muhabbeti kes .ve erkek arkadaşına söylediği densizlikleri anlat .seni haksız görürse vur tekmeyi . Ben burda sinir oldum . Ne ahmakmış ya . Bildiğin sana iş atıyor .lütfen saf olma .

İlk defa oldu. Aynı mahallede olunca canı sıkıldı herhalde laflayacak birini arıyor diye düşündüm. Korona falan da olunca malum uzaktan birini de çağıramazdı. Böyle biri olduğunu da bilmiyordum bilsem gider miydim

Olan olmus madem, sevgiline soyle bu elemanla arkadasligi hemen kessin. Boyle arkadas olmaz olsun namussuz herif.

Sevgilimin arkadaşıyla toplu olarak çok kez oturduk. Baya vakit geçirmişliğimiz var. Birkaç kere çağırdı gitmedim en sonunda çıkayım dedim
Kusura bakmayın da hiç masum değilsiniz. Bu da bir nevi aldatma bence söyleyeyim. "Kaç kez çağırdı gitmedim, bari gideyim" demek normal değil. Sevgiliniz varken sevgilinizin arkadaşıyla bu konuyu konuşmak flörtüz tavır sergilemek demektir. Sevgilinizin saflığına güvenerek bu arkadaşa da yeşil ışık yakıyorsunuz. Ne haddine sizi gezmeye çıkarmak, böyle bir soru sormak. Sizin durumda normal arkadaşlık yok

Bı kadinla bı erkeğin arkadaşlığına inanmıyorum. Ne çıkarsa arkadaş denilenlerden çıkar.Madem hep beraber ortamda oturuyor sohbet ediyorsunuz neden tek gittiniz? Yada size yürüdüğünü anladığınız zaman neden terslemediniz, neden bu soruyu sorma cüretini arkadaşınıza verdiniz? Sizi ne olarak görüyor? Sevgiliniz sizinle ilgili ne anlatıyor ki size bunu sorabiliyor?

Kafam da deli sorular..:işsiz::KK64:

Kusura bakmayın da hiç masum değilsiniz. Bu da bir nevi aldatma bence söyleyeyim. "Kaç kez çağırdı gitmedim, bari gideyim" demek normal değil. Sevgiliniz varken sevgilinizin arkadaşıyla bu konuyu konuşmak flörtüz tavır sergilemek demektir. Sevgilinizin saflığına güvenerek bu arkadaşa da yeşil ışık yakıyorsunuz. Ne haddine sizi gezmeye çıkarmak, böyle bir soru sormak. Sizin durumda normal arkadaşlık yok
Ne gezmeye çıkarması yahu boğaz kenarında mum ışığında yemek yemişim gibi yazmışsınız. Aynı mahallede oturuyoruz yürüyüş için çıktım beraber yürüdük. Kaç kere oturmuş kalkmışlığım vardı sevgilimin de güvendiği bir arkadaşı maalesef. Neden yeşil ışık yakayım bir şey hissetmediğim insana. Şuan düşünüyorum benim arkadaşım sevgilimle ne kadar oturup kalkmış olursa olsun eğer ortak arkadaş değilse yürüyüşe çağırması abes gelirdi ve hoşuma gitmezdi. Ama çok güvendiğim bir arkadaşımsa yine garipserdim ama sadece gereksiz bir hareket olarak nitelendirip altında art niyet aramayabilirdim. Haklısınız evet ama yeşil ışık falan yok ortada, flörtözlük de yok. Sürekli sevgilimden bahsedip onu övdüm zaten. Böyle saçma sapan konuşacağını bilmiyordum ki.

Bı kadinla bı erkeğin arkadaşlığına inanmıyorum. Ne çıkarsa arkadaş denilenlerden çıkar.Madem hep beraber ortamda oturuyor sohbet ediyorsunuz neden tek gittiniz? Yada size yürüdüğünü anladığınız zaman neden terslemediniz, neden bu soruyu sorma cüretini arkadaşınıza verdiniz? Sizi ne olarak görüyor? Sevgiliniz sizinle ilgili ne anlatıyor ki size bunu sorabiliyor?

Kafam da deli sorular..:işsiz::KK64:
Corona olaylarından dolayı uzakta oturan insanlarla görüşemiyoruz. Aynı mahallede olduğumuz için garip karşılamamıştım. Sevgilimin bir şey anlattığını sanmıyorum anlatılacak bir şey de yok zaten

Dün baya ağzımı aradı, bir şekilde geçiştirdim. Bir de daha iyilerini bulabilirdin dedi birkaç kez.
Pardon da ne cesaretle sana bunu sorabiliyor? Neden cevap verme gereksinimi duyuyorsun? Okkalı bir cevapla susturman lazımdı. Sevgiline de söylemen lazım. Çıkarın gitsin pislik resmen. Hiç masum tarafı, iyi niyeti yok.

Pardon da ne cesaretle sana bunu sorabiliyor? Neden cevap verme gereksinimi duyuyorsun? Okkalı bir cevapla susturman lazımdı. Sevgiline de söylemen lazım. Çıkarın gitsin pislik resmen. Hiç masum tarafı, iyi niyeti yok.
Direkt sormadı. Lafı dolandırıp ordan burdan giriyor. Direkt soramaz zaten. Lafı dolandırınca kalakaldım neyi ima ettiğini anlamaya çalıştım ama pek açık vermedi. Daha önce de yapmıştı bunu ama öyle bir yapıyor ki asla direkt değil, garip yerlerden giriyor. Amacının benimle bir şeyler yaşamak olduğunu sanmıyorum, ortam ona el verişli değil ve mümkün de değil onun açısından da. Ya arkadaşını yoldan çıkaracağım endişesi içinde ya da içten içe kıskanıyor

Direkt sormadı. Lafı dolandırıp ordan burdan giriyor. Direkt soramaz zaten. Lafı dolandırınca kalakaldım neyi ima ettiğini anlamaya çalıştım ama pek açık vermedi. Daha önce de yapmıştı bunu ama öyle bir yapıyor ki asla direkt değil, garip yerlerden giriyor. Amacının benimle bir şeyler yaşamak olduğunu sanmıyorum, ortam ona el verişli değil ve mümkün de değil onun açısından da. Ya arkadaşını yoldan çıkaracağım endişesi içinde ya da içten içe kıskanıyor
Yo adamın aklında ne varsa dilinde o olur. Söyleyeceğin şey şu, sert ve yükselere bana bak bizim özel hayatımızdan sana ne? Senin amacın ne? Seni ilgilendirmiyor bu. Neden çekiniyorsunuz ki? Siz böyle çekingen olduğunuz için o dolandırarak ordan burdan soruyor, sonuçta bu enerjiyi hissettiniz bir de adam size daha iyileri var demiş ??

Corona olaylarından dolayı uzakta oturan insanlarla görüşemiyoruz. Aynı mahallede olduğumuz için garip karşılamamıştım. Sevgilimin bir şey anlattığını sanmıyorum anlatılacak bir şey de yok zaten
korona aynı mahallede oturanlara bulaşmaz sadece uzaktakilerle iletişim kesin diye bir şey yok yalnız :işsiz:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X