• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin arkadaşı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Elin adamı size nasıl bunu sorabiliyor ? korona varken siz nasıl geziyorsunuz ? siz nerede nasıl yaşıyorsunuz ? sevgiliniz safça bir tipse neden birliktesiniz ? Kaç yaşındasınız ?
Nasıl sorduğuna ben de anlam veremedim ama dan diye değil üstü kapalı soruyor. Aynı mahalledeyiz site etrafında maskeyle dolanıyoruz. Aydın da yaşıyoruz. 23 yaşındayız.

Ne çirkin bir muhabbet bu ya? Keşke ağzının payını verseydiniz. Ayrıca ne biçim bir arkadaş bu. Uzak durun bir daha görüşmeyin sevgilinizle de aranızı bozar yoksa. Sevgilinize de anlatmayın iftira bile atabilir o bana yürüdü diye.

Katiliyorum, bir erkegin bir kadina hem de arkadasinin sevgilisi bir kadina cinsel hayat sormasi mide bulandirici ve cok edepsizce. Ben olsam hemen tepkimi koyardim, agzina da carpardim bir tane.

İyi günler hanımlar. Sevgilimin arkadaşıyla aynı mahallede oturuyoruz. Dün araba yıkatmak için dışarı çıkmış beni çağırdı gel yakınlarda dolanalım uzun süredir dışarı çıkmıyorsun diye ben de tamam dedim. Dolanırken sohbet ediyorduk konu sevgilime geldi ve cinsel ilişki yaşayıp yaşamadığımıza dair ağzımı aradı. Bunu daha önce de yaptığını sezmiştim. Sevgilim bakir biri yani ön sevişmenin ilerisine geçmemiş. Uzun süredir arkadaş olduğumuz için biliyorum bunu yoksa kendi söylese inanmazdım. Sevgilim muhafazakar bir aileden geliyor, arkadaşı da öyle ben ise öyle bir ailede yetişmedim. Arkadaşı muhtemelen benim onu yoldan çıkaracağımı falan düşünüyor ama garip bir şekilde benimle sık sık iletişim kuruyor ve gayet iyi davranıyor. Bu olay çok canımı sıkmaya başladı. Dün baya ağzımı aradı, bir şekilde geçiştirdim. Bir de daha iyilerini bulabilirdin dedi birkaç kez. Bir insan arkadaşı hakkında nasıl böyle konuşabilir aklım almıyor. Sevgilime anlatsam arkadaşına çok güvenir ve biraz saftır yanlış anladığımı düşünecek muhtemelen. Ne yapmam gerek?
Not: annem ve babam pek yanımda olmadığı için ve yalnız yaşadığım için, arkadaşlarıma da her şeyimi anlatmak istemediğim için buraya danışıyorum. Acımasız yorum gelmezse mutlu olurum.
Sevgilinin arkadaşının size böyle şeyler sorması ne haddine... ağzının payını veremediniz mi? kusura bakmayın da ben olsam orada ağzına edip sevgilime söylerdim. Arkadaşı size hiç iyi niyet beslemiyor.

Topluca otururken dini bir muhabbette üstü kapalı lafı geçti ordan biliyorum. Her şeyi geçtim şu “ daha iyilerini bulurdun” muhabbeti çok canımı sıkıyor. Hadi bana saygısı yok sevgilime de mi yok, o zaman neden arkadaş?

Senin sevgiline saygin var mi ki Vanilin, safca diyorsun zaten sevgilin de safca sanirim, sevdigin icin degil efendi bir tip diye birliktesin. Giyimini begenmiyorsun, saf buluyorsun sen bu cocugu erkek olarak goruyor musun ki?

Ablacim bu herif zaten seninle niye gezmek istiyor ki sevgilin yokken, sen bu herifin arkadasi degilsin bir seyi degilsin niyeti bozdugu burdan belli. Konuya gelirsek adam niyeti bozmus sen daha iyilerine layiksin, sevgilini birak bana gel demis.

Sizin iliskiniz ne ustune yuruyor zaten bilmiyorum cocugu sevmiyorsun begenmiyorsun her gun konu aciyorsun. Ustune bir de arkadasi denen dangoz cikti basina. Bana sorarsan hepsini hayatindan cikar.

Senin sevgiline saygin var mi ki Vanilin, safca diyorsun zaten sevgilin de safca sanirim, sevdigin icin degil efendi bir tip diye birliktesin. Giyimini begenmiyorsun, saf buluyorsun sen bu cocugu erkek olarak goruyor musun ki?
Safı kötü anlamda demedim yanlış anlaşılmasın. Saf salak değil saf direkt. Yani temiz kalpli, kötülük ve kötü düşünce bilmez, herkesi kendi gibi sanar.

Ablacim bu herif zaten seninle niye gezmek istiyor ki sevgilin yokken, sen bu herifin arkadasi degilsin bir seyi degilsin niyeti bozdugu burdan belli. Konuya gelirsek adam niyeti bozmus sen daha iyilerine layiksin, sevgilini birak bana gel demis.

Sizin iliskiniz ne ustune yuruyor zaten bilmiyorum cocugu sevmiyorsun begenmiyorsun her gun konu aciyorsun. Ustune bir de arkadasi denen dangoz cikti basina. Bana sorarsan hepsini hayatindan cikar.
Topluca çok kez oturduk samimiyete dayanarak çağırdığını düşündüm. Sevgilimi seviyorum giyim tarzı konusunda aşağılamadım nasıl daha iyi hale getirebiliriz diye sormak istemiştim ama aşık değilim yoksa beğenmiyor ya da sevmiyor da değilim.

Bana sevgiliniz arkadaşına her ne yaşadıysanız anlattı gibi geldi. Arkadaşı da muhtemelen şansını deniyor o yüzden. Arkadaşı istediği kadar kötü biri olsun kimse yakın arkadaşının ciddi olduğu bir kızla bu tarz muhabbetler içine girmez ikisine de güvenmeyin o yüzden.

İyi günler hanımlar. Sevgilimin arkadaşıyla aynı mahallede oturuyoruz. Dün araba yıkatmak için dışarı çıkmış beni çağırdı gel yakınlarda dolanalım uzun süredir dışarı çıkmıyorsun diye ben de tamam dedim. Dolanırken sohbet ediyorduk konu sevgilime geldi ve cinsel ilişki yaşayıp yaşamadığımıza dair ağzımı aradı. Bunu daha önce de yaptığını sezmiştim. Sevgilim bakir biri yani ön sevişmenin ilerisine geçmemiş. Uzun süredir arkadaş olduğumuz için biliyorum bunu yoksa kendi söylese inanmazdım. Sevgilim muhafazakar bir aileden geliyor, arkadaşı da öyle ben ise öyle bir ailede yetişmedim. Arkadaşı muhtemelen benim onu yoldan çıkaracağımı falan düşünüyor ama garip bir şekilde benimle sık sık iletişim kuruyor ve gayet iyi davranıyor. Bu olay çok canımı sıkmaya başladı. Dün baya ağzımı aradı, bir şekilde geçiştirdim. Bir de daha iyilerini bulabilirdin dedi birkaç kez. Bir insan arkadaşı hakkında nasıl böyle konuşabilir aklım almıyor. Sevgilime anlatsam arkadaşına çok güvenir ve biraz saftır yanlış anladığımı düşünecek muhtemelen. Ne yapmam gerek?
Not: annem ve babam pek yanımda olmadığı için ve yalnız yaşadığım için, arkadaşlarıma da her şeyimi anlatmak istemediğim için buraya danışıyorum. Acımasız yorum gelmezse mutlu olurum.
Vanilin senin de derdin bitmiyor, bak bunlar başına iş açacak.

Baştan aşağıya yanlışsınız.
Erkek arkadaşınızın erkek arkadaşı , sizi nasıl gel arabayLa gezdiriyim sizi diyor .
Ve siz kabul ediyorsunuz .
2. Sizinle böyle bir sohbet yapma hakkını nerden buluyor , ve siz ağzının payını vermek vermek yerine olayı geçiştiriyorsunuz .
3. Sizin sevgiliniz muhafazakar ama bu şekilde sizinle görüşmesine nasıl izin veriyor . Adam sizinle bu şekilde konuştuğuna göre ,sevgilinizde pek masum değildir .
Siz bence ilişkinizi gözden geçirin.

Bana sevgiliniz arkadaşına her ne yaşadıysanız anlattı gibi geldi. Arkadaşı da muhtemelen şansını deniyor o yüzden. Arkadaşı istediği kadar kötü biri olsun kimse yakın arkadaşının ciddi olduğu bir kızla bu tarz muhabbetler içine girmez ikisine de güvenmeyin o yüzden.
Keşke sevgilimi tanıtabilsem burda inanın ki öyle biri değil. Beni değil kimseyi meze etmez eski ilişkilerini vs biliyorum. Arkadaşının ima ettiği gibi bir şey de yaşamadık. Her sevgilinin yaşadığı kadar öpüşme tarzı şeyler o kadar. Yani anlatacağı da bir şey yok aslında.

Baştan aşağıya yanlışsınız.
Erkek arkadaşınızın erkek arkadaşı , sizi nasıl gel arabayLa gezdiriyim sizi diyor .
Ve siz kabul ediyorsunuz .
2. Sizinle böyle bir sohbet yapma hakkını nerden buluyor , ve siz ağzının payını vermek vermek yerine olayı geçiştiriyorsunuz .
3. Sizin sevgiliniz muhafazakar ama bu şekilde sizinle görüşmesine nasıl izin veriyor . Adam sizinle bu şekilde konuştuğuna göre ,sevgilinizde pek masum değildir .
Siz bence ilişkinizi gözden geçirin.
Arabayla değil arabayı park etti site etrafı turladık. Sevgilim ailesiyle beraber olmak zorundaydı o gün ve telefonu kapalıydı ben haberi vardır diye tahmin etmiştim ama yokmuş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X