- 8 Haziran 2021
- 274
- 653
- 18
- 27
- Konu Sahibi SalakSacma
-
AvvatErkek şahsa birsey yazardım da neyse yazmiyim,siz anladınız . Baş harfi k değil g
ne kadar kıbar bı uyarı yapmıstım halbuki.yardırmıssın:) agresıflesme hemen. Saglıgına zararlı.görüntülü konuşma olayı şu şekilde gelişti biz santralin telefonundan konuşuyoduk sevgilim santralda görevli bu yazan adamda oraya girip çıkan uzman çavuş sevgilimle herhangi bi sorumluluk durumu yok zaten doğudalar orda da telefon tamamen yasak olunca böyle şeyler olabişiyomuş. Santralden konuşurken arkadan bi ses geldi önce komutanım fln dedi oda al burdan konuş ora askeriyenin hattı dedi iki dk konuştuk . Ben anlamadım niye bu kadar tuhaf baktınız ben eminim bu adamın komutan olduguna hadi diyelimki bu adam telefonunu vermiyo benimkine e benim sevgilim salakmı elinde telefon varken iki saat santralden konuşmak istesin . Askerleri küçümsemek istemiyorum yanlış anlaşılmasın ama belki benim sevgilimle aynı yaşta bi uzmançavuş bu çoguda eğitimsiz türkiyenin değişik yerlerinden olabiliyo . Yani burda değişik şeylere odaklancağınıza kendi kendinize ihtimal uydurcağınıza olaya odaklanır mısınız? Ben sebebiyet vermişim size bi mesaj gelse ve çok özür dilese ne diyeceksiniz önemli değil sorun yok dersiniz ki bu size iyilik yapan biriyse size yada sevgilinize .
adama cevap verirken askerde sevgilime takar mı bi problem çıkarır mı diye düşünerek ne diyeceğimi bile bilemedim . Ben sizden çözüm yolu veya bişey yapmalı mıyım onu sormak için konu açtım gerçekten erkekler hep haklı kadın davetkar demi çok ilginçsiniz
Bu adamı gerçekten bu kadar seviyor musunuz? Çok sağlıklı bir ilişkiniz yoktu bildiğim kadarıylaHaklısınız bundan sonra kimsenin telefonuyla kendimi aratmam . Ama orda iki dk görebilmek için bile razı oluyo insan bende bilemezdim böyle olacagını
Onu bilemeyiz. Bunu nasil anladiniz bilmiyorum. Ben tum yorumlari okumadim gerci.Sevgilisi de çok düzgün biri değil
Eski konularina kisitlama getirmis. Konularini bilmiyorum. Sevgilisinin telefon isteme mevzusu nedir onu pek anlayamadim.Eski konulara bir göz atım derim. Bana yapacak biri gibi geldi. Yakin zamanda bir de sevgilinin telefon isteme mevzusu var.
Bide bu var komutan komutan dedi bizim komutan oldu uzman ne olduguda önemli değilEski konularina kisitlama getirmis. Konularini bilmiyorum. Sevgilisinin telefon isteme mevzusu nedir onu pek anlayamadim.
Komutan sanırım görevini yanlış anlamışErlere bakacaktı sadece ama Allah var hakkatli adammış erlerin ailelerine kadar ilgileniyor
Simdi birisi alintilayip koymus eski konusunu, okudum. Daha cumartesi acmus konuyu. Kargo icinde telefon gondermeyi dusunuyor parasi olsa telefon alacakmis. Bunlar hic aklı selim dusunulecek seyler degil. Askeriyeye yasak oldugu halde telefon sokmak... Ya artik sasiyorum su insanlara. Bunlar ne yiyip ne iciyor gercekten bazen bazi konularda agzim acik kaliyor.Eski konulara bir göz atım derim. Bana yapacak biri gibi geldi. Yakin zamanda bir de sevgilinin telefon isteme mevzusu var.
İlk konusu değil buOnu bilemeyiz. Bunu nasil anladiniz bilmiyorum. Ben tum yorumlari okumadim gerci.
Ama su da var askere giden adam neden birinin telefonundan sevgilisini arar ki? Aradi hadi neden aradigi numarayi silmez? Ben jeton alir arardim ya da kartli arardim en kotu ihtimal mektup yazardim yine de baskasinin telefonundan hem de goruntulu aramazdim. Ola ki cok ozledim aradim aradigim numarayi silerdim. Hayir iki gunde bu ne samimiyet ki baskasinin telefonunu rica ediyorsun.
Simdi biri alintiladigi icin cumartesi acilan su kargoyla telefon gonderme konusunu okudum. Hayir yani parasi olsa gonderecek bir de. Bu ne rahatlik... Bu ne cesaret ben anlamadim. Askeriyede bir de silah ve muhimmatin koyuldugu yerler gizlidir. Oralara herkes giremez mesela. Oralarin yerleri saklanir. O nedenle telefon yasaktir bazi seyler yasaktir. Bunlarin goruntulu konusmasina nasil izin verilmis ben onu anlamadim. Bir de bizimkinin sevgilisi santralde gorevliymis. Askeriyenin santralinden kizimizla konusuyormus. Cavus da arkadan gelmis oradan konusma buradan konus demis. Kim boyle birsey yapar ki? Emre beyimizde telefonu almis hem de normal konusma degil, bir de komutaninin yaninda rahatliga bakar misin goruntulu aramis...Bide bu var komutan komutan dedi bizim komutan oldu uzman ne olduguda önemli değil
Herkes komutana yüklendi ama asıl suç sevgilide önce telefon aldırmaya kalktı kıza bunun dedik yasak diye halen bunun yolunu aradı oda yetmedi kızı başkasının teliyle aradı kızın numarasını sevgilisi verdi düşüncesiz olan asıl sevgili
Eski konularini bilmiyorum. Kısıtlama getirmis. Zaten cok tutarsiz konusu. O yuzden ben cikiyorum bu konudanİlk konusu değil bu
Az once bana verdigi cevap da o konuyu hallettiklerini telefonu ailesinin alacagini soylemis. Sevgilisine cok guvendigini asla öyle bir sey yapmayacagini soyluyor bilemiyorum. Ama sevgilisi ile ilgili konular tam tersini dusunduruyor.Simdi birisi alintilayip koymus eski konusunu, okudum. Daha cumartesi acmus konuyu. Kargo icinde telefon gondermeyi dusunuyor parasi olsa telefon alacakmis. Bunlar hic aklı selim dusunulecek seyler degil. Askeriyeye yasak oldugu halde telefon sokmak... Ya artik sasiyorum su insanlara. Bunlar ne yiyip ne iciyor gercekten bazen bazi konularda agzim acik kaliyor.
Zaten bu konusunda da bu cavus mudur nedir bana yürüyor mu ne iş diye yazmis ama adama da kopeginin videosunu falan gondermis sanirsin kirk yillik tanidik.
Yok efendim sevgilisi santraldeymis, santralden kizimizla konusurken cavuş arkadan gelmis ordan konusma buradan konus diye telefonu vermis. Bu zaten hic mantikli gelmedi de. Bir de normal arama degil ustelik beyimiz goruntulu aramis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?