- 20 Aralık 2017
- 9.818
- 32.067
- 548
- Konu Sahibi SalakSacma
-
Yazanları çoğu kaynadı heleki son sayfadakiler
Bide mavera var onu unutmaKK iki şekilde rahatlayacak
1. Ben doğurunca
2. Senin sevgilin askerden dönünce
Bide mavera var onu unutma
Aaa evet onu nasıl unuturuzAy bir de Girl5 dayı evinden çıkıp ayrı eve çıkınca
Bence sayfayı bide sondan okumalisinYok artık yaa. Pisliğe bak. Yalnız benim anlamadığım nokta şu: Size dünya güzeli yazmış. O mesajdan sonra neden engellemediniz ki? Daha da üstüne cevap yazmışsınız. Haddini bildirmek lazım bu pisliklere. Sizi şikayet ediyorum deyip engelleseydiniz keşke yaa çok sinirlendim
Anlamadım canım. Bir özet geçiversenBence sayfayı bide sondan okumalisin
Konu sahibi arkadaş 2020 de de asker yolu bekliyorduKK iki şekilde rahatlayacak
1. Ben doğurunca
2. Senin sevgilin askerden dönünce
Hey maşallah.Konu sahibi arkadaş 2020 de de asker yolu bekliyordu
Sus kötü kalpli seniKonu sahibi arkadaş 2020 de de asker yolu bekliyordu
Yok canım taktir ettim açıkçası. Kızcağız büyük bir rol üstlenmiş ..bir nevi moral merkeziSus kötü kalpli seni
Sevgiline sakın bahsetme çıtlatma bile ve cevap verme artık bu adama engellersen sevgilin şüphelenir ve ne olur ne olmaz mesajları saklaAy aklım durdu gerçekten şok oldum
Sevgilim askerde telefon kullanamıyo komutanlarla arası iyi komutanı hayırdır bi derdin mi var demiş oda komutanım müsait oldugunuzda bi görüntülü arama yapabilir miyim telefonunuzdan demiş .
komutanıda tamam tabiki biz burda kardeş gibiyiz demiş halbuki daha 2 hafta oldu sadece onların içlerinde görev yaptıgı için muhabbetleri var .
beni iki kere görüntülü aradı
Komutanıda beni kaydettiğini bilmiyodum
Ben adamın numarasını kaydettim sevgilimin komutanı diye hani görünce yabancı numara sanmayım diye .
bugun wp da durum paylaştım bana bu mesajları atmış gerçekten Şok oldum ya napcagımı şaşırdım sonra da saolun bizde eşimle sıkıntılıyız bende can sıkıntısından dertleşcek birini arıyorum size yazmamam lazımdı aramızda kalırsa sevinirim yazmış .
Hahaha saçma sapan şeyler tutarsızlık neymiş sevgilisiyle telde konuşuyormuş ta arkadan ses gelmiş al bunla konus diye he heYok canım taktir ettim açıkçası. Kızcağız büyük bir rol üstlenmiş ..bir nevi moral merkezi
Askeriyede yasak denilen ama goz yumulan seyler oluyor ya.Ben eşime bundan bir 8 sene once ozaman sevgiliyken gondermistim kargo icinde telefon.Bazi yerlerde goz yumuluyor buna.Askerin psikolojisini dusurmemek adina gormezden geliyorlr.Hatta kargo baska birine gitmisti de esim ortaligi birbirine katip bulmustu telefonu.Ozaman oyleydi yani simdi bilemiyorum.Komutanlar herseyi biliyor ama bilmemezlige vuruyorlardi.Hatta ozaman karadenizde gorev yapiyordum.1 koliye gumushane pestili,findik,findik ezmesi bir ton sey koyup gondermistim.komutanlari telefonu verip findiklarin yarisini almislardi
Konu fake olur olmaz.bilemem ama rutbeye guvenip hadsizlik yapana denk geldim.Adam bana beni nasil reddedersin diye hesap sormustu.Densiz.Hele ki kucuk yerde memurlarla ic ice olan bir yerdeysen daha da hadsizlesebiliyorlar.
Yuh. Diyecek söz bulamadım.
Yok artık yaa. Pisliğe bak. Yalnız benim anlamadığım nokta şu: Size dünya güzeli yazmış. O mesajdan sonra neden engellemediniz ki? Daha da üstüne cevap yazmışsınız. Haddini bildirmek lazım bu pisliklere. Sizi şikayet ediyorum deyip engelleseydiniz keşke yaa çok sinirlendim
nasıl yani,fake mi konu sahibi şimdi?Konu sahibi arkadaş 2020 de de asker yolu bekliyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?