Sevgilimin askerdeki komutanı beni rahatsız ediyo ?

Anne baba askeriyeye telefon mu gonderecekmis? Mektuplar bile okunuyor askere gonderilen. Icinde gizli bilgi var mi diye, degil ki telefon gondermek. Okudukca sasiriyorum. Hepi topu kac ay yapacak ki zaten. Bir askerlik yapan bu muymus. Ne kadar prens prensesler ya. Birkac ay gorusmeseler ne olurmus.

Hangisi doğru? ilk yazdigin mi, ikincisi mi?

Aynen bir-kac sayfa önceyi okuyabilirsen oku bir arkadaşla tartışma yaşadık askeriye ve kuralalrla ilgili bu komutansa bunun cezası olur diye komutan bunu yapmaz heleki şu dönemde kimin ne oldugu belli değil fetocumu teroristmi hiç bir komutan askere telini vermez cezası var dedik yok efendim abartmayın dendi
Herkes nasıl bekliyor sa bu arkadaşın ne ayrıcalığı varki telde konuş görüntülü konuş sevgili numarayı versin telde uzman çavuşla muhabbet et sonra bana ne yapmaya çalışıyor de tuhaf
Bende ilk yorumum da yazdım böyle olmaz olamaz

Kiz beni niye kattin etikete ben nettim

Eskiden iki yilmis askerlik. Sonra 18 ay olmus. Simdi 6 ay mi ne kadar tam bilmiyorum. Yani hepi topu bu kadar askerlik yapiliyor. Onda da aramasan ölür müsün? Normal arama da kesmiyor, goruntulu araniyorlar...
Biz gelecegimizi bunlara mi emanet ediyoruz simdi? Vatan denilen sey namustu hani. Öyle denirdi. Vatani koruyan bir cavus baskasinin namusunda. Oburu askerlik gorevine gidiyor lay lay lom askerlik yapiyor... santralin basinda sevgilisini sulalesini ariyor....biri de askeriyeye kargoyla telefon sokuyor....vay be... ne hale gelmis yurdum insani.

Çok benzeri bir durumu yaşamıştım, yemin töreni için görevli personel beni yıllarca rahatsız etmişti

Sizin olayda sevgilinizin komutanı sizi rahatsız etmemiş yalnız ..Adamın gereksiz uzattığı bir sohbet olmuş ama sizin "rahatsız olduğunuza ve bunu ifade ettiğinize " dair bir sohbet içeriği yok paylaştığınız diyalogta..öbür yandan erkek arkadaşınız sizin mahremiyetinize özen göstermezse,numaranızı bu şekilde milletin eline verirse daha kimler kimler arar ulaşır size

Disiplinsizlik varsa bunun sorumlusu erler değil.
Birileri telefon sokabiliyorsa herkes ister, imkan varsa aman biraz sıkıntı çekelim, biraz telefonsuz kalayım demez.
Ben olsam demem.
Geleceği emanet etmekle pek ilişkisi yok sanki.

Tutarsızlık diz boyu komutan uzman çavuş oldu
Aynen o da var.
Bosver bir suru celiski var. Askeriye askeriye degil babasinin ciftligi mubarek. Kargoyla telwfon gondermeler falan.. mektuplar bile tek tek okunurken bunlar telefon gonderiyor. Bosver kafani yorma.
Di mi ya mektuplari bile okuyorlar nasil kargo kontrol edilmesin.
Konuya yorum yazdığıma pişman oldum. Herşey tutarsız.
Ahahah aynen ben de yazacaktim sonra bir baktim bir dedigi digerini tutmuyor. Vazgeçtim

İşte sizin gibiler yüzünden insan susmak zorunda kalıyo çok kötü kalpleriniz var aynen konu fake

Bosver bir suru celiski var. Askeriye askeriye degil babasinin ciftligi mubarek. Kargoyla telwfon gondermeler falan.. mektuplar bile tek tek okunurken bunlar telefon gonderiyor. Bosver kafani yorma.

Çok benzeri bir durumu yaşamıştım, yemin töreni için görevli personel beni yıllarca rahatsız etmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…