- 14 Ocak 2021
- 786
- 2.173
- 28
- Konu Sahibi SalakSacma
-
Diğer bayan size ne kadar üsluplu yorum yapmış. Sizin dilinizde konuşmak gerekirse deli beygir gibi herkese saldırıp duruyorsunuz. Herkes salakta siz mi akıl sahibisiniz? Asıl rütbe yarıştıran da laf yarıştıran da kendinizsiniz. Biraz haddinizi bilin.Ya kız mahkemeye verdi diyorum ya
Sen neyi anlamıyorsun
Şikayet falan değil mahkeme anladın mı?
Tehdit hakaret hersey vardı
Ne oldu mesleğinden men mi oldu
Hayret birşey ya
Evet şurda elalemin rütbesini yarıştırıyorsun benle
Tuğgeneral tanıdığın varmış
Dedem albaydı askeriyenin içinde büyüdüm dedim diye bi haber değilim yani demek istedim
Tuttun tuğgeneral yakınım var dedin banane kimi tanıyorsan tanı
Komik ya gerçekten
Senin verdiğin cevaplar da sıkıntılı... Resmen normal normal sıkıntı yok gbi konusmussun. Önce gardını idrmeden konusmus bakmıs sizin tutumunuz haddini öyle aşmış. Ama orda bile had bildirmemişsiniz.
Bu arada had bildirme sadece cevap vererek olmaz cevap vermeyebilrdniz en basından beri.
Ben anlamıyorm valla bazı kadınn karakterleri izin vermezseniz kimse bu kdr haddini aşamaz.
Eski konulara bir göz atım derim. Bana yapacak biri gibi geldi. Yakin zamanda bir de sevgilinin telefon isteme mevzusu var.Herkes sevgilin seni deniyor olabilir demis de, bu cok sacma. Bunun mantikli bir tarafi yok bir kere. Adamin telefonundan adamin agziyla kiza mesaj atacak. Cok sacma ya. Hem sevgilim de olsa beni denemeye kalksa ben o kisiyi silerdim hayatimdan. Ben deneme tahtasi miyim derdim. Guvenmiyorsa denemeye gerek var mi, defolup gitsin.
Ben sevgilisinin denedigini falan dusunmuyorum. Ortada flotoz bir adam var. Komutan midir nedir, her neyse iste o karaktersiz belli ki bunu hep yapiyor. Yuzde 50 sansim var, en fazla red edilirim karsi taraftan diye hafiften hafiften yuruyor.
Hadi bir kez adamin telefonundan sevgilim mesela beni arasa okey. Sonra da ayni telefondan adam bana mesaj atsa, omzundaki yildizlari kac tane olursa olsun, hayirdir kardes bu ne is derim. Bana komutanim deme falan yazmis bir de adam. Bu ne cesaret, bu ne curet. Haddini bilmeli. Cavussa cavuslugunu bilsin, komutansa komutanligini. Ne oldugu da beni ilgilendirmez. Iki dakikaligina telefonundan konusuldu diye bu kadar lackalasmasinin anlami yok bence. Benim telefon numaramin sende ne isi var derim. Niye korkacagim mi?
Konu sahibi seni suclamak degil niyetimiz. Boyle tipler hayatta hep var, olacak da. Bu sana bir tecrube oldu. Bir insanin senin hayatinda ne kadar yer iştigal etmesine sadece sen karar verirsin. Bir insan senin hayatinda sen istedigin surece yer alabilir. Boyle tipler de sınır olmaz, insanin sınırını zorlar bu utanmaz arlanmazlar. Buna musade edip etmeyecek kisi sensin. Sen sınırını belirle. Yoksa bu adamda sınır mınır yok belli.
Kimse kizi yalanci cikarmaya calismiyor nasil okuyorsunuzDemek ki düşünmemiş bunları
Adam zaten yüksek rütbeli bir asker değil
Astsubay falan en fazla zaten
Israrla neden kızı yalancı çıkarmaya çalışıyorsunuz anlamadım neyse ya banane
Eski konularına baktım iki gün önceki konusuna da yazdım tel askeriye sokulmaz cezası var diye takmış tele nasıl sevgiliymis ki nasıl askermis ki komutan özel telini verip görüntülü konusun demiş çok ilginçKimse kizi yalanci cikarmaya calismiyor nasil okuyorsunuz
Sevgilinin yapmis olma ihtimali var bir düşün deniliyor sadece.
Erkekleri en iyi siz taniyorsunuz tamam ikna olduk.
Ben işin içinde bir komutan olduğuna inanmiyorum. Çocuk bir erin telefonundan kiza bana telefon al baskisi yapiyor gibi geliyor. Ya da kizin ne tepki verecegini merak ettiginden yokluyor.Eski konularına baktım iki gün önceki konusuna da yazdım tel askeriye sokulmaz cezası var diye takmış tele nasıl sevgiliymis ki nasıl askermis ki komutan özel telini verip görüntülü konusun demiş çok ilginç
Bu acaba komutan falan değil çavuş falanmı oda belli degil
Mesaj denilen şey öyle anında cevap vermeyi gerektiren hatta direkt cevap vermeyi gerektiren bir şey değil ki. Şaşırdıysan durur bir düşünürsün, ne yazayım dersin ya da hiç yazmazsın olur biter. Sanki yolda çevirmiş söylemiş adam bunları.İyide kalmış öyle ne diyeceğini bilememiş kız
Kötü niyetli olduğunu sanmıyorum
Şaşırdığı için ne diyeceğini bilemezsin bazen sonra da keşke onu bunu deseydim dersin öyle bir durum işte
Adamın sapıklığı konu sahibini bağlamaz
Ben marjlarında davetkar bir tavır görmedim
Aksine niye yanlış anlasın ki demiş ben bunu erkek arkadaşım bana güvenir sen kimsin niye yanlış anlasın şeklinde okurum
Herkes koskoca komutan böyle yapar mı olayına girmiş adam sanki orgeneral:)hoş olsa da farketmez
Birisi de kocasından örnek vermiş sanki yanında geziyor sürekli ne yaptığını biliyor
Böyle şey olmaz diye kızı suçluyor
Ya işte bu yüzden kadınlar taciz edildiğinde sesleri çıkmıyor
Çünkü kimse inanmıyor
Erkekler konumlarına güvenerek ne haltlar yiyor işte
Giden askerler kalanlara kullandıkları telefonları satabiliyor. Belki o telefon da giden bir askerin, profil fotosu da giden adamdan kaldı?Yakınlarimdan dolayi askeriye ortamini biliyorum hatta sordum konuyu okuyunca telefon güvendiği ere verebilir kullanmasi icin kişilere kalmış bişey hani sevgilin denemis olabilir yorumlari cok var ondan yazdim. Komutan deyince rutbeside cok yuksek degil bu kisinin belli erlerden sorumlu komutan sadece. Bide aile fotoğrafı varmış profilinde adamin, sevgilisi o kadar kurgulamaz heralde ya
Bide komutan niye telefonunu vermiş yazılmış
Adam orgeneral değil heralde
Belli ki jandarma astsubay falan
O sizin fikriniz.
Kendisine telefon almış olabilir.
Bu olay patlayacak olsaydı, zaten buna kalkışmazdı. Konu sahibi tatlış tatlış çözeceğini ve hatta örtbas edeceğini sevgilisi Emre bey biliyordu. Ha, diyelim ki ummulmadık şekilde konu sahibi ben bu komutanı doğduğuna pişman edicem deyip şikayet yolunu seçti, oraya gelmeden sevgili askerlik psikolojisi, kaybetmeye korktum seni deyip kendini ifşa edebilirdi.
Komutan her iki haftadır tanıdığına tel verse, ohooo! Siz bunu bi düşünün derim.
Yahu onu anlatıyoruz işte, komutanın teli falan değil.
Bir bu konuyu okur musunuz?
Sevgiliye telefon alma konusu ?
Selam hanımlar Şimdi ben size kafamı karıştıran bi konudan bahsetcem erkek arkadaşım askerde usta birliğinde telefon kullanamıyolar ama kargoyla gelirse bişeyin için de açıp bakmıyolarmış . Konu açıldı işte bende aslında telefon olsa gönderebiliriz fln dedim . iki gündür sürekli bu konu...www.kadinlarkulubu.com
Aynen bir komutan bir askere telini veripte sevgilinle görüntülü konuş demez bu baştan yanlış 15 temmuzdan bu yana askerler diken üstündeyken böyle bir şeyi akli selim biri yapmaz
Ha yaptıysa şikayet edilir cezasını çeker
degısmıs sıstem heralde :) askerlık unv yurdu gıbı olmuyor benım bıldıgım de yıne de sen bılırsın:))) cok kotu sınanmıssın sevgılın tarafından :)) bı de bısey demez tmm aramızda kalsın falan demıssın :) . bu gelecekte gercekten komutanı cıksa bıle ( kı arkadası olur da komutan haaala olmaz dıyorum) bu da kaydı sen gor dıye sakladım derken kendını de atese atcaksın bıl ıstedım :)
Yakınlarimdan dolayi askeriye ortamini biliyorum hatta sordum konuyu okuyunca telefon güvendiği ere verebilir kullanmasi icin kişilere kalmış bişey hani sevgilin denemis olabilir yorumlari cok var ondan yazdim. Komutan deyince rutbeside cok yuksek degil bu kisinin belli erlerden sorumlu komutan sadece. Bide aile fotoğrafı varmış profilinde adamin, sevgilisi o kadar kurgulamaz heralde ya
Hakikaten bir kaç yorum okuyunca ufkum açıldı. Komutanla asker arasında çok kesin bir çizgi vardır. Telefon falan veremez diye düşünüyorum.Kaldı ki askeriyede bir komutanın tanıyıp bilmediği, sonrasında nasıl davranacağını kestiremeyeceği bir kıza bu şekilde yaklaşabileceğine ihtimal vermiyorum. Mesleği söz konusu çünkü. Sevgili bir oyun içinde olabilir. Ama yine de bilemem tabii
Demek ki düşünmemiş bunları
Adam zaten yüksek rütbeli bir asker değil
Astsubay falan en fazla zaten
Israrla neden kızı yalancı çıkarmaya çalışıyorsunuz anlamadım neyse ya banane
Aynen yazdım fetodan dolayı asker polis tedirgin daha iki gün önce asker 55 kişiyi aldılar bir dünya er varken bu askerdeki özellik neymiste al konuş demiş heleki bu zaman daBana yazdiniz sanırım,bunca olay(en basitinden fetö) olmuşken,ben normal ,sıradan bir vatandaş olarak telefonumu birine vermeye imtina ederim,adamı gözümde büyüttüğümden yada orgeneral sandığımdan değil,mesleği ,konumu sebebiyle salak değilse şayet veripte al kimi arıyorsan ara demez herhalde.
Veriyorsa da bir gün bir tarafında patlayabilir.
Bana yazdiniz sanırım,bunca olay(en basitinden fetö) olmuşken,ben normal ,sıradan bir vatandaş olarak telefonumu birine vermeye imtina ederim,adamı gözümde büyüttüğümden yada orgeneral sandığımdan değil,mesleği ,konumu sebebiyle salak değilse şayet veripte al kimi arıyorsan ara demez herhalde.
Veriyorsa da bir gün bir tarafında patlayabilir.
bence bukadar hiç konuşmaya devam etmeseydinizzz direk teşekkürler diyip engelleseydinizAy aklım durdu gerçekten şok oldum
Sevgilim askerde telefon kullanamıyo komutanlarla arası iyi komutanı hayırdır bi derdin mi var demiş oda komutanım müsait oldugunuzda bi görüntülü arama yapabilir miyim telefonunuzdan demiş .
komutanıda tamam tabiki biz burda kardeş gibiyiz demiş halbuki daha 2 hafta oldu sadece onların içlerinde görev yaptıgı için muhabbetleri var .
beni iki kere görüntülü aradı
Komutanıda beni kaydettiğini bilmiyodum
Ben adamın numarasını kaydettim sevgilimin komutanı diye hani görünce yabancı numara sanmayım diye .
bugun wp da durum paylaştım bana bu mesajları atmış gerçekten Şok oldum ya napcagımı şaşırdım sonra da saolun bizde eşimle sıkıntılıyız bende can sıkıntısından dertleşcek birini arıyorum size yazmamam lazımdı aramızda kalırsa sevinirim yazmış .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?