Sevgilimin askerdeki komutanı beni rahatsız ediyo ?

Diğer bayan size ne kadar üsluplu yorum yapmış. Sizin dilinizde konuşmak gerekirse deli beygir gibi herkese saldırıp duruyorsunuz. Herkes salakta siz mi akıl sahibisiniz? Asıl rütbe yarıştıran da laf yarıştıran da kendinizsiniz. Biraz haddinizi bilin.

Şey kadın kuyruk sallamasa gelmez? O saatte orada ne işi varmış? Kafası bu değil mi? Nerde olsa tanırım.

Bencede sevgiliniz yazmış bunları. İstediği telefonu almayınca, seninle konuşmak için ondan bundan telefon alıyorum, sen telefon alsaydın bana rahatça konuşurduk, bunlar olmazdı, diyor sanırım.

Ama siz yine de konuşmanın ekran görüntüsünü saklayın, terhis olduğunda gösterin.

Eğer gerçekten komutanın telefonuysa numarayı engellerseniz sevgiliniz niye engellediğinizi soracaktır. O yüzden bence engellemeyin. Ama bundan sonra komutanın hiç bir mesajına cevap vermeyin.

Ayrıca komutanla gayet makul konuşmuşsunuz, sizden yüz bulma olayı yok. Sırf sevgiliniz zor durumda kalmasın diye kibar ve resmi davranmışsınız. Sizlik bir durum yok yani içiniz rahat olsun.

Eski konulara bir göz atım derim. Bana yapacak biri gibi geldi. Yakin zamanda bir de sevgilinin telefon isteme mevzusu var.

Demek ki düşünmemiş bunları
Adam zaten yüksek rütbeli bir asker değil
Astsubay falan en fazla zaten
Israrla neden kızı yalancı çıkarmaya çalışıyorsunuz anlamadım neyse ya banane
Kimse kizi yalanci cikarmaya calismiyor nasil okuyorsunuz
Sevgilinin yapmis olma ihtimali var bir düşün deniliyor sadece.
Erkekleri en iyi siz taniyorsunuz tamam ikna olduk.

Sen hala kendini sucluyorsun ya cevap verdim kötü mü oldum şimdi diye
Sana yazan komutan olamaz olsa olsa yanındaki arkadaşının telidir.
Sevgilin seni deniyor bu kadar inanasın gelmese de böyle.
Söyle kendisine ne yapacak bakalım görelim ne hikayeler yazacak devamında
Bu kadar iyi niyetli olma aç şu gözünü artık

Kimse kizi yalanci cikarmaya calismiyor nasil okuyorsunuz
Sevgilinin yapmis olma ihtimali var bir düşün deniliyor sadece.
Erkekleri en iyi siz taniyorsunuz tamam ikna olduk.
Eski konularına baktım iki gün önceki konusuna da yazdım tel askeriye sokulmaz cezası var diye takmış tele nasıl sevgiliymis ki nasıl askermis ki komutan özel telini verip görüntülü konusun demiş çok ilginç
Bu acaba komutan falan değil çavuş falanmı oda belli degil

Ben işin içinde bir komutan olduğuna inanmiyorum. Çocuk bir erin telefonundan kiza bana telefon al baskisi yapiyor gibi geliyor. Ya da kizin ne tepki verecegini merak ettiginden yokluyor.

Mesaj denilen şey öyle anında cevap vermeyi gerektiren hatta direkt cevap vermeyi gerektiren bir şey değil ki. Şaşırdıysan durur bir düşünürsün, ne yazayım dersin ya da hiç yazmazsın olur biter. Sanki yolda çevirmiş söylemiş adam bunları.

Giden askerler kalanlara kullandıkları telefonları satabiliyor. Belki o telefon da giden bir askerin, profil fotosu da giden adamdan kaldı?

Bide komutan niye telefonunu vermiş yazılmış
Adam orgeneral değil heralde
Belli ki jandarma astsubay falan

Bana yazdiniz sanırım,bunca olay(en basitinden fetö) olmuşken,ben normal ,sıradan bir vatandaş olarak telefonumu birine vermeye imtina ederim,adamı gözümde büyüttüğümden yada orgeneral sandığımdan değil,mesleği ,konumu sebebiyle salak değilse şayet veripte al kimi arıyorsan ara demez herhalde.
Veriyorsa da bir gün bir tarafında patlayabilir.

görüntülü konuşma olayı şu şekilde gelişti biz santralin telefonundan konuşuyoduk sevgilim santralda görevli bu yazan adamda oraya girip çıkan uzman çavuş sevgilimle herhangi bi sorumluluk durumu yok zaten doğudalar orda da telefon tamamen yasak olunca böyle şeyler olabişiyomuş. Santralden konuşurken arkadan bi ses geldi önce komutanım fln dedi oda al burdan konuş ora askeriyenin hattı dedi iki dk konuştuk . Ben anlamadım niye bu kadar tuhaf baktınız ben eminim bu adamın komutan olduguna hadi diyelimki bu adam telefonunu vermiyo benimkine e benim sevgilim salakmı elinde telefon varken iki saat santralden konuşmak istesin . Askerleri küçümsemek istemiyorum yanlış anlaşılmasın ama belki benim sevgilimle aynı yaşta bi uzmançavuş bu çoguda eğitimsiz türkiyenin değişik yerlerinden olabiliyo . Yani burda değişik şeylere odaklancağınıza kendi kendinize ihtimal uydurcağınıza olaya odaklanır mısınız? Ben sebebiyet vermişim size bi mesaj gelse ve çok özür dilese ne diyeceksiniz önemli değil sorun yok dersiniz ki bu size iyilik yapan biriyse size yada sevgilinize .
adama cevap verirken askerde sevgilime takar mı bi problem çıkarır mı diye düşünerek ne diyeceğimi bile bilemedim . Ben sizden çözüm yolu veya bişey yapmalı mıyım onu sormak için konu açtım gerçekten erkekler hep haklı kadın davetkar demi çok ilginçsiniz

Demek ki düşünmemiş bunları
Adam zaten yüksek rütbeli bir asker değil
Astsubay falan en fazla zaten
Israrla neden kızı yalancı çıkarmaya çalışıyorsunuz anlamadım neyse ya banane

Aynen yazdım fetodan dolayı asker polis tedirgin daha iki gün önce asker 55 kişiyi aldılar bir dünya er varken bu askerdeki özellik neymiste al konuş demiş heleki bu zaman da
Bir terslik var bu işte

Uzmançavuş diyorum adamlar senelerce doğuda kalıyo oraya gelen giden askerle de kardeş gibi oluyolar . Teğmen subay yarbay demiyorum zaten sevgilimin komutanı bu değil

bence bukadar hiç konuşmaya devam etmeseydinizzz direk teşekkürler diyip engelleseydiniz komutanım demezseniz diyor bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…