Sevgilimin askerdeki komutanı beni rahatsız ediyo ?

İnstagram ne alaka?

Ay resmen açık açık yürümüş sana yahu.

Bence hemen silip engelleseydin adam bildiğin terbiyesizlik yapmış sen genede bu mesajları silme ekran görüntüleri kalsın ne olur ne olmaz gördüğün gibi insanoğlu çiğ süt emmiş sevgiliniz gelene kadar kalsın belki bişey olur size iftira atar siZde mesajları gösterirsiniz.Ama askerden geldiğinde gösterin mesajları sana orda söyleyemedim askerliğin uzar ceza verir diye şimdi söylemek istedim dersiniz.mesajları okurken tüylerim diken diken oldu .kendinize dikkat edin iyi geceler

Benide bundan birkaç yıl önce işyerime gelen bir jandarma personeli telefonumu bulup rahatsız etmisti. Küfür edip kapamıştım. O da telefon numarami çogaltıp diğerlerine eskort diye dağıtmış. Bir pazar günü akşama kadar belki 50 kişi saatin kaç para diye aradılar. Eşime hiç anlatmadım. Arayan tüm numaraları kağıda yazıp, pazartesi sabahı taksiye binip jandarma er alayına gittim ve ordaki komutanı anlattım. Komutan "biz bunları köylere kasabalara vatandaşın namusunu malını canını korusun diye eğitiyoruz " diye çok sinirlendi. Artık o askerlere ne yaptı bilmiyorum ama akşam arayıp bana bundan sonra kendi karılarını bile ararken besmele çekerek arayacaklar emin olun dedi

Helal olsun sana ve komutana.

Çok akıllıca hareket etmişsiniz Helal olsun Süper

Aynen öyle kolay değil rahatsız etmek bunu baştan beri diyorum cezasız kalmaz hicbir şey bu askeriye içindeyse dahada ağır olur
Erinuzmani rutbelisi kim oLursa olsun cezası işlem uygulanır

Aynen öyle kolay değil rahatsız etmek bunu baştan beri diyorum cezasız kalmaz hicbir şey bu askeriye içindeyse dahada ağır olur
Erinuzmani rutbelisi kim oLursa olsun cezası işlem uygulanır

Aynen şerefsiz numarami eskort diye yazip birde fotokopiyle çoğaltip ,pazar günleri askerlerin çoğunlukla gittiği cafede masalara dağıtmış. eşim duysa katil olurdu. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi

Sevgiliniz guven problemi yasiyorsa zarf atmis olabilir ama erkek milletide boyle cevaben bi nokta dahi atsaniz kalkar hemen egolari goklerde bidahakine cevap vermeyin bence msjlara yada sevgilinize soyleyin baska sekilde ulas bana onun bunun telefonundan arama diye zarf attiysada ici rahat eder

Bana mı yürüyorsun yoksa koşuyor musun
Kondisyonum iyidir, koşabilirim. Güzel kadınlara zaafım var da Orhan Veli misali.

"Güzel kadınları severim,
işçi kadınları da severim,
güzel işçi kadınları
daha çok severim."

Kondisyonum iyidir, koşabilirim. Güzel kadınlara zaafım var da Orhan Veli misali.

"Güzel kadınları severim,
işçi kadınları da severim,
güzel işçi kadınları
daha çok severim."
Nefes alan her Kadını severim olacak o ozeti bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…