- 18 Ekim 2014
- 7.802
- 35.928
- 748
- Konu Sahibi SalakSacma
-
İnstagram ne alaka?Erkek arkadaşım işkillendi zaten biraz banada tepkili konuştu onun üstğne ertesi sabah 7 bucukta uykumdan uyandırıp sana yazan rahatsız eden var mı dedi bende komutan konusundan dolayı böyle söylüyosan ben senin tepkini bilemem askerliğine problem olabilecek bi konu oldugu için direk söyleyemedim dedim onun üstüne de instagramımı kapattım biraz uzak kalmak en iyisi
Allahtan eşi sanıp baska şeyler yapmamışValla bu konu yüzünden ban aldım yazmayım dedim otreracim senin bu paylaşımın cuk oturdu
Allah aşkına eşim sandım ne ya
Ay resmen açık açık yürümüş sana yahu.Ay aklım durdu gerçekten şok oldum
Sevgilim askerde telefon kullanamıyo komutanlarla arası iyi komutanı hayırdır bi derdin mi var demiş oda komutanım müsait oldugunuzda bi görüntülü arama yapabilir miyim telefonunuzdan demiş .
komutanıda tamam tabiki biz burda kardeş gibiyiz demiş halbuki daha 2 hafta oldu sadece onların içlerinde görev yaptıgı için muhabbetleri var .
beni iki kere görüntülü aradı
Komutanıda beni kaydettiğini bilmiyodum
Ben adamın numarasını kaydettim sevgilimin komutanı diye hani görünce yabancı numara sanmayım diye .
bugun wp da durum paylaştım bana bu mesajları atmış gerçekten Şok oldum ya napcagımı şaşırdım sonra da saolun bizde eşimle sıkıntılıyız bende can sıkıntısından dertleşcek birini arıyorum size yazmamam lazımdı aramızda kalırsa sevinirim yazmış .
Bence hemen silip engelleseydin adam bildiğin terbiyesizlik yapmış sen genede bu mesajları silme ekran görüntüleri kalsın ne olur ne olmaz gördüğün gibi insanoğlu çiğ süt emmiş sevgiliniz gelene kadar kalsın belki bişey olur size iftira atar siZde mesajları gösterirsiniz.Ama askerden geldiğinde gösterin mesajları sana orda söyleyemedim askerliğin uzar ceza verir diye şimdi söylemek istedim dersiniz.mesajları okurken tüylerim diken diken oldu .kendinize dikkat edin iyi gecelerAy aklım durdu gerçekten şok oldum
Sevgilim askerde telefon kullanamıyo komutanlarla arası iyi komutanı hayırdır bi derdin mi var demiş oda komutanım müsait oldugunuzda bi görüntülü arama yapabilir miyim telefonunuzdan demiş .
komutanıda tamam tabiki biz burda kardeş gibiyiz demiş halbuki daha 2 hafta oldu sadece onların içlerinde görev yaptıgı için muhabbetleri var .
Ben adamın numarasını kaydettim sevgilimin komutanı diye hani görünce yabancı numara sanmayım diye .
bugun wp da durum paylaştım bana bu mesajları atmış gerçekten Şok oldum ya napcagımı şaşırdım sonra da saolun bizde eşimle sıkıntılıyız bende can sıkıntısından dertleşcek birini arıyorum size yazmamam lazımdı aramızda kalırsa sevinirim yazmış .
Helal olsun sana ve komutana.Benide bundan birkaç yıl önce işyerime gelen bir jandarma personeli telefonumu bulup rahatsız etmisti. Küfür edip kapamıştım. O da telefon numarami çogaltıp diğerlerine eskort diye dağıtmış. Bir pazar günü akşama kadar belki 50 kişi saatin kaç para diye aradılar. Eşime hiç anlatmadım. Arayan tüm numaraları kağıda yazıp, pazartesi sabahı taksiye binip jandarma er alayına gittim ve ordaki komutanı anlattım. Komutan "biz bunları köylere kasabalara vatandaşın namusunu malını canını korusun diye eğitiyoruz " diye çok sinirlendi. Artık o askerlere ne yaptı bilmiyorum ama akşam arayıp bana bundan sonra kendi karılarını bile ararken besmele çekerek arayacaklar emin olun dedi
Çok akıllıca hareket etmişsinizBenide bundan birkaç yıl önce işyerime gelen bir jandarma personeli telefonumu bulup rahatsız etmisti. Küfür edip kapamıştım. O da telefon numarami çogaltıp diğerlerine eskort diye dağıtmış. Bir pazar günü akşama kadar belki 50 kişi saatin kaç para diye aradılar. Eşime hiç anlatmadım. Arayan tüm numaraları kağıda yazıp, pazartesi sabahı taksiye binip jandarma er alayına gittim ve ordaki komutanı anlattım. Komutan "biz bunları köylere kasabalara vatandaşın namusunu malını canını korusun diye eğitiyoruz " diye çok sinirlendi. Artık o askerlere ne yaptı bilmiyorum ama akşam arayıp bana bundan sonra kendi karılarını bile ararken besmele çekerek arayacaklar emin olun dedi
Benide bundan birkaç yıl önce işyerime gelen bir jandarma personeli telefonumu bulup rahatsız etmisti. Küfür edip kapamıştım. O da telefon numarami çogaltıp diğerlerine eskort diye dağıtmış. Bir pazar günü akşama kadar belki 50 kişi saatin kaç para diye aradılar. Eşime hiç anlatmadım. Arayan tüm numaraları kağıda yazıp, pazartesi sabahı taksiye binip jandarma er alayına gittim ve ordaki komutanı anlattım. Komutan "biz bunları köylere kasabalara vatandaşın namusunu malını canını korusun diye eğitiyoruz " diye çok sinirlendi. Artık o askerlere ne yaptı bilmiyorum ama akşam arayıp bana bundan sonra kendi karılarını bile ararken besmele çekerek arayacaklar emin olun dedi
Aynen öyle kolay değil rahatsız etmek bunu baştan beri diyorum cezasız kalmaz hicbir şey bu askeriye içindeyse dahada ağır olur
Erinuzmani rutbelisi kim oLursa olsun cezası işlem uygulanır
Ay aklım durdu gerçekten şok oldum
Bana mı yürüyorsun yoksa koşuyor musunFotoğraftaki siz misiniz? Masallahiniz var. Saçlarınıza bayıldım. Hava da sıcak bugün, üstünüze rahat birşeyler mi giyseniz?
Kesinlikle olabilir benimde ilk aklima bu geldi bile bile yaparmi bi insan bu serefsizligiyaa sevgiliniz sizi yoklamış olabilir mi? benim aklıma o geldi
Bana dayaa sevgiliniz sizi yoklamış olabilir mi? benim aklıma o geldi
Kondisyonum iyidir, koşabilirim.Bana mı yürüyorsun yoksa koşuyor musun
Dudaklarinizdan akan baldan içebilir miyimGerçekten böyle kız düşürüyorlar mı ya
Nefes alan her Kadını severim olacak o ozeti buKondisyonum iyidir, koşabilirim.Güzel kadınlara zaafım var da Orhan Veli misali.
"Güzel kadınları severim,
işçi kadınları da severim,
güzel işçi kadınları
daha çok severim."
Kondisyonum iyidir, koşabilirim.Güzel kadınlara zaafım var da Orhan Veli misali.
"Güzel kadınları severim,
işçi kadınları da severim,
güzel işçi kadınları
daha çok severim."
Seçemedim talibim çok fazlaDudaklarinizdan akan baldan içebilir miyimaramizda kalırsa sevinirim bi derdin olursa cekinme! Ara beni !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?