Sevgilimin askerdeki komutanı beni rahatsız ediyo ?

Sevgiliniz sizi deniyordur. Askeri personelin mesleğini riske atacağını sanmam.
Sevgilisi deniyorsa kusura bakmayın ama bu da komutanın yaptığı ile eş değerdir benim gözümde . Neden denesin ki? Bu daha da kötü .

Cevap olarak sizin dünyanız çok küçük komutanım ben kainat güzeliyim diyeceksin beyin mıncıklaması geçirecek ahaha
Vayyy şu an benim bile sizin peşinizden koşasım geldi. Zoru severim

zoru hemen başarırız imkansız ise zaman alır

İlk ekran görüntüsünde art niyet göremedim gerçekten story'yi kimin paylaştığına dikkat etmemiştir siz olduğunu görünce de mahçup olmuştur diye düşündüm. Ama ikincisinde baya yavşamış özür dilersin sonra bi daha yazmazsın ne bu iltifatlar yani.
Sevgilinize de söylemeyin bence.

Fotoğraftaki siz misiniz? Masallahiniz var. Saçlarınıza bayıldım. Hava da sıcak bugün, üstünüze rahat birşeyler mi giyseniz?
tutun düştüm ben. 6 yıllık evli olunca iki söze düşer oldum ya

2-3 kere "yanlış anlamaz, ne olacak, bişey olmaz, sorun değil" tadında mesaj atınca ortaya "bana iyi ki mesaj atmışsın" havası yaratmışsın.

Birisi bana şu konuyu değil de sadece şu ekran görüntülerini gösterseydi, kadın adamdan çok hoşlanmış ve "keşke bana mesaj atsa" beklentisi olduğunu düşünürdüm.

Ha djyelim ki böyle bir şey yok. O zaman normal hayatınızda da bu kadar yumuşak yüzlüyseniz işiniz baya zor.

Kesinlikle cevap verdikce suçlu olur ve her cevabinda karsi taraf bir adım daha yaklaşık..karaktersizlik diz boyu

Komutanim demezseniz sevinirim demeler.... muhabbeti surdurmek icin calisiyor musunuz demeler...
Komutanim demezseniz sevinirimler...
Bir de siz bir kopek videosu gondermissiniz. O da yazmaya baslamis. Ondan cesaret almis. Ne gerek vardi ki boyle birseye?

Sevgiliniz sizi deniyordur. Askeri personelin mesleğini riske atacağını sanmam.
Bi an mantikli geldi , sonra dedim ki hayir; erkekler firsatcidir , basit dusunurler. Belli ki komutan yoklukta kizin sevgilisine soyleyemeyecgini biliyor, soylede bile o komutan bisi yapamaz diyor..

Hep birlikte eşine anlatmayi bekliyoruz.
Aramızda kalamaz..
Hem seni hem de eşini yakinen taniyoruz ya biz.Bence endişe etmekte haklısın.
Her an anlatabiliriz.
Bu kadar korkan bir kadın görüntü alıp paylaşır mi ?
Ayrıca sanmıyorum ki bir komutan görüntülü konuşmak için askerine telefon versin.
Bu olayda bir tuhaflik var ama neyse diyorum..

Konu baştan aşağı çok saçma geldi bana.

Sevgiliniz bir komutandan bunu nasıl isteyebiliyor?
Komutan nasıl al karşim telefon senin olsun ayıpsın rahatlığında takılıp verebiliyor?
Hadi bunlar oldu.
Sevgiliniz numarayı ve görüntü kaydını silmeyi nasıl akıl edemiyor?
Gerçekten seven bir insan kim olursa olsun sevdiğinin telefon numarasını ailesi değilse kimse de bırakmaz.
Hadi ona da unuttu diyelim.
Komutan deyince kafamda sert adam canlanıyor benim.
Bu adam tam concon yumuşaklığında emoji gevşekliğinde. Ezilip büzülmeler bilmem neler. Zaten yürümemiş koşmuş o ayrı muamma.
Sizin şikayet etmeniz durumunda görevinin yanacağını bile bile böyle şeyler yazar mı gerçekten?
Hadi salak yazdı diyelim başka tarafından çalışmış beyni.
E siz!?
Siz niye yok emre yanlış anlamaz, yok komutanım, yok sıkıntı yok?
Nerden sizin komutanınız oluyor yahu.
Siz de yakın arkadaş rahatlığında konuşmuşsunuz.
Hadi dalgınlığınıza geldi yazdınız.
Sonra susmanız gerekmiyor mu?

Erkek arkadaşınızın sizi deneme ihtimali bence de var.
Yoksa dahi durum her şekilde abes.
Daha fazla cevap vermeyin.
Numarayı kağıda yazıp telefonunuzdan silin.
Sevgilinize de gelene kadar bahsetmeyin ama o olduğunu anlamadan da asla cevap vermeyin.
Görüntülü arandığınızda da önce kamerayı kapatın çünkü bu arayan sevgiliniz de olmayabilir.

Aslında şikayet edeceksin de işte insan ortalık karışmasın istiyor. Sevgiliniz de zor durumda kalır çünkü.

+1 yorulmadım sayenizde tşkler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…