- 25 Temmuz 2013
- 13.190
- 53.724
- 798
- Konu Sahibi SalakSacma
-
Ben dayıca yürümeyi başaramıyorum ya. Kız mız düşüremem.Fotoraftakigüzeli
Sevgilisi deniyorsa kusura bakmayın ama bu da komutanın yaptığı ile eş değerdir benim gözümde . Neden denesin ki? Bu daha da kötü .Sevgiliniz sizi deniyordur. Askeri personelin mesleğini riske atacağını sanmam.
tutun düştüm ben. 6 yıllık evli olunca iki söze düşer oldum yaFotoğraftaki siz misiniz? Masallahiniz var. Saçlarınıza bayıldım. Hava da sıcak bugün, üstünüze rahat birşeyler mi giyseniz?
Hiç göstermiyorsunuz.tutun düştüm ben. 6 yıllık evli olunca iki söze düşer oldum ya
Kesinlikle cevap verdikce suçlu olur ve her cevabinda karsi taraf bir adım daha yaklaşık..karaktersizlik diz boyuEmre yanlış anlamaz demişsiniz, bu ponçik olayı madem Emre yanlış anlamayacak git söyle bakalım sevgiline?
Çok yanlış davranmışsınız. Adam size, dünya güzeli falan diyor. Tavrınıza bakın? İletişimi kesemediniz mi? Ya da cevap vermeyi bırakabilirdiniz...
Bir de Emre'ye soralım bakalım yanlış anlayacak mı, sorun edecek mi bu mesajları? Sevgilini kandırma. Yanlış anlamayacak diyorsan git söyle o zaman, söyleyemeyeceksen de "Emre yanlış anlamaz yok yok sorun değil" deyip Sevgilin adına karar verme. Dürüst ol.
Bi an mantikli geldi , sonra dedim ki hayir; erkekler firsatcidir , basit dusunurler. Belli ki komutan yokluktaSevgiliniz sizi deniyordur. Askeri personelin mesleğini riske atacağını sanmam.
+1 yorulmadım sayenizde tşklerEvet orta açmışsınız, kimse küfür edin demedi zaten. Neden küfür edesiniz ki? Sosyal ve duygusal zekası yüksek bi insan böyle bi olay karşısında küfür mü eder? Yazan adam bile "Erkek arkadaşınız duysa yanlış anlar" diyor. Bak yürüyen adam bunu biliyor ama siz hala "yoooooo niyee yanlış anlasın? Emre hiç yanlış anlamaz böyle şeyleri" diyorsunuz. Valla gayet de yanlış anlar Emre. Yanlış anlamaz diyorsanız, atın bu mesaj görüntülerini madem Emre'ye? Öğrenelim biz de :)
"Evet sevgilim fazlasıyla yanlış anlar, ortada yanlış anlaşılma olmasın o yüzden iyi günler" deyip muhabbeti kesip atamadınız mı? Ne küfür var, ne bir hakaret, ne de bir eleştiri? Kibarca uzatmamış olurdunuz.
Adam "çalışıyor musunuz?" diyor, "evet" diyorsunuz... "Dünya güzelisiniz şu bu" diyor, "hihihihih siz de eşinizle çok tatlişkosunuz" diyecek bir muhabbet geliştiriyorsunuz arada. Bi de Emreye soralım bakalım o da eşiyle tatlı bulacak mı komutanını? Adama orta açıp kale boş gibi davranmışsınız. Evet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?