Fantaya satı kola diyen insan misali pürü pak bir insan bence de
Hem dürüst
o anne onu o yaşa getirmiş . beslemiş büyütmüş. 1 buçuk senelik ilişkim var diye anne hemen geriye atılırmı.bence dürüst temiz bir çocuk öle annesini de satmıyoo
o anne onu o yaşa getirmiş . beslemiş büyütmüş. 1 buçuk senelik ilişkim var diye anne hemen geriye atılırmı.
zaten annemden çok seviyorum dese ben bir garip olurdum. annesiyle sorunlarımı var acaba yada bu adam kıymet bilmiyor derdim.
hoş mesaj çok çocukça olmuş.
yani bunu çocukken yapardık. annenimi babanı ne kadar seviyorsun diye sorarlardı, bizde kollarımızı 2 yana kocaman açar bu kadar derdik. derdikte yaş 5 ti o zaman.
Fantaya satı kola diyen insan misali pürü pak bir insan bence de
Hem dürüst
evet koka kolaya kara su diyen dedem geldi aklıma kız
ilerisi için ciddi düşünülebilir yani....saf anadolu delikanlısı
ayy canım benim. bak bende yerim senin ruhunu. ona göreevet ne tatlı anlattın ruhunu yerim senin içimden geçtiğinin aynısı
Fantaya sarı kola diyen insan misali pürü pak bir insan bence de
Hem dürüst
masumluk ne güzel keşke hep öyle kalsakayy canım benim. bak bende yerim senin ruhunu. ona göre
sevgiliniz ailemden sonra tabi demek yerine ailem neyse sende o sun deseydi bence sorun yoktu canım.'seni çok seviyorum Allah tan ve ailemden sonra tabi' 1.5 yıllık ilişkinizde sevgiliniz size böyle bi mesaj atsa nasıl bi karşılık verirdiniz
'seni çok seviyorum Allah tan ve ailemden sonra tabi' 1.5 yıllık ilişkinizde sevgiliniz size böyle bi mesaj atsa nasıl bi karşılık verirdiniz
'seni çok seviyorum Allah tan ve ailemden sonra tabi' 1.5 yıllık ilişkinizde sevgiliniz size böyle bi mesaj atsa nasıl bi karşılık verirdiniz
sevgiliniz 12 yaşında mı? listeye oyuncak arabasını eklemeyi unutmuş
Canım cok sinir bozucu Ona aynen şu mesajı yazardım:
Bende canım bende aynı şekilde canım duygularımız bile aynı ne güzel :) Allah tan ve ailemden birde dayımdan köydeki dedemden ve tabiki bricik halamdan sonra tatlı teyzoşumdan ve dünya tatlısı yeğenlerimden sonra seni seviyorum.
Boş zamanlarımda da akrabalarımla senin sevgin arasında kıyas yaparım canım. Bu şekilde kalbimdeki yerini anlamaya calışırım. Ve hep biliyormusun canım ilk 10 un mutlka içine giriryorsun. Bunu nasıl başarıyorsun bilmiyorum.öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?