• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimin attığı mesaj

Aile ile senin sevgini kıyaslaması tam anlamıyla zurnanın zırt dediği yer.:37:
Bu adam tam anlamıyla ana kuzusu... Durduk yere bunu söylemesinin neresi su götürür ki?

bence dürüst temiz bir çocuk öle annesini de satmıyoo :1:
o anne onu o yaşa getirmiş . beslemiş büyütmüş. 1 buçuk senelik ilişkim var diye anne hemen geriye atılırmı.
zaten annemden çok seviyorum dese ben bir garip olurdum. annesiyle sorunlarımı var acaba yada bu adam kıymet bilmiyor derdim.

hoş mesaj çok çocukça olmuş.
yani bunu çocukken yapardık. anneni babanı ne kadar seviyorsun diye sorarlardı, bizde kollarımızı 2 yana kocaman açar bu kadar derdik. derdikte yaş 5 ti o zaman.

Son düzenleme:
bende seni seviyorum ama
halamdan
amcamdan
dayımdan
kuzenimden sonra diye bi liste yap sende gönder mesajı:24:

o anne onu o yaşa getirmiş . beslemiş büyütmüş. 1 buçuk senelik ilişkim var diye anne hemen geriye atılırmı.
zaten annemden çok seviyorum dese ben bir garip olurdum. annesiyle sorunlarımı var acaba yada bu adam kıymet bilmiyor derdim.

hoş mesaj çok çocukça olmuş.
yani bunu çocukken yapardık. annenimi babanı ne kadar seviyorsun diye sorarlardı, bizde kollarımızı 2 yana kocaman açar bu kadar derdik. derdikte yaş 5 ti o zaman.

evet ne tatlı anlattın ruhunu yerim senin içimden geçtiğinin aynısı :16::16::16:

Sizde "peki anneni mi daha cok seviyosun babanı mi?" deseydiniz :) Bi sonraki soru da "seni bize goturelim mi, bizim oğlumuz olur musun?" :)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Fantaya sarı kola diyen insan misali pürü pak bir insan bence de
Hem dürüst :1:

Anam sevsin anasını sevmesin demiyoruz ki. Bak izin de veriyoruz, sevsin ama içinde tutsun yahu:27:
Bu sıralama işleri çok sakattır. Bana da bebeyken sorarlardı, babaannem ve tayfası ananı mı babanı mı seviyorsun diye:27:
Anamı desem hırslanacak cadı, babamı desem annem yanımda:27:
En iyisi mi derinlere gömüp,orada yaşamak ebeveyn sevgisini

'seni çok seviyorum Allah tan ve ailemden sonra tabi' 1.5 yıllık ilişkinizde sevgiliniz size böyle bi mesaj atsa nasıl bi karşılık verirdiniz
sevgiliniz ailemden sonra tabi demek yerine ailem neyse sende o sun deseydi bence sorun yoktu canım.
ben nişanlıma senin hayatındaki yerim kaçıncı sırada diye sorarım bazen; nişanlımın verdiği yanıt; ailemin yeri farklı senin ki çok çok farklı der hep. biraz açmasını istediğimde ise; ailem benim dünyaya gelmeme sebeb olan iyi günde kötü günde her zaman arkamda desteğini hissettiğim kişiler. sense ömrümü paylaşacağım kişisin. böyle bir ayrım yapmamı bekleme. senin kılına zarar gelse dünyayı yakarım. aileme bişey olsa da aynı şekilde der. :16:

Bunu neden sıralama gereği duymuş ki, herkesin yeri farklı :53:
Durduk yere söylenecek bişey değil bence, yerini bil der gibi olmuş sanki. :50:
Şimdi bişey desen sen suçlu olursun. Ailemden mi kıskanıyorsuna döner olay.
Eşinin ailesine 'bağımlılığı' yüzünden konu açan çok arkadaş var burda. İnşallah ileride öyle olmazsınız arkadaşım.

'seni çok seviyorum Allah tan ve ailemden sonra tabi' 1.5 yıllık ilişkinizde sevgiliniz size böyle bi mesaj atsa nasıl bi karşılık verirdiniz

Listeye 3. siradan girdigim icin "yilin en iyi cikis yapan sevgilisi" odulunu mtv den mi aliyordum?
diyebilirdim.

Son düzenleme:
Top 10 listesi yapmış
Sana da ilk 3 tesin demiş işte :23:

aklıma küçükken, küçük kardeşimin bana yazdığı hatıra geldi:111:
"abla seni 1dünya kadar değil 3dünya kadar çok seviyorum " :60::60:

sende yaz : ''canımsın bende seni çok seviyorum, Allahtan ailemden elbiselerimden topuklu ayakkabılarımdan rujumdan ojelerimden bide pijamalarımdan sonra tabi'' :1::1:

Canım cok sinir bozucu Ona aynen şu mesajı yazardım:

Bende canım bende aynı şekilde canım duygularımız bile aynı ne güzel :) Allah tan ve ailemden birde dayımdan köydeki dedemden ve tabiki bricik halamdan sonra tatlı teyzoşumdan ve dünya tatlısı yeğenlerimden sonra seni seviyorum.
Boş zamanlarımda da akrabalarımla senin sevgin arasında kıyas yaparım canım. Bu şekilde kalbimdeki yerini anlamaya calışırım. Ve hep biliyormusun canım ilk 10 un mutlka içine giriryorsun. Bunu nasıl başarıyorsun bilmiyorum.öptüm

:thumbup::thumbup::thumbup:

Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...

Back
X