Sevgilimin bana bela okuması..

Davayı kazandılarsa zaten almışlardır, kaybeden taraftan masraflar alınıyor. Zaten cebimizden çıktı dedikleri şeyler yerine gelmiştir. Bunlar baktı bu dava işlerinde para var, neden yapmayalım dediler. Çapulcu sürüsü. Düşmanları belki bunu düşünerek yapmadı, bunlar onun da üstüne çıkmışlar.

Düşünmek bile istemiyorum

Açıkçası ben anlattığı kadar biliyorum.Zaten anlamamda bu dava işlerinden.Kiracı evden çıkacakmış.Sonradan açtıkları davada kiracı bazı aylarda elden ödediği için bunlarda güya o aylarda bize kira ödemedi diye para kopartacak düşündükçe sinirleniyorum

İki gün sonra siniri geçer, ulaşır size. Deyin bi tane sevmediğim akrabam var onu diyeyim kiraya girsin sizin eve. Biz başedemiyoruz siz gelirsiniz hakkından.

Ailelerin tam da sevgililik döneminde dert edilmesi gerekiyor. Yoksa insanlar evlenip yuva kurduktan sonra "Ben nereye düştüm böyle?" diyebiliyorlar.

Hadi aileyle de mesafenizi korursunuz diyelim ama sevgilinizin tutumu çok önemli bu noktada. Ailesinin yaptığını hak görüyorsa, üstüne size çıkışıyorsa bununla ilgili, adalet duygusundan, dürüstlükten yoksun bir insanla birliktesiniz demektir. Üzücü ama zararın neresinden dönülse kârdır.

Bence ayrıl sahada ıftara atarlar

Burada takılacak şey beddua değil, bu ülkede beddua çok abartılıyor. Birçok insan da harekete geçmek yerine pasif pasif beddua okuyor. Öbür yaşamlarında zengin olacağını sanan Hint fakirleri gibiyiz.
Sizin takılmanız gereken konu ise iftira atmayı çok normal gören çirkef bir aile olmaları. Yarın anlaşamayıp boşanmaya kalksanız neler yaparlar, neler...

Ben olsam yaptiklarinin yanlis olduğunu üsteleyip durmazdim. İlişkimi keserdim, ailece iftira atmaktan cekinmeyen insanlar (nedeninin ne oldugunun önemi yok) yarin öbürgün size de kilifina uydurup kendilerinde hakli gordukleri şu veya bu nedenden iftira atabilirler. Boyle insanlardan uzak dururum ben.

Dikkat edin size de iftira atıp dava acmasin

Köpeğin duası kabul olsa gökten kemik yağardı

Zaten iftira konusuna takılmasaydım bu beddua olayı da gerçekleşmemiş olacaktı.İster istemez sevdiğin kişinin sana bu şekilde beddua etmesi daha bi üzüyor :/

Zaten uzak duracağım.Kararım az çok belliydi sizler sayesinde daha da emin oldum.

Bi insana hiç çekinmeden iftira atıyorlar. Size beddua etmesinden önce buna takılın. Tehlikeli insanlar ailecek. Yerinizde olsam ayrılırdım.

Kaç kaç kaç. Kaç kurtar kendini bu aile size musallat olur

Bu laflarından sonra hala sevgilim mi diyorsun? Sana fragmanını vermiişşş sen sevgilim de..
Bence ayril derim baska kisilere bak böyle hödük odun heriflerle olmayin onlari cile cekilcek gibi degil.

Bu laflarından sonra hala sevgilim mi diyorsun? Sana fragmanını vermiişşş sen sevgilim de..
Bence ayril derim baska kisilere bak böyle hödük odun heriflerle olmayin onlari cile cekilcek gibi degil.
İnan böyle olduğunu bilsem en baştan bitirirdim.Boşa demiyorlar kavun değil ki koklayıp alasın Anlatılanları duyunca şoka girdim zaten çünkü hiçç beklemiyordum böyle olacağını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…