sevgilimin cinsel organi

Ya lütfen kimse bana kızmasın ama ben çok lüzumsuz buldum bu konuyu.
Elbette ki kimsenin açtığı konuya karışmak kimsenin haddi değildir. Ama bu fazlasıyla mahrem ve yardım alması gereken bir konu değil konu sahibinin. Şahsen ben anlatmaya utanırdım. Ne demek sürtüyor ya üslup bile çok çirkin. Bize ne sizin bilmemnenizden. Töbe töbe ya.. :19:
Tamam cinsellikle alakalı konular açılıyor burada. İnsanların cinsellikle alakalı dertleri de olabilir.

Ama bu ne bileyim...

Rahatsız olduğunu söylemişsin zaten. Yineliyorsa aldırmıyorsa ayrıl yani. Ayrılmak istemiyorsan da devam et ne gibi bir yorum bekliyorsun anlamadım.

Bir de söylemeden edemeyeceğim 20 küsür yaşında bir genç kızın bunun ne anlama geldiğini bildiğini düşünüyorum ben. Normal mi diye sorman bile saçma olmuş.

Bunun Evet normal ya da Hayır normal değil gibi bir cevabı tabiki yok. Sana göre anormal ona göre çok normal belki az bile.

Ama cinselliğin temeline inersek :1: Ateşli bir öpüşme de adamın yaptığı normal birşey. İstem dışı bile yapıyor olabilir.

neden yapıyor ? öyle daha fazla haz alıyor çünkü.

normal değilse niye yapmasına hala müsade ediyorsun?
masum öpücüğü aşmış

Kimi için normaldir, benim için normal değil..

adam seni cinsel obje olarak görüyor.masum bi öpüşmeyi sapıkça hareketler yaparak çirkinleştirdigine göre..

Bence normal de...
Sence anormalse neden devam ediyorsun ilişkine?

ne zamndan beri sevgılısınız sorusunu yöneltmeden duramıyacam

yaşlarınız kaç acebee. ergenseniz normaldir öyle yapması . tam hormonların tavan yaptığı dönemler çünkü

normal mi abnormal mi bilmiyorum.. opusmiceyiz ddm ona artik.. bakicam artik..
bu erkek insanlari ben cozemedim..

surtucek bi cok sey varken.. duvara surtuncegine gelip bana surtuyor seyini. offf adam akili bir erkek varmi dunyada? yada delilermi buluyo beni sorun bende galiba..

#forever alone :/

surtucek bi cok sey varken.. duvara surtuncegine gelip bana surtuyor seyini. offf adam akili bir erkek varmi dunyada? yada delilermi buluyo beni sorun bende galiba..

dalga mı geçiyorsunuz ,bu ifade tarzıyla anlamadım ki sizi ? yaşında 22 miş ,hangi devirde yaşıyorsun ,neyin ne olduğunu biliyorsun sen boşuna dert yanma burda ,ifadenide düzelt lütfen.

konu sahibi arkadasa tesekkurler guldurdu vala beni benim 13 yasindaki kiz yegenim bile bilir nedenini 22 yasinda bi bayan oldugunu sanmiyorum konu sahibinin neyse normaldir yani bu durum kucuk masum bi oucuk degil opusmeleriniz belli ki

bence sende memnunsun bu durumdan öyle olmasaydı ya tavrını alır engellerdin, ya da ayrılırdın, konu açmış olmak için yazmışsın. 22 yaşında koca kız olmuşsun neyin ne olduğunu bilmiyormusun sanki, ya da kk'nın bayanlarıyla uğraşayım biraz diyerek açmışsın konuyu, kendine yapılmasını istemediğin şeye engel olur yaptırmazsın, bu kadar basit

evet kızlar neymiş bundan sonra sevgiliniz böyle bir şey yaparsa git duvara sürtün diyecekmişiz :42: tövbe yarabbim ne günlere kaldık.

:9: ay gülmekten yarıldım resmen..ilahi ya sen 22 yaşındasın sevgilin ise 25 ve sen çok masumsun hiçbir konuda bilgin yokken masum bi öpücük niyetiyle öperken sevgiliniz sürtünüyor aman allahım olamaz :52::52::52: ah aklı bi yerinde olan konu sahibi amacınız burdaki kadınlarla alay etmek ve bundan zevk duymak bu apaçık belli biraz destekli sallayayaydınız iyidi.kısa zamanda müdahale edilecektir diye umuyorum:42:

masum öpücüğü aşmış

adam seni cinsel obje olarak görüyor.masum bi öpüşmeyi sapıkça hareketler yaparak çirkinleştirdigine göre..

Bence normal de...

yaşlarınız kaç acebee. ergenseniz normaldir öyle yapması . tam hormonların tavan yaptığı dönemler çünkü

Anlaşıldı.

Forever #fake

pardon ama sizde tepki vermeye hemen hazirsiniz.. fake olsam bos bos niye bir konu acayimda zaminimi bosa harcayim burda??!! her erkek boyle mi yapar diye bi soru sordum.. hani ilginizi cekmiyorsa cevapta vermeyin.. bukadar basit. duvara surtsun diye bsy dedimde lafin gelisiydi..
kusurumada bakmayin.. bu konuda kafam cok takiliyor.. 8 ay oldu beraberligimiz.. kafamda karsiti. oyle pat gelde ayrilalim diye bir cocuk oyuncagada dgl.

bir insan unutcagini bile bile severmi?

sadece sogumaya basliyorum oyle yaptiginda.. opmeye gelince cidden normal sekilde dikkatli sekilde opuyorum hosuma gitse zaten ben bu konuda neden takilayim? yaptigi hosuma gitmiyor. konusmayi denicem onunla oyle dusunuyorum gerisini bakarim artik..

bir daha yaparsa aynı şeyi sana" çükünü duvara sürt de " :27::27::27::27::27: (sizin cümlelerinize yakışır cevap oldu)

yaş 22 cümleler acayip.:19:

Son düzenleme:

masum öpücüğü aşmış

Bence normal de...

:9: ay gülmekten yarıldım resmen..ilahi ya sen 22 yaşındasın sevgilin ise 25 ve sen çok masumsun hiçbir konuda bilgin yokken masum bi öpücük niyetiyle öperken sevgiliniz sürtünüyor aman allahım olamaz :52::52::52: ah aklı bi yerinde olan konu sahibi amacınız burdaki kadınlarla alay etmek ve bundan zevk duymak bu apaçık belli biraz destekli sallayayaydınız iyidi.kısa zamanda müdahale edilecektir diye umuyorum:42:

masum saf rolunu oynadigim yok.. benim ne sucum var ki bu durumda.. 8 aylik bir iliskin oldugunu dusun sen naparsin?

masum öpücüğü aşmış

Bence normal de...

bir daha yaparsa aynı şeyi sana" çükünü duvara sürt de " :27::27::27::27::27: (sizin cümlelerinize yakışır cevap oldu)

yaş 22 cümleler acayip.:19:

lafin gelisi diye dedim.. lafi abartmasak?

Back
X