- 12 Ağustos 2013
- 8.601
- 5.099
- 248
- Konu Sahibi Firstnight
-
KesinSen gelmezsen başka kızlar demiş evet
Zaten tüm kızlarda kuyrukta bu dayıyı bekliyodur kesin
Çok üstüne gelmiş gibi oldum ama cidden çok şaşırdığımdan yazıyorumEvet hatalıyım ve pişmanım daha ne diyim bilmiyorumki cahilim safım ve aptalım inşallah en kısa zamanda buz dolabı gibi bir insan olurum.
Evet hatalıyım ve pişmanım daha ne diyim bilmiyorumki cahilim safım ve aptalım inşallah en kısa zamanda buz dolabı gibi bir insan olurum.
yok hayır tabiki ısrar etmiyorum gönlünü alayım diye sadece doğru olan davranış biçimini saptamaya çalışıyorum sizle konuştuktan sonra zaten bir daha arayıp sormamaya yemeği iptal etmeye vs karar verdim. Yani almam gerekip gerekmediğini bile bilmiyordum sizle konuşana kadar.Çok üstüne gelmiş gibi oldum ama cidden çok şaşırdığımdan yazıyorum
Bir tane bile adam iyi niyetlidir diyen çıkmamış ?
Sen hala yemek diyosun gönül alayım diyosun
Sevgiline direk söyle senin suçun yok ama senden önce dayı atar tutarsa sevgilin neden benim haberim yok demek ki saklanacak bişey var diye de düşünebilir
Ne kitap için ne başka bişey için bu adamla görüşmek zorunda değilsin, sakin ol o kitaptan her yerde var
Sevgilin duyarsa kavga mı çıkar diye çekiniyosun peki niye söylemiyosun açıkça dayın nasıl atar yapar yemeğe gelmeyeceğim diyeyok hayır tabiki ısrar etmiyorum gönlünü alayım diye sadece doğru olan davranış biçimini saptamaya çalışıyorum sizle konuştuktan sonra zaten bir daha arayıp sormamaya yemeği iptal etmeye vs karar verdim. Yani almam gerekip gerekmediğini bile bilmiyordum sizle konuşana kadar.
yok bir daha söyleyeceğini sanmıyorum çok bozuldu ne arıyor ne mesaj atıyor ki böylesi daha iyi. Yani kötü hissettim açıkçası mesafe koymayı öğrenmem gerekiyor ve bunu bir türlü öğrenemedim gitti. Bir daha yazarsa zaten bu tarz bir şey okurum cevap vermem yada müsait değilim derim sebep açıklamak zorunda da değilim bence.Buzdolabı gibi olmana gerek, kendini kötü de hiç hissetme. Sadece durumu yönetememişsin :)
Bir daha aynı şekilde bir duruma maruz bırakırsa seni,
dersim var, bittikten sonra x arkadasımla x yere gidicez. çok isterdim ama hiç müsait degilim diye geri çevir. Olmadı anında cevap vermek zorunlulugun da yok. Aramalarına yada mesajlarına geri dönme, bir ortamda konusu açılınca öyle mii telimde sıkıntı var, görseydim dönerdim, üzüldüm bak şimdi diye sahte bi gülümsemeyle ver mesajı gitsin.
yok hayır kavga çıkmaz tabiiki ama ben koruyamadım ya mesafeyi hani niye ciddi durmadın niye muhabbet ettiniz derse diye çekindim. Gerçi öyle biri değil ama ben kendi suçumu biliyorum ya ondan çekiniyorum sanırım.Sevgilin duyarsa kavga mı çıkar diye çekiniyosun peki niye söylemiyosun açıkça dayın nasıl atar yapar yemeğe gelmeyeceğim diye
müsait değilim derim sebep açıklamak zorunda da değilim bence.
Dersim var demişsin çokta canım cicim dememişsin ama mesajlaşma bi dahayok hayır kavga çıkmaz tabiiki ama ben koruyamadım ya mesafeyi hani niye ciddi durmadın niye muhabbet ettiniz derse diye çekindim. Gerçi öyle biri değil ama ben kendi suçumu biliyorum ya ondan çekiniyorum sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?