sevgilimin eğitim hayatı

Olur mu böyle vanessa, aç resepsiyona telefonu çek fırçayı. Yenisini yollasınlar

Ah kızım ah, kendini rezil etmek için bu ne çaba ya, neden dengin birilerini bulmak için sabretmiyorsun, elin salağını adam mı edeceksin, türkçe matematik sıfırsa ondan bir cacık da olmaz zaten. Hadi imkansızı başardın türkçe yetişti matematiğe 3 yıl lazım. Sen kalkamazsın altından. Boşa zaman kaybettirme gitsin bir işe girsin

evet temiz
dişleri lağım gibi olanın okuduğu lise falan bile baya iyiyidi

İsterse altın kaplama, elmas saplı tuvalet fırçası olsun Vanessacığım, onu ağzıma sokmam. Temizlik olayı böyle, sen de sokma.

İyi bari çocuk temizmiş en azından, bu da bir gelişmedir. Kaldı geriye eğitimi, o da halledilir. Çalıştır biraz çocuğu, notları yükselsin. Sevaptır. Sultan gelin de kocayı kendi büyüttüydü, yaparsın be Vanessa.

dengim birini sınıftan veya mühendlik fakültesinden bulurum
ama onlarla da inanın hiç iyi anlaşamadm

Kim ne derse desin denklik önemli yaşayarak anladım bunu. Hayatın her yerinde olmalı denge. Yoksa heba oluyorsun hele eğer farklı kötü tarafları çıkarsa adam komple gözüne batıyor artık.

Kim ne derse desin denklik önemli yaşayarak anladım bunu. Hayatın her yerinde olmalı denge. Yoksa heba oluyorsun hele eğer farklı kötü tarafları çıkarsa adam komple gözüne batıyor artık.
evet cidden
yks boş bir snav vs diyenler var ama kültür seviyemiz ve objektifliğimiz bile aşırı farklı
kendimi de çok kültürlü görmüyorum ama mesela boğaziçili bir sevgilim vardı onda da o aşırı kğltürlüydü bu sefer ben eziliyordum

Kızım sen kimseyi bulamıyorum diye ağlamıyor muydun. Şimdi bunlar ne? Yok bu dişini fırçalayan, boğaziçili bi sevgilim vardı falan?? Bunların hayal olmadığına emin misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…