- 9 Ekim 2020
- 817
- 1.082
- 63
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
evet temizDişini fırçalıyor mu bari bu biri?
yeniBu yenimi eskisimi
Olur mu böyle vanessa, aç resepsiyona telefonu çek fırçayı. Yenisini yollasınlarkızlar çocuk iyi hoş ama cidden eğitim hayatı berbat ötesi
yksde barajı bile geçememiş
türkçe matematik 0
dgs ile mühendlsik istiyor ama onu kırmamak için söylemiyorum ama kazanması imkansız
denk olmamamız beni kötü etkiliyor
sizce boş yere mi takıyorum
Ah kızım ah, kendini rezil etmek için bu ne çaba ya, neden dengin birilerini bulmak için sabretmiyorsun, elin salağını adam mı edeceksin, türkçe matematik sıfırsa ondan bir cacık da olmaz zaten. Hadi imkansızı başardın türkçe yetişti matematiğe 3 yıl lazım. Sen kalkamazsın altından. Boşa zaman kaybettirme gitsin bir işe girsinkızlar çocuk iyi hoş ama cidden eğitim hayatı berbat ötesi
yksde barajı bile geçememiş
türkçe matematik 0
dgs ile mühendlsik istiyor ama onu kırmamak için söylemiyorum ama kazanması imkansız
denk olmamamız beni kötü etkiliyor
sizce boş yere mi takıyorum
evet temiz
dişleri lağım gibi olanın okuduğu lise falan bile baya iyiyidi
dengim birini sınıftan veya mühendlik fakültesinden bulurumAh kızım ah, kendini rezil etmek için bu ne çaba ya, neden dengin birilerini bulmak için sabretmiyorsun, elin salağını adam mı edeceksin, türkçe matematik sıfırsa ondan bir cacık da olmaz zaten. Hadi imkansızı başardın türkçe yetişti matematiğe 3 yıl lazım. Sen kalkamazsın altından. Boşa zaman kaybettirme gitsin bir işe girsin
sen ne yaptın kışlıkları kaldırdın mıevet temiz
dişleri lağım gibi olanın okuduğu lise falan bile baya iyiyidi
ben de aşırı şaşırdmBen anlayamadım Türkçe nasıl 0 olabilirmal değilsen 20 yıl konuştuğun dili az buçuk anlarsın bu çocukta o da yok
Kendi aranızda Türkçe konuşup anlaşabiliyor musunuz bari?ben de aşırı şaşırdm
çalışmadım falan diyor ama çalışamkla ilgisi yok ki bunun
50 soruda 3 net yapmış dgs türkçede
evet ciddenKim ne derse desin denklik önemli yaşayarak anladım bunu. Hayatın her yerinde olmalı denge. Yoksa heba oluyorsun hele eğer farklı kötü tarafları çıkarsa adam komple gözüne batıyor artık.
Kızım sen kimseyi bulamıyorum diye ağlamıyor muydun. Şimdi bunlar ne? Yok bu dişini fırçalayan, boğaziçili bi sevgilim vardı falan?? Bunların hayal olmadığına emin misinevet cidden
yks boş bir snav vs diyenler var ama kültür seviyemiz ve objektifliğimiz bile aşırı farklı
kendimi de çok kültürlü görmüyorum ama mesela boğaziçili bir sevgilim vardı onda da o aşırı kğltürlüydü bu sefer ben eziliyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?