sevgilimin eğitim hayatı

aynen kanka 5 net
daha boş ver şeklinde doğru düzgün yazmayı biliyorsun bana yozgat bozokta okuyor muamelesi yapamazsın
cok sorry vanessacim akademik yazisma yaptigimiz aklimdan cikmis.

bu arada tam olarak o muameleyi yaptim ve yaparim da

Koca başkasıyla kaçtı ama sonunda, besle kargayı oysun gözünü vakası

aynen kanka 5 net
daha boş ver şeklinde doğru düzgün yazmayı biliyorsun bana yozgat bozokta okuyor muamelesi yapamazsın
Yozgat olmasa da yine bir taşra üniversitesiydi diye hatırlıyorum. En alt sırada değil ama yine taban puanları düşük bir okul yani. Zaten ülkede 10 tane falan düzgün üniversite var. Bazıları için 1-2 tane hatta. Onlardan biri değil. Belki sassyassyy iyi bir üniversiteden mezundur ya da okuyordur, ne biliyorsun? Kendine bu kadar güvenme.

aynen kanka 5 net
Dedi 20 yaşında menopoza giricegini sanan, koca bulamadım diye kafayı yiyen Ortadoğu ve Balkanların gelmiş geçmiş en büyük kültür abidesi

akademik yazışmaya senin kapasiten yetmez ki
o yüzden seni daha fazla zorlamayayım aşko
dogru valla nokta atisi bildin. hic akademide bulunmadim bilmiyorum pek. insallah ben de matematikten 6 net yaparim ve muhendis olurum.

Bence denksiniz, üzülme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…