- 18 Nisan 2021
- 14.893
- En iyi cevaplar
- 1
- 46.452
- 548
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
hah bir sen eksiktinn.yorum yohhhhhhhhkızlar çocuk iyi hoş ama cidden eğitim hayatı berbat ötesi
yksde barajı bile geçememiş
türkçe matematik 0
dgs ile mühendlsik istiyor ama onu kırmamak için söylemiyorum ama kazanması imkansız
denk olmamamız beni kötü etkiliyor
sizce boş yere mi takıyorum
puha ha ha hangi boğaziçili sevgili?netten bulup hiç tanışmadığın olmasın o?evet cidden
yks boş bir snav vs diyenler var ama kültür seviyemiz ve objektifliğimiz bile aşırı farklı
kendimi de çok kültürlü görmüyorum ama mesela boğaziçili bir sevgilim vardı onda da o aşırı kğltürlüydü bu sefer ben eziliyordum
onlar beni beğenmedi de bari dürüst ol.dengim birini sınıftan veya mühendlik fakültesinden bulurum
ama onlarla da inanın hiç iyi anlaşamadm
Ay sinirlerim bozuldu ahahahahahahahahha, kusura bakmayın çok güldümKaç aydır giremedim foruma, giderken vardın geldim yine varsın vanessa nolur evlen artık
Denk değilsiniz kendizi de iyi hissetmiyorsunuz ama daha iyisi olmadığı İçin zorlayayım mı ilişkiyi diyorsunuz.kızlar çocuk iyi hoş ama cidden eğitim hayatı berbat ötesi
türkçe matematik 0
dgs ile mühendlsik istiyor ama onu kırmamak için söylemiyorum ama kazanması imkansız
ben diğer konudan banlanacağım.vanessama iyi bakın ben gelene dek.Aslında denk gibisiniz ama neyse sen bilin.
Demiş ve gitmiş ahh ceyceycimben diğer konudan banlanacağım.vanessama iyi bakın ben gelene dek.
İlişki sadece sevgiyle yürümez.Bence eğitim seviyesi de bir noktadan sonra ilişkiyi etkiliyor.kızlar çocuk iyi hoş ama cidden eğitim hayatı berbat ötesi
türkçe matematik 0
aynen kanka 5 netsen de max 5 net yapmissindir yani sanki cok iyi bi okulda okuyomus gibi yaziyosun. tasra muhendisliginden ne bekliyosun? onemli olan dislerini fircalamasi bosver bunlari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?