Sevgilimin elini tutan yengesi!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Nickyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2018
288
131
103
İyi akşamlar herkese.

Sevgilim İstanbul'da üniversite öğrencisi. Abisi de İstanbul 'da yaşıyor.

Bir kac gün önce sevgilimle konuşurken Üniversiteye kayit için gittiğinde yengesinin onun kayit işleriyle ilgililendiğini ve ona şehri gezdirirken bir kac kez kalabalık yerlerde birbirlerini kaybetmemek için sevgilimin elini tuttuğunu söyledi. (Bu konu özellikle açilmadi. Konuşurken bir şekilde buraya geldi.)

Biliyorum o onun yengesi, birbirlerine farkli bir gözle bakmalari mümkün değil evet. Ama gözümün önüne o ani getirip hayal edince çok sinir oldum. Sevgilime belli etmedim. Bir şey demedim ama bana çok normal gelmedi. İnsan ister istemez kiskanir bence boyle bir durumu. Haksiz miyim?

Sevgiliniz daha yeni mi kayıt oluyor üniversiteye yoksa yenge mi kayıt oluyor? Üniversite okumaya gelmiş insan nereden gelmiş olursa olsun kalabalık yerde kaybolacağım diye neden bir başkasının elini tutuyor? Yengesi yüzünden kıskançlık yapmazdım ama olgun biri olmadığını düşünüp soğurdum. Çocuk musunuz hala ya?

Çok garipmiş. Ben o kadar istanbulda gezdim de en kalabalık yerde bile kimsenin elini tutmadım kaybolmamak için. Acaba sizi kıskandırmak için mi böyle birşey dedi ?
Hayir bu kadinin biraz tuhaf hareketleri var daha başka hareketlerini de biliyorum. Belki kardeşi gibi görüyor evet ama abarti..

Hayir yeni kayit
Hayir yeni kayit olmuyor. Simdi son sinif
Sevgilim daha önce şehir dışına çıkmamş, belki kadin bu yüzden endişelendi. Bilemiyorum

Sevgiliniz müsade etmesin o zaman tuhaf hareketler sergilemesine. Tavrını koysun
Bu zaten dört yil önce olmuş. Ben bir kaç farkli hareketini de duyunca tavrimi koydum. Mesafeli ol dedim. O da şu an ilk zamanlar kadar samimi değil

Durduk yere elini tutsa abes gelir bana da, kiskancliktan degil, gereksiz hareketler.. Temastan, el koldan hoşlanmam..
Ama sanirim kalabalikta birbirini kaybetmemek icin tutmuslar ve kalabaligi vurgulamak icin soylemis..
Ben mi yanlis anladim?

Böyle devam et...
Birkaç sene sonra da KK'ya konu acarsin: kocamla muhabbetimiz yok. Benimle hiç konuşmuyor diye
İnsanları birşey anlattığına pişman etmeyin bence
Ben bu olayi dört yil sonra öğrendim zaten. Ve anlattiktan sonra -eğer konuyu okursaniz- sinirlendiğimi ona belli etmedim.

Mesafeli olmasini daha farklı olaylari duyduktan sonra istedim. Mesela İstanbul'a ilk gittiğinde bir yeri bilmiyor diyerek sevgilim için alışveriş yapmişlar beraber. Ama kadin hiç çekinmeden sevgilime iç çamaşırı alirken bile eşlik etmiş.

Siz olsaniz müsaade ederdiniz sanirim. "Aman sevgilim benimle bir şeyleri paylaşmaktan vazgeçmesin" diye ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…