Şakami ya bu.hic hos birsey degil.yengesk elbette baska gözle bakmaz ama disardan hic te normal gorunmez bunu dusunememislermi. Cocukmu hem bunlar birbirlerini kaybetsinler.tlf diye de birsey var .onuda geçtim simdi sen bu durumu büyütüp trip.atsan "o benim yengemmmm nasil.boyle bir sey.dusunursun" diyerek hakliyken haksiz duruma düşürür seni.
Şakami ya bu.hic hos birsey degil.yengesk elbette baska gözle bakmaz ama disardan hic te normal gorunmez bunu dusunememislermi. Cocukmu hem bunlar birbirlerini kaybetsinler.tlf diye de birsey var .onuda geçtim simdi sen bu durumu büyütüp trip.atsan "o benim yengemmmm nasil.boyle bir sey.dusunursun" diyerek hakliyken haksiz duruma düşürür seni.
Neden başka gözle bakmasın Yengesine başka gözle bakmasalar birbirlerine el ele tutarlar mı çok saçma ikisi de çok genç insanlar şeytan araya girer kötü gözle de bakılır her şey de olur Allah korusun
Sevgiliniz ünüverste çağında yengesi elini tutuyor buna izin vermekle kalmıyor birde size anlatıyor ki niyet bence sizi kıskandırmak(yengeyle sevgili kıskandırmayı düşüncek kadar beyin yoksulu olduğunu da gösterir) yengenin hangi niyetle el tutuğunu bilemem ama o yaştaki çocuk buna izin verip birde anlatıyorsa pisliğin tekidir uzak durun derim
Bir bana mi garip geldi bu durum? Kiz kardesiniz artik bir genc kiz, ona cocuk gibi davranmayin . Her ne kadar kocaniz da olsa ve kotuluk dusunmeseniz de yabanci bir adamla arasinda belirli bir mesafe olmali.
Bu tamamen insan iliskileriyle alakali bir durum, alinti yaptiginiz insanin yazdiklari benim yetistigim ailede ve kurdugum iliskilerde cok normal siradan bir durumken esimin ailesinde imkansiz birsey mesela...