Aralarinda çok yaş farki yok dört ya da beş yaş..Sevgilin bunu niye anlattı ki kaç yaşında yengesi ve o?
Benim annem amcalarımı küçükken yıkarmış bile aralarında çok yaş farkı var.
Evet, İstanbul'un nasil kalabalık olduğunu anlatirken söyledi. Hatta yengem de şöyle yapmıştı şeklindeDurduk yere elini tutsa abes gelir bana da, kiskancliktan degil, gereksiz hareketler.. Temastan, el koldan hoşlanmam..
Ama sanirim kalabalikta birbirini kaybetmemek icin tutmuslar ve kalabaligi vurgulamak icin soylemis..
Ben mi yanlis anladim?
Dert ariyor gibisin..Evet, İstanbul'un nasil kalabalık olduğunu anlatirken söyledi. Hatta yengem de şöyle yapmıştı şeklinde
Bana anormal gelmedi ama sevgilinizin buna dikkat edip de ‘yengem elimden tuttu’ demesi, masumane bir hatıra değil.Hayir bu kadinin biraz tuhaf hareketleri var daha başka hareketlerini de biliyorum. Belki kardeşi gibi görüyor evet ama abarti..
Keşke o kadar yaş farki olsa. Ama aralarinda dört ya da beş yaş var..Ya yenge dediğiniiz insan bildiğimiz tipik yurdum yengesi ise sahiplenip emanettir başına bisi gelmesin diye tutmuş olabilir kalabalik yerlerde ...yaş aralığı nedir ıkisinin...kendi oğlu gibi görmüş olabilir niyete bakmali
Çok yanlış kişiye sordun:) ben elalemin turistlerine şehri gezdiriyorum, galata kulesine çıkıp kız kulesini seyrediyoruz falan. Arada telefonlari burada kapalı olanlarin, kaybedersem bir daha bulmam zor oldugu için, elinden kolundan da çekiyorum. Çünkü bırakınca cidden kayboluyorlar, bir de işin yoksa onun wifi bulup seni aramasını bekleBen bu olayi dört yil sonra öğrendim zaten. Ve anlattiktan sonra -eğer konuyu okursaniz- sinirlendiğimi ona belli etmedim.
Mesafeli olmasini daha farklı olaylari duyduktan sonra istedim. Mesela İstanbul'a ilk gittiğinde bir yeri bilmiyor diyerek sevgilim için alışveriş yapmişlar beraber. Ama kadin hiç çekinmeden sevgilime iç çamaşırı alirken bile eşlik etmiş.
Siz olsaniz müsaade ederdiniz sanirim. "Aman sevgilim benimle bir şeyleri paylaşmaktan vazgeçmesin" diye ?
Ya hayir da anlattiğı her şeye bozulduğumu nerden çıkardınız ki:)Çok yanlış kişiye sordun:) ben elalemin turistlerine şehri gezdiriyorum, galata kulesine çıkıp kız kulesini seyrediyoruz falan. Arada telefonlari burada kapalı olanlarin, kaybedersem bir daha bulmam zor oldugu için, elinden kolundan da çekiyorum. Çünkü bırakınca cidden kayboluyorlar, bir de işin yoksa onun wifi bulup seni aramasını bekle
Sevgilim mi bu duruma ne diyor?
Tabii ki hicbirsey.
Anlattigim herşeye bozulsa, beş sene öncenin olayına 'daha mesafeli ol' gibi akıllar verse ben de bir süre sonra birşey anlatmaz ya da olayları sansür süzgecinden geçiren geçire anlatır,bir süre sonra da artık konuşmak istemezdim.
* Bu arada sevgilimin halasiyla yengesiyle muhabbetine asla takılmadigim gibi bensiz gittiği tatilde insanlar (kadın/erkek/aile) ona evlerini açsınlar diye 'ne kadar guvenilir ve eglenceli' olduğuyla alakalı uzun bir referans bırakmıştım profiline^^
Yani bu olaya müsaadeyi geç guler gecerdim sanirim^^
Yine de abisinin eşi yani. Belki de ileride eltiniz olacak kadın için böyle şeyler düşünmeniz bile hiç hoş değil. Herhangi birisi benim eniştem icin birşey söylese (ki söyleyemez) sevgiliniz gibi 'mih mih' etmez , kavga çıkartırdim. İması bile çok rahatsız edici.
Kuzum problem yanında yengesi varken iccamasiri alışverişine çıkan erkek arkadaşında..Ben İstanbul'a gittiğimde bir gün kayıtta annem yanımda geldi.Okul açılınca bir tanıdık abla okula kadar otobüsle hangi durakta inicem hangi durakta binicem i anlatmak için bana eşlik etti.Sonrasinda hep el yordamı...Ya hayir da anlattiğı her şeye bozulduğumu nerden çıkardınız ki:)
Ben zaten kadinin kotü niyetinin olduğunu düşünüyorum demedim. Kendimi yanlis ifade ettim sanirim.
Kadin nerede duracagini bilmiyor, mesafeyi ayarlayamıyor. Eğer sizin sevgilinizin arasinda beş yaş olan yengesiyle beraber iç çamaşırı almasi soze normal geliyorsa düşünce yapimiz farkli diyelim.
Çünkü alıntıladığınız mesajda bundan bahsettim.
Allah ım bu gözler daha neler okuyacak buralarda. Öyle saçma şey mi olur. Arada kan bağı yok bi şey yok tabi ki elini falan tutamaz. Kaldı ki ilkokula değil üni ye kayıttan bahsediyoruzİyi akşamlar herkese.
Sevgilim İstanbul'da üniversite öğrencisi. Abisi de İstanbul 'da yaşıyor.
Bir kac gün önce sevgilimle konuşurken Üniversiteye kayit için gittiğinde yengesinin onun kayit işleriyle ilgililendiğini ve ona şehri gezdirirken bir kac kez kalabalık yerlerde birbirlerini kaybetmemek için sevgilimin elini tuttuğunu söyledi. (Bu konu özellikle açilmadi. Konuşurken bir şekilde buraya geldi.)
Biliyorum o onun yengesi, birbirlerine farkli bir gözle bakmalari mümkün değil evet. Ama gözümün önüne o ani getirip hayal edince çok sinir oldum. Sevgilime belli etmedim. Bir şey demedim ama bana çok normal gelmedi. İnsan ister istemez kiskanir bence boyle bir durumu. Haksiz miyim?
Kadın tuhaf da sevgilin çok normal sankiHayir bu kadinin biraz tuhaf hareketleri var daha başka hareketlerini de biliyorum. Belki kardeşi gibi görüyor evet ama abarti..
Yok. İç çamaşır alışverişine özellikle çıkmamışlar ki.Kuzum problem yanında yengesi varken iccamasiri alışverişine çıkan erkek arkadaşında..Ben İstanbul'a gittiğimde bir gün kayıtta annem yanımda geldi.Okul açılınca bir tanıdık abla okula kadar otobüsle hangi durakta inicem hangi durakta binicem i anlatmak için bana eşlik etti.Sonrasinda hep el yordamı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?