Sevgilimin elini tutan yengesi!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Durduk yere elini tutsa abes gelir bana da, kiskancliktan degil, gereksiz hareketler.. Temastan, el koldan hoşlanmam..
Ama sanirim kalabalikta birbirini kaybetmemek icin tutmuslar ve kalabaligi vurgulamak icin soylemis..
Ben mi yanlis anladim?
Evet, İstanbul'un nasil kalabalık olduğunu anlatirken söyledi. Hatta yengem de şöyle yapmıştı şeklinde

Keşke o kadar yaş farki olsa. Ama aralarinda dört ya da beş yaş var..
Tabi ki niyet önemli. Aklindan bir şey geçtiğini sanmiyorum

Çok yanlış kişiye sordun:) ben elalemin turistlerine şehri gezdiriyorum, galata kulesine çıkıp kız kulesini seyrediyoruz falan. Arada telefonlari burada kapalı olanlarin, kaybedersem bir daha bulmam zor oldugu için, elinden kolundan da çekiyorum. Çünkü bırakınca cidden kayboluyorlar, bir de işin yoksa onun wifi bulup seni aramasını bekle
Sevgilim mi bu duruma ne diyor?
Tabii ki hicbirsey.
Anlattigim herşeye bozulsa, beş sene öncenin olayına 'daha mesafeli ol' gibi akıllar verse ben de bir süre sonra birşey anlatmaz ya da olayları sansür süzgecinden geçiren geçire anlatır,bir süre sonra da artık konuşmak istemezdim.
* Bu arada sevgilimin halasiyla yengesiyle muhabbetine asla takılmadigim gibi bensiz gittiği tatilde insanlar (kadın/erkek/aile) ona evlerini açsınlar diye 'ne kadar guvenilir ve eglenceli' olduğuyla alakalı uzun bir referans bırakmıştım profiline^^
Yani bu olaya müsaadeyi geç guler gecerdim sanirim^^
Yine de abisinin eşi yani. Belki de ileride eltiniz olacak kadın için böyle şeyler düşünmeniz bile hiç hoş değil. Herhangi birisi benim eniştem icin birşey söylese (ki söyleyemez) sevgiliniz gibi 'mih mih' etmez , kavga çıkartırdim. İması bile çok rahatsız edici.

Ya hayir da anlattiğı her şeye bozulduğumu nerden çıkardınız ki:)
Ben zaten kadinin kotü niyetinin olduğunu düşünüyorum demedim. Kendimi yanlis ifade ettim sanirim.

Kadin nerede duracagini bilmiyor, mesafeyi ayarlayamıyor. Eğer sizin sevgilinizin arasinda beş yaş olan yengesiyle beraber iç çamaşırı almasi size çok normal geliyorsa düşünce yapimiz farkli diyelim.

Çünkü alıntıladığınız mesajda bundan bahsetmişim.

sevgilinizle ilgili bir problem olabilir mi?
bir akrabamizin kizi var benden 3 yas kucuk assagi yukari 30 yasinda yani ama onla bi yere gidince ya elini tutuyorum yada koluna giriyorum biraz saf gibi oyuzden annesi tembihliyor birakma diye

Kuzum problem yanında yengesi varken iccamasiri alışverişine çıkan erkek arkadaşında..Ben İstanbul'a gittiğimde bir gün kayıtta annem yanımda geldi.Okul açılınca bir tanıdık abla okula kadar otobüsle hangi durakta inicem hangi durakta binicem i anlatmak için bana eşlik etti.Sonrasinda hep el yordamı...

Allah ım bu gözler daha neler okuyacak buralarda. Öyle saçma şey mi olur. Arada kan bağı yok bi şey yok tabi ki elini falan tutamaz. Kaldı ki ilkokula değil üni ye kayıttan bahsediyoruz

4 sene önceki mevzuyu açmanız normal mi ?
Olan olmuş, bitmiş.

Belki kadın pimpirilidir,kayni emamettir , anlık bir koruma iç güdüsü yaşamıştır.

Yani şimdi sorun ne anlayamadım.

Elinden tutup çekmiş mi elinden sevgili gibi mi tutmuş??

Bence abartmışsın ya. Kocamın kardeşi benimde kardeşimdir. Belki kaybolur diye tedirgin olmuştur. Ayrıca yengesiyle niye samimi olmasın benim kaynım eşinin yanında elleriyle yemek yedirdigini hatirlarim ne eşi ne ben nede abisi yadırgamadık. Eşimde eltime yeri gelir kızım der yeri gelir kuzum der. Bence bir insan kendini biliyorsa samimiyette birşey yoktur heleki aile içinde. Evlendiğinde belki kayninla sende çok iyi geçineceksin ve yadirgamicaksin.

Yok. İç çamaşır alışverişine özellikle çıkmamışlar ki.
Alışveriş yaparken kadin gel burdan şunlari alalım demiş. Evet belki kabul etmeyebilirdi. Ama kadinin bunu teklif etmesi bile saçma yani

Sevgilin yenge den anormal. El tutmak, iç çamaşırı alışverişi ve bunları sevgiliye anlatmak neyin kafasini yasiyorsa pes diyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…