Sevgili gibi değil ama elinden tutarak yürümüşlerElinden tutup çekmiş mi elinden sevgili gibi mi tutmuş??
Bence de kolundan tutmasi normal olabilirdi. Bu yüzden sinirlendim zatenKolundan tutaymis ne eli
Ben bunu yeni duydum, sevgilime belli etmedim. Sevgilim de İstanbul'un ne kadar kalabalık olduğunu anlatırken söyledi.4 sene önceki mevzuyu açmanız normal mi ?
Olan olmuş, bitmiş.
Belki kadın pimpirilidir,kayni emamettir , anlık bir koruma iç güdüsü yaşamıştır.
Yani şimdi sorun ne anlayamadım.
Ben bunu yeni duydum, sevgilime belli etmedim. Sevgilim de İstanbul'un ne kadar kalabalık olduğunu anlatırken söyledi.
Bu hareket gerçekten anormal mi yoksa ben mi kıskançlıkta ileri gidiyorum? Bunu sormak için konu açtim aslinda
İstanbul'un nasil kalabalik olduğundan bahsediyordu. "Hatta bir keresinde yengem kaybolmayayım diye elimi tuttu" dedi.Sevgilin bunu sana niye anlatti oraya takildim?
Konu nasil oraya geldi yani?
Him.İstanbul'un nasil kalabalik olduğundan bahsediyordu. "Hatta bir keresinde yengem kaybolmayayım diye elimi tuttu" dedi.
Saka misin ya ?Hayir yeni kayit
Hayir yeni kayit olmuyor. Simdi son sinif
Sevgilim daha önce şehir dışına çıkmamş, belki kadin bu yüzden endişelendi. Bilemiyorum
Uzun uzun muSevgili gibi değil ama elinden tutarak yürümüşler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?