Sevgilimin elini tutan yengesi!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
4 sene önceki mevzuyu açmanız normal mi ?
Olan olmuş, bitmiş.

Belki kadın pimpirilidir,kayni emamettir , anlık bir koruma iç güdüsü yaşamıştır.

Yani şimdi sorun ne anlayamadım.
Ben bunu yeni duydum, sevgilime belli etmedim. Sevgilim de İstanbul'un ne kadar kalabalık olduğunu anlatırken söyledi.
Bu hareket gerçekten anormal mi yoksa ben mi kıskançlıkta ileri gidiyorum? Bunu sormak için konu açtim aslinda

kocamin erkek kardesi benden 10 yas kucuk .( Ama 21 yasinda delikanli.) Yine yapmam boyle bisey.

Sonucta ssvgilinizle yengesi eller. Ne munasebet !

En fazla gayri ihtiyari ani bir durumda ya da kalabalikta kolundan tutabilir koluna girebilir.

Olabilir ya o an oyle gerekmistir falan.
Yanliz bana da 4 yil onceyi hatirlayip anlatmasi garip geldi, balik hafizali oldugum icin sadece onemli seyler kalir aklimda benim, onemli bir sey olarak goruyorsa sikinti iste.

Ic camasiri alisverisi de komikmis ya.

Ablası gibi .. Normal bence.

Yani en basiti koluna girebilirdi daha masum elini tutmak nedir ya

Koluna falan girer anlarım da el tutmak nedir?

Şu zamanda bu kadar teknoloji icinde yaşarken iki yetiskin insan nasil kaybolabilir ki bu bahaneyle el ele tutuşmak cok saçma. Merak ettim Yengesi yaşlimi kac yaşlarinda sevgiliniz yasi kac N Nickyy

Hayir yeni kayit

Hayir yeni kayit olmuyor. Simdi son sinif
Sevgilim daha önce şehir dışına çıkmamş, belki kadin bu yüzden endişelendi. Bilemiyorum
Saka misin ya ?
Koskoca adamin elini tutmakicin ya annesi olmak gerekyo yada duygu besledigi birisi . feristahi gelse.otesine inanmam.
Sende dikkat et derim.

Bahaneye bak. Bizim millet cok acaip olmaya basladi. Telefon diye bir sey icat edildi be yenge. Parmagini gecirmis mi geçirmemiş mi. Belki serce parmagini tutturmustur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…