Sevgilimin elini tutan yengesi!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hanımlar Bihter uğruna gri olmak istiyorsanız, sizi sizi üyelerimizi geyikten uyarabiliriz ne dersiniz ?
Konu sahibesi,
kusura bakmayın ama gereksiz yere kendinizi doldurup kıskanmayın, kayınbiraderim benden 4 yaş küçük, eşimle tanıştığımızda kayınbiraderim 13 yaşında bir çocuktu, o bana kardeş, ben ona ablaydım, ki zaten bana yenge demez abla derdi, abisi askere gittiğinde birlikte vakitte geçirdik, beraber yemek de yedik, şimdi 42 yaşında kocaman adam, evlense ve eşi beni kıskansa çok üzülürdüm, kendini bilen kimse yengesine ya da kocasının erkek kardeşine yan gözle bakmaz, he bakıyorsa zaten öyle adamla evlenmesin kızlarımız.

Yaş aralığı nedir? Ya bana ilginç geldi düşünceniz.. Kuzenim ile aramda 8 ay var ve ebesi annem .. Cok da sever başı döner tutar elini Ya da aşırı kalabalık bir ortam mesela istiklal gibi gidilse yine tutar cocuk yabancısı zaten.. Eşi buna birşey dese düşünse sülalenin tepkisini onu bırak kuzenimin tepkisini çeker.. Annem için ha ben ha o yani hatta oğlum diye seslenir

Ben beş yaşındayken annem pazarda elimi tutardı. Bunlar hep aşkı memnunun yan etkileri:)

Şimdi bende bir benzerini yazacaktım. Ben evlendiğimde kız kardeşim küçüktü ve eşim onu hep çocuğu gibi gördü. Şimdi koca kadın ama eşim hala çocuğu gibi görür. Sarılır, öper, üzülmesine asla kıyamaz. Bir derdi olsun her şeyi bırakıp koşar. Şimdi eniştem beni öptü dese olay enseste kadar gider.
Bu gibi durumlarda aile arası ilişkileri ve o anki durumu bilmek lazım.
Yengem elimden tuttu dediğinde bir kaç saniyeliğine tutup kalabalıktan çıkarıp almış mı yoksa sevgilisinin elini tutar gibi tutup dakikalarca yürümüşler mi?
Benim tahminim kalabalıkta kalınmış ve yenge kayınbiraderinin elini tutup o ortamdan çıkartmıştır.
4 sene önceki bir olay. Kaldı ki benim tahmin ettiğim gibiyse zaten problem etmeye gerek yok.
Atıp tutmadan, anlayıp dinlemeden, asıp kesenleri de anlamıyorum. Şu Aşk-ı Memnu olayından kurtaramadık hala beyinlerimizi.

çok gerkesiz takılmışsın konuya.. bence yapı olarak sevgilini ya da kocanı kıskanacak birisin.. 4 sene önce o daha 17-18 yaşlarında bir bireydi. yaş aralığını yazdın mı göremedim ama fark az bile olsa belki yengesi çok evhamlı, aşırı korumacı bir kadın.evlendiğinde belki sevgilin çok küçüktü farklı bir bağlılık oldu aralarında...burada samimiyetini azaltmasını isteyeceğiniz bir durum yoktur. ha değişik deyin, olgunlaşmamış deyin, komik deyin ama diğer türlüsü olmamış...

Ben doğru bulmuyorum, kolunu falan tutsa neyse, üstelik yaş farkı da azmış, iç çamaşırı falan bakılmış vs.. Belli bir mesafede kalmanın daha doğru olduğunu düşünüyorum.

Üniversite kayit diyince 17 - 18 yaşlarındaydı sanmıştım böyle düşünmen saçma gelmişti .yengesidir emanet diye elini tutmuş olabilir demistim 21 ve 26 yaş olunca evet pek iyi niyet göremedim

El ele tutuşmak nedir koluna girmesi daha masum geldi bana :) keşke öyle olsaydı

Benim eltijij eşime el ense yaomisligi var gerçi ://

Bazı kadınlar tuhaf yaaa

Şimdi İstanbul Eminönü’nün kalabalığında kayınbiraderimle gittiğimi düşündüm; ben de kaybetmemek için kolunu falan tutardım. Yani elini tutması gereksiz olmuş ama yaşça küçükse erkek arkadaşınız kardeşi gibi görmüştür mutlaka. Aksini düşünmüyorum :)

13 yasinda 9 oglum var o bile elini tutturmuyor. Okuluna gittigimde de arkadaslarim alay eder diye istemiyor. Yengesi ile aralarinda birsey oldugunu zannetmiyorum ama cocuk muamelesi gormesi tuhaf

Yenge, sevgilinizi çocuk gibi görüp, kaybolmasın, başına bir şey gelmesin diye abartı bir korumacılıkla yaklaşmış gibime geliyor. Yoksa ne olabilir yani? Şu kadarcık şeyi kötüye yormaya gerek yok.

13 yasinda 9 oglum var o bile elini tutturmuyor. Okuluna gittigimde de arkadaslarim alay eder diye istemiyor. Yengesi ile aralarinda birsey oldugunu zannetmiyorum ama cocuk muamelesi gormesi tuhaf
13 yaşında ve 9 yaşında oğlum var yazacaktınız herhalde. Başta 13 yaşında 9 oğlum var diye okuyunca gözlerim pörtledi

koluna girmek vs olabilir ama el tutmak saçma geldi. konunun oraya gelmiş olması da ilginç.

bana cok normak gekdi. hizli hareket edio kalabalıklari yara yara ilerlemek icin cok normal hele eminonune gittilerse filan

Aynen katılıyorum, eşim ve ben çok büyük değildik tanıştığımızda, haliyle onun kardeşi 13 yaşındaydı, benim kardeşim keza öyle, yeğenim 8 yaşındaydı, 30 yıllık bir maziden söz ediyorum, tam 30 yıl, kardeşler yeğenler elimizde büyüdü, evlat gibi oluyorlar haliyle, yeğenim eşime aşkım der şimdi buradaki dizicilere göre benim yeğenle eşi öldürmem lazım ama aile yapısını bilmeden konuşmak kolaydır, elin tutulması anlık bir durumdur ve reflekstir bence, ablayım kendi kardeşim de var eşimin kardeşi de, ikisi de 40'ına gelmiş insanlar ama birimiz sendelediğinde, bir yeri çıkmakta zorlandığında veya yola fırladığımızda tutarız birbirimizin elini, garipseniyor sanırım artık böyle şeyler, olsun varsın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…