Ben beş yaşındayken annem pazarda elimi tutardı. Bunlar hep aşkı memnunun yan etkileri:)İyi akşamlar herkese.
Sevgilim İstanbul'da üniversite öğrencisi. Abisi de İstanbul 'da yaşıyor.
Bir kac gün önce sevgilimle konuşurken Üniversiteye kayit için gittiğinde yengesinin onun kayit işleriyle ilgililendiğini ve ona şehri gezdirirken bir kac kez kalabalık yerlerde birbirlerini kaybetmemek için sevgilimin elini tuttuğunu söyledi. (Bu konu özellikle açilmadi. Konuşurken bir şekilde buraya geldi.)
Biliyorum o onun yengesi, birbirlerine farkli bir gözle bakmalari mümkün değil evet. Ama gözümün önüne o ani getirip hayal edince çok sinir oldum. Sevgilime belli etmedim. Bir şey demedim ama bana çok normal gelmedi. İnsan ister istemez kiskanir bence boyle bir durumu. Haksiz miyim?
Hanımlar Bihter uğruna gri olmak istiyorsanız, sizi sizi üyelerimizi geyikten uyarabiliriz ne dersiniz ?
Konu sahibesi,
kusura bakmayın ama gereksiz yere kendinizi doldurup kıskanmayın, kayınbiraderim benden 4 yaş küçük, eşimle tanıştığımızda kayınbiraderim 13 yaşında bir çocuktu, o bana kardeş, ben ona ablaydım, ki zaten bana yenge demez abla derdi, abisi askere gittiğinde birlikte vakitte geçirdik, beraber yemek de yedik, şimdi 42 yaşında kocaman adam, evlense ve eşi beni kıskansa çok üzülürdüm, kendini bilen kimse yengesine ya da kocasının erkek kardeşine yan gözle bakmaz, he bakıyorsa zaten öyle adamla evlenmesin kızlarımız.
El ele tutuşmak nedir koluna girmesi daha masum geldi bana :) keşke öyle olsaydıİyi akşamlar herkese.
Sevgilim İstanbul'da üniversite öğrencisi. Abisi de İstanbul 'da yaşıyor.
Bir kac gün önce sevgilimle konuşurken Üniversiteye kayit için gittiğinde yengesinin onun kayit işleriyle ilgililendiğini ve ona şehri gezdirirken bir kac kez kalabalık yerlerde birbirlerini kaybetmemek için sevgilimin elini tuttuğunu söyledi. (Bu konu özellikle açilmadi. Konuşurken bir şekilde buraya geldi.)
Biliyorum o onun yengesi, birbirlerine farkli bir gözle bakmalari mümkün değil evet. Ama gözümün önüne o ani getirip hayal edince çok sinir oldum. Sevgilime belli etmedim. Bir şey demedim ama bana çok normal gelmedi. İnsan ister istemez kiskanir bence boyle bir durumu. Haksiz miyim?
senn bihter ziyagilsin aptallik etmeKaç kez izledim bilmiyorum. Yerli dizi pek izlemem.
Bihter : Benim ölmemi istiyor musun? Beni kaybetmeyi göze alabiliyor musun ? Beni beni beni beni Bihterini...
13 yaşında ve 9 yaşında oğlum var yazacaktınız herhalde. Başta 13 yaşında 9 oğlum var diye okuyunca gözlerim pörtledi13 yasinda 9 oglum var o bile elini tutturmuyor. Okuluna gittigimde de arkadaslarim alay eder diye istemiyor. Yengesi ile aralarinda birsey oldugunu zannetmiyorum ama cocuk muamelesi gormesi tuhaf
Şimdi bende bir benzerini yazacaktım. Ben evlendiğimde kız kardeşim küçüktü ve eşim onu hep çocuğu gibi gördü. Şimdi koca kadın ama eşim hala çocuğu gibi görür. Sarılır, öper, üzülmesine asla kıyamaz. Bir derdi olsun her şeyi bırakıp koşar. Şimdi eniştem beni öptü dese olay enseste kadar gider.
Bu gibi durumlarda aile arası ilişkileri ve o anki durumu bilmek lazım.
Yengem elimden tuttu dediğinde bir kaç saniyeliğine tutup kalabalıktan çıkarıp almış mı yoksa sevgilisinin elini tutar gibi tutup dakikalarca yürümüşler mi?
Benim tahminim kalabalıkta kalınmış ve yenge kayınbiraderinin elini tutup o ortamdan çıkartmıştır.
4 sene önceki bir olay. Kaldı ki benim tahmin ettiğim gibiyse zaten problem etmeye gerek yok.
Atıp tutmadan, anlayıp dinlemeden, asıp kesenleri de anlamıyorum. Şu Aşk-ı Memnu olayından kurtaramadık hala beyinlerimizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?